Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Koks geras projektas smile.gif
https://m.delfi.lt/m...php?id=81735997
Saunu, kai kazkas dar galvoja apie senjorus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 16, 12:15)
Tai pasiemei nors viena ligota? Ar kokia savanoriavimo veikla uzsiiemei? Ar padejai prieglaudoms pinigais, maistu, uzklotais/ kilimeliais?
Ar vistik  tik alfas/ delfius paskaicius sm piktinies ir nk nedarai.
Papildyta:

Gerai, kad po kablelio parasei. Antraip skambetu ziauriai.
Matomai todel ir prieglaudos pilnos senu, ligotu gyvunu. Kaip ir zmoniu.

o koks tavo reikalas ką darau? tu žiūrėk, kad už savo žodžius atsakytum, nes apsijuoki.
Tikrai taip, būna ne tik vet. paslaugomis remia ex-prieglaudinukus, bet ir maistu aprūpina, jei pasiima pvz. pensininkas su maža pensija seną šunį, kurio niekas neiima.
Tik vat klausimas kiek tą gali sau leisti prieglauda, akivaizdu, kad ne kiekviena, o to suplanuoti nesugeba. Ir tai yra liūdna, kad kaip sakoma gerais norais pragaras grįstas. Neužtenka tik būti geru žmogumi ir norėti padėti, reikia dar ir labai mokėti į priekį strateguoti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 16, 12:36)

Tikrai taip, būna ne tik vet. paslaugomis remia ex-prieglaudinukus, bet ir maistu aprūpina, jei pasiima pvz. pensininkas su maža pensija seną šunį, kurio niekas neiima.


Prieglaudos pavadinimas, kuri aprupina maistu suni/ kate, kuri pasieme pensininkas.
Atsakyti
Gerai, kad prieš porą metų palikau šį banką nevykėlį, džiaugiuosi https://www.15min.lt...uva-662-1175174
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 16, 21:56)
Gerai, kad prieš porą metų palikau šį banką nevykėlį, džiaugiuosi https://www.15min.lt...uva-662-1175174

O kokiam dabar esi?
Atsakyti
Na slyjstus zmogus, linkiu kad jam pimpalas nudziutu

https://www.delfi.lt...s.d?id=81724981 gun_bandana.gif
Atsakyti

Vyrus visais laikais siusdavo kariauti


Kas kunui darosi negerai?

Skaiciau rusu psichiatru tyrimu rezultatus. Klistate, jei galvojate, kad transeksualai nori teen tapti moterimis ar dar kuo. Neee.

Pas juos pagrindinis noras buna ar nusizudyti ar ka nors uzmusti. O tai jau netoli ir iki krauju...

nu va i kariuomene privaloma visai gerai butu visas moteris siusti, kurios uzsimano organo tarp koju :lol:

Tai deja, tai ir yra pagrindiniai sutrikimai, kaip nepriemimas saves, depresios, polinkis i savizudybes, kas deja nedingsta ir po operaciju. O su kunu niekas bloga neisdaro, su galva darosi. Operacijos, hormonai siuo atveju ne koks gydymas, tai ne auglio ispjovimas , kuris zudo, pirmiausia reiktu zmogu sutaikyti su savim, pamilti save, savo kuna  toks koks yra, nes viskas su juo gerai, o paskui, jei jis nori , jei jis suauges, lai ten pjaustosi, siuvasi ka nori... Deja, po TS diagnoze slepiasi kruva kitu sutrikimu ir jie neindentifikuojami ir zudo tuos zmones, nes cia butu kaip pvz zmogus serga veziu, o jam daro plastikine veido operacija, absurdai ar ne?

Atsakyti

Gerai, kad prieš porą metų palikau šį banką nevykėlį, džiaugiuosi https://www.15min.lt...uva-662-1175174

pagaliau lenda vis daugiau faktu ...

Atsakyti
idomiai visai: Keturmetis teigia, kad į jį reinkarnavosi princesė Diana: pasakoja dalykus, nuo kurių šiurpsta oda https://www.alfa.lt/...6IMEFRy9khKSwvU
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 17, 01:10)
idomiai visai: Keturmetis teigia, kad į jį reinkarnavosi princesė Diana: pasakoja dalykus, nuo kurių šiurpsta oda <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.alfa.lt/straipsnis/50395923/keturmetis-teigia-kad-i-ji-reinkarnavosi-princese-diana-pasakoja-dalykus-nuo-kuriu-siurpsta-oda?fbclid=IwAR3mS5pSPaFO8RIOFAZEjPlQ_23qVMCZVBZhtJaF6T-X6IMEFRy9khKSwvU'>https://www.alfa.lt/straipsnis/50395923/keturmetis-teigia-kad-i-ji-reinkarnavosi-princese-diana-pasakoja-dalykus-nuo-kuriu-siurpsta-oda?fbclid=IwAR3mS5pSPaFO8RIOFAZEjPlQ_23qVMCZVBZhtJaF6T-X6IMEFRy9khKSwvU</a>

pasaulis išties įspūdingas. Vakar skaičiau apie moterį (Lietuvoje, beje), kurią ugniagesys, buvęs netoliese ištraukė skęstančią iš upės (nes būtų kiti gelbėtojai nespėję atvykti, jei lauktų), o po 3,5 mėnesių ji mirtinai sudegė. Stichijos, akivaizdu, jos nemėgo smile.gif Būtų labai įdomu panagrinėti jos gyvenimą tik, kad jokie duomenys sneskelbiami...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 17, 00:52)
Tai deja, tai ir yra pagrindiniai sutrikimai, kaip nepriemimas saves, depresios, polinkis i savizudybes, kas deja nedingsta ir po operaciju. O su kunu niekas bloga neisdaro, su galva darosi. Operacijos, hormonai siuo atveju ne koks gydymas, tai ne auglio ispjovimas ,


Mane stebina, kad pati nieko nesuvoki, o destai mintis. Tau reiktu pabuti tokio zmogaus kailyje, tada nesapaliotum LOGINIU NESAMONIU.

Rimtai tau gal suns kuna prisobacinti reiktu jei butu imanoma, o jei butum nepatenkinta ar blogai jaustumeeisi, tai atiduot kokiems i laboratorija, kad elektrosokais ir chemikalais pabandytu tavo "BLOGAS" smegenys pritaikyti prie sveiko ciuckiaus kuno.

Kita vertus, jei gyventum su manimi, tai pagrindine problema butu visai ne operacijos, apranga ar dar kas, o tai kad "neduodi" pagal pirma pareikalavima.
Kokiam vyrui galetum ir neduot
Atsakyti
Nauja partija į Seimą kvies tik negeriančius, nerūkančius ir kitaip „švarius“ brunette.gif

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1174296?copied
Atsakyti