Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 11, 17:58)
Asegalejau gauti perkvailikavimo nemokamai.
Tai kiekvienam savaip, kazkam gal bus geriau gatves sluoti nei pas ukininka, skaityk dar karta mano zinute, rasiau ,kad darbai turetu buti pagal issilvainima ir sugebejimus.
Kokiom dar nuoskaudom, pries 6 m isvaziavau, alio, mylimuke, kviecia Zeme.  biggrin.gif

Tai sakai sistema labai gera siuo metu ir tikrai ner sveiku , igliu zmoniu, kurie gyvena is pasalpu, guana socialinius bustus?

Viespatie, sitaip bukai rasyti istisai unsure.gif juk jau buvo paaiskinta...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 11, 18:06)
tiktai Hitleris?
Panevėžietės raginamos negimdyti: siūlo nemokamas spirales

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...irales-8123464/

Na pagaliau. Tik gaila aisku, kad pasinaudos turbut tos daugiau proto turincios, o ne tos, kurioms is tiesu nerupi vaikai
. Kaip kad klaipediete toji, is kurios atimti 3 vaikai, o 4 nudobe patys. Tai ar tokios nereiktu raginti negimdyti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 11, 17:25)
Susidoroti norisi ar ko taip ji užkliuvo?

"neteisingoje " partijoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 11, 13:18)
Nesuvoki... yr daug parazitu rusiu
Vieni nori kad jieems atnestu gatava, kiti sutinka patys kazkur pavogti, treti nori pasiimti ES pinigus dar kiti nori neaisiu istatymu, kad galetu kokia afer prasukti

Siaip as esu Krucinskienes visiska priesingybe, nes as panaikinciau visokia liberastsocialine parama.


Judu esate tos pačios monetos dvi pusės. Atitinkate tuos pačius standartus. Na ir kas kad yra skirtumų. Skirtumų buvo ir tarp nacių bei komunistų. Bet jie buvo vienis, ta pati vertybinė skalė, amoralumo lygmuo. Kas kad skyrėsi apranga, kad vieni pedantai, o kiti kaip kiaulės. Vidus toks pats buvo. Taip ir čia. Kas kad žinote tarptautinių žodžių ar kompiuterį galit išpreparuoti. Suvokimas apie valstybę yra identiškas- pavadinčiau paprastai , tiesiog parazitinis.




Ar girdėjote Skvernelio paaiškinimą dėl patentuojamo šūkio Tėvynės labui. Kaip jam nebjauru pačiam savęs klausyti, grynai kvailiais laiko klausančius darželinuko lygio padiaiškinimus, kuriuos politologai vienbalsiai įvardino kaip nelogiškus. Neatsilieka ir paaiškinimai apie Jareką. Jarekas galvoja, kad gerovės valstybė, yra jo asmeninė gerovė. Kad rinkėjas turi aprūpinti paukščių pienu ne tik poną ministerį, bet ir visus patenkančius į jo giminės medžio lizdelius. Ir Skvernelis tai pateisina, nemato bėdos ! Ir išasfaltuota tik pora km, ne visas žvyrkelis, dar 1 km tęsiasi ir už premjero namo. Nu ne jam tai daryta. Gėda gėda, kiaulės akys.
Atsakyti

Taip, aišku. Gerai, pažiūrėsim, kaip į Jūsų eugeniškus postus reaguos kiti biggrin.gif

Pradėsim nuo Kručinskienės neįgalumo...

Niekaip nereaguos. :) Didzioji dalis nariu cia dazniausiai raso ta pati, visi visu poziuriai, skauduliai, (ne)normalumai, sociopatijos apraiskos aptartos, isnagrinetos, jokios itakos nepadare ir nepadarys. Nera jokio tikslo reaguoti.  :) As jau nezinau, ka cia reiketu parasyti, is ko ir kaip pasitycioti, kad cia dar kas nors sureaguotu.  :) 

Atsakyti

zinoma zmogui reikia motyvacijas, tai reiktu arba mazinti pasalpas, ja is vis naikinti pvz po metu pvz arba didinti atlyginimus. Kalitinkit ne zmones, o santvakra ir seimo narius, kurie prikuria tokiu idiotisku tvarku. Kas eis dirbti pamainom, jei galu gale parnes namo ta pati, kaip ir nedirbdamas ir jokiu perpsektyvu? doh.gifjus su logikom visia susipykusi? Zmogus turi matyti nauda, perpsektyva, buti motyvuotas apie tai reiktu mastyti, o ne kaip isvaryti zmogu dirbti, kai jam gerai ir taip?
jus noretumet pvz pamainom dirbti uz dyka, esat is vis dirbusi toki darba?

