Įkraunama...
Įkraunama...

Full time darbas + vienisa/s mama/tetis

Sveiki.. Buciau dekinga jeigu pasidalintumete savo patirtimi kaip vienisa/s mama/tetis dirbdama/dirbdamas pilnu etapu tvarkotes su vaiku/-ais gyvenandami UK be artimuju salia? Suprantu jog galima vaikus leisti i mokama rytini mokyklos bureli pries pamokas ir bureli po pamoku, bet kas jus GELBEJA kai vaikai turi atostogas, kuriu pilnai per mokslu metus, ar kai pavz, mokykla 1 dienai uzdaryta ar vaikas/-ai susirgta? Aciu.
Atsakyti

Jūsų vietoj pagalvočiau apie aupair. Tai žmogus, kuriam suteikiate kambarį savo bute ar name ir už tai ji pagal susitarimą pažiūri jūsų vaiką. Kai kurie suteikia dar kažkiek maisto ar kišenpinigių, priklausomai nuo to kiek jums reikia vaiką pažiūrėti.

Kitas variantas galite per facebook grupes paieškoti lietuvių mamyčių, kurioms irgi kartais reikia vaikus prižiūrėti ir karts nuo karto viena kitos vaikus pažiūrėkit ar kokiai mamai, kuri dekretiniame dabar galite bandyti palikinėti, paprastai jos šiek tiek mažiau ir prašo. Kai kurie ieško auklių kelioms valandoms, kai reikia vaiką pasiimti iš mokyklos ir su juo namų darbus padaryti.

Tik nepalikinėkite vaiko vieno, nes pati turbūt puikiai žinote, kas gresia.

Atsakyti
QUOTE(Nonsensea @ 2017 12 12, 14:27)
Tai žmogus, kuriam suteikiate kambarį savo bute ar name ir už tai ji pagal susitarimą pažiūri jūsų vaiką. Kai kurie suteikia dar kažkiek maisto ar kišenpinigių, priklausomai nuo to kiek jums reikia vaiką pažiūrėti.

kiek zinau, tai visi be isimties privalo suteikti maitinima. Ir pinigus kazkokius kazkiek aukle irgi tikrai gauna. Tikrai ne vien uz stoga virs galvos aukle vaikus saugo.
Atsakyti