Įkraunama...
Įkraunama...

TV Serialas "This is us"

Paprastai nežiūriu šeiminių-draminių serialų ir net nėmėgstu, bet šitas užkabino nuo pat pirmos serijos. Pradėjau žiūrėt dėl to, kad buvo labai išliaupsintas tiek kritikų, tiek žiūrovų - tiek aktoriai, tiek pats serialas nekartą pripažintas nugalėtoju ar nominuotas įvairiausiuose apdovanojimuose. 

Serialas įtraukia, lūdina, džiugina, veikėjai įtikinantys. Pateikiama visa emocijų puokštė, bet serialas neturi pesimizmo, niekada nepasineria į juodą spalvą. Net tos liūdnos vietos yra ne iš desperatiško kartėlio, bet iš gyvenimo tėkmės, kurioje tiek praradimai, tiek atradimai yra nesvetimi.

 

Serialas pasakoja apie Pearsonų šeimą ir jų vaikus. Pasakojimas eina dviem laiko juostomis - dabartyje ir praeityje. Kaip gyvena Pearsonų šeima dabar ir kaip jie gyveno anksčiau, kas juos padarė tokiais, kas įtakojo jų gyvenimą, kas juos suformavo.

 

Plačiau apie serialą čia:

http://www.imdb.com/title/tt5555260/?ref_=nv_sr_1 

 

Dar nebuvo tokios serijos, kad širdis nevirpteltų, viskas tai emociška, jautru, bet kaip ir sakiau serialas "negrūzina".

Atsakyti

Per kiekvieną serialo seriją ašaros rieda, nors ir nesu "jautrioji"  :) 

Tiek daug įvairių gyvenimiškų situacijų, kad net nepagalvotum apie jų egzistavimą. Rekomenduoju ir aš pažiūrėti.

Atsakyti
Sis serialas daug emociju man nekelia, idomi jo mintis, bet ne stebuklas ne kart asara nenubyrejo. Ziuriu labiau del to, kad nedaug paprastu serialu apie gyvenima be jokiu supermenu ar sci fi biggrin.gif
Atsakyti