Man atrodo, kad motyvacija turetu iskiepyti tevai, aplinka. Jei skirtumas tarp pasalpu ir atlyginimo nera didelis, vistiek atsakingam, subrendusiam zmogui turetu groti kiti dalykai : kaupiamas stazas, patirtis, kavlifikacijos islaikymas/kelimas, perspektyvos ateityje, noras buti naudingu.

Aplink mane gal zmones kokie nenormalus, bet kiek kam teko ilga laika del ivairiu priezasciu pabuti namuose, visiems ne kazka. Todel, kad mes esame socialios butybes, mums reikalingas zmoniu ratas, pripazinimas, pojutis, kad esi naudingas. Nosies krapstymas diena is dienos, tai tiesus kelias i depresija. :)

Zmoniu, kurie naudosis parama visada bus. Reikia tik isbalansuoti naudojantis sistema, svietimu, kad tokiu butu kuo maziau.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 11, 18:54)

toks, kad galėjo ir kitos grupės, kurioms reikia paramos, kurie jaučiasi skriaudžiami prisijungti bandyti. Ir irgi reikalauti sau daugiau, geriau.

O kas ja skriaudzia? g.gif
Faktiskai beveik absoliuti dauguma jaunu, sveiku, dirbanciu zmoniu galejo prisijungti, nes yra skriaudziami dar labiau, jiems isvis jokio busto NEDUODA.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 11, 18:52)
O kas ja skriaudzia? g.gif
Faktiskai  beveik absoliuti dauguma jaunu, sveiku, dirbanciu zmoniu galejo prisijungti, nes yra skriaudziami dar labiau, jiems isvis jokio busto NEDUODA.

ką ją?
faktiškai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 11, 18:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72565490" data-time="1576079722"><div><p>Taip, aišku. Gerai, pažiūrėsim, kaip į Jūsų eugeniškus postus reaguos kiti vartotojo įkelta nuotrauka

Pradėsim nuo Kručinskienės neįgalumo...</p></div></blockquote><p>Niekaip nereaguos. smile.gif Didzioji dalis nariu cia dazniausiai raso ta pati, visi visu poziuriai, skauduliai, (ne)normalumai, sociopatijos apraiskos aptartos, isnagrinetos, jokios itakos nepadare ir nepadarys. Nera jokio tikslo reaguoti.  smile.gif As jau nezinau, ka cia reiketu parasyti, is ko ir kaip pasitycioti, kad cia dar kas nors sureaguotu.  smile.gif 
</p>


Mane transeksualine patirtis ismoke ziaurumo... Visuomene yra slyksti ir ziaurii tai reikia buti dar ziauresniems...
Ko jus tikites kitko?
Pofig jei kam blogai...

Kaip cia sako viena.. matyt karma uzsitarnavo... labai geras paaiskinimas nuraminti sazinei.

Kai sovietiniai gyventojai matydavo NKVDistu ziaurumus, tai save nuramindavo "matyt taip reikia, Stalinas zino geriau"

Kai cia nurodomos Lietuvos prroblemos, tai irgi girdime panasiai "matyt taip reikia, nes tokie istatymai"

