QUOTE(Maja Di @ 2020 02 21, 10:22)
Buvo kažkokie a- la restoranai. Bet prisimenu kaip kartą Palangoje tėvų su mumis vaikais vakare (ne naktį) neįleido. Ir kiek tų restoranų būdavo? Dabar ant kiekvieno kampo ir jie pilni. Kažin iš kur tiek tų turčių, kurie gali nueiti į kavines ar restoranus, ant Lietuvos priviso 

Dauguma tų vadinamų restoranų buvo eiliniai "obščepitai", kuriuose kulinarinio meno viršūnė buvo Kijevo kotletas, šašlykas arba viščiukas tabaka, dar koks galantinas arba balta mišrainė, net ir tokiose dabar legendinėmis vadinamose vietose kaip "Neringa". Aišku, buvo ir išimčių, pvz., "Lokyje" kartais būdavo žvėrienos patiekalų.
QUOTE(uarda @ 2020 02 21, 12:45)
Pasižiūrėjau, taigi ne karvę kainuoja: https://www.barbora....enstaedtii-1-kg
Labai norint galima namuose pasigaminti. O eršketo kaina geram restorane gali būti belenkokia, visai tikėtina, kad, priklausomai nuo restorano/recepto patiekalas su banaliausia vištiena Lietuvoje galėtų kainuoti ne vieną dešimtį eurų.