Tai reiskia mes esame zverys ir jeei pagal istatymus reikes kazka sudraskyti mes su malonumu tai ir padarysime.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 11, 18:50)
Man atrodo, kad motyvacija turetu iskiepyti tevai, aplinka. Jei skirtumas tarp pasalpu ir atlyginimo nera didelis, vistiek atsakingam, subrendusiam zmogui turetu groti kiti dalykai : kaupiamas stazas, patirtis, kavlifikacijos islaikymas/kelimas, perspektyvos ateityje, noras buti naudingu.
</p><p>Aplink mane gal zmones kokie nenormalus, bet kiek kam teko ilga laika del ivairiu priezasciu pabuti namuose, visiems ne kazka. Todel, kad mes esame socialios butybes, mums reikalingas zmoniu ratas, pripazinimas, pojutis, kad esi naudingas. Nosies krapstymas diena is dienos, tai tiesus kelias i depresija. smile.gif
</p><p>Zmoniu, kurie naudosis parama visada bus. Reikia tik isbalansuoti naudojantis sistema, svietimu, kad tokiu butu kuo maziau.
</p>

Man tikrai idomu, kiek is cia toliau eitu i darba, jei islostu loterijoje 100mlj biggrin.gif tai viena, antra, ka vardini tai ta irgi sakiau, jei zmogui nusimato perspektyvos, tokios kaip kvalifikacija, jos kelimas, kazkoks gerejimas, tai jis ir dirbs, todel sakau, gaunantiem pasalpas reiktu bent suteikti galimybe dirbti pagal kazkokia profesija ar igyti profesija, o ne tik gatves sluoti. Kazin kiek is cia esanciu dirbtu pvz fabrike prie konvejerio uz tiek pat kiek gautu ir nedirbdama? saziningai?Ypac, kai zmoens mato, kas aplink dedasi ir keik valdininkai prisivogia is tu paciu mokrsciu..
Zmones visi pirmiausia nori gerai gyventi, patogiai jaustis ir kuo maziau patirti sunkumu, nebent jie mazochistai. Tai, jei zmogui suteikia net geresnes gyvenimo salygas, jei jie nedirba, tai tik mazochistas rinksis dirbti.
Pvz buvo paminetas fabrikas, kur moka 600 ir neranda darbuotoju, tai lai pakelia alga iki 1000 i rankas, plius dar kokius suteikia benefitus, kad kasmes kils atlyginimas kazkiek, manau, tikrai neatsigins norinciu. Bet tiek darbdaviai iesko durniuku, kad jiem kauptu kapitala, tiek zmones iesko sau geresniu salygu gyventi.
Zmones arba kazka paskui dirba nelegaliai , gaudami pasalpas, arba nusigeria, kiti gal siaip uzsiima sau miela veikla, jei jiem dau nereikia. Gyvenimas gi nera - darbas smile.gif Ka darysi isejusi i pensija nosi krapstysi? biggrin.gif
Jokiu svietimu neisbalansuosi, nejuokink, tik sukurdama poreiki, motyvacija.
Paprasciausiai reikia naikinti pasalpas besaikes ir viskas, riboti keliem menesiam max metam praradus darba. Soc bustus as is vis naikinciau., geriau sukurti tada kriziu centrus, kam riekai realios pagalbos, o kiti lai jau sukasi. Ar yra partiju, kurios tai siulo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 gruodžio 2019 - 21:09
QUOTE(123 @ 2019 12 11, 21:53)
Pvz buvo paminetas fabrikas, kur moka 600 ir neranda darbuotoju, tai lai pakelia alga iki 1000 i rankas, plius dar kokius suteikia benefitus, kad kasmes kils atlyginimas kazkiek, manau, tikrai neatsigins norinciu. Bet tiek darbdaviai iesko durniuku, kad jiem kauptu kapitala, tiek zmones iesko sau geresniu salygu gyventi.


Atsakymas čia:

QUOTE(123 @ 2019 12 11, 17:47)
O del kaimo del darbininku tai zinau, mums kai reikejo tai tik paauglius prisisaukem vaikinus, kitiem ne prestizas dirbti kazkam biggrin.gif Nei jokiu talku, nei paglabu, kaip seniau nera, prisimaldauti gali kazka su traktorium atvaziuoti, dar zinoma sumoki, ne uz dyka ir tai taip ant durniaus dana padaro,kad baisu...


Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 11, 21:19)
Atsakymas čia:

ka jus cia vartot, koks atsakymas, ka jus cia lyginat papildoma laikina uzdarbi ir pastovu darba? dieve dieve ir balsuoja tokie zmones doh.gif
Atsakyti