Įkraunama...
Įkraunama...

Nida lietuviška kosmetika

sveiki. gal kas bande sia kosmetika? kaip kokybe? turiu paakiu krema. tinka ir patinka jis man.

Atsakyti

Bandom toniką ir makiažo valiklį kolkas tinka ir patinka sudėtis +kvapas 👍

Atsakyti

kainos man patinka :wub:​ 

Atsakyti
Turiu rankų kremą, nesužavėta, nepatiko.
Veido kosmetikos nesiryšiu pirkti.
Atsakyti

pastebejau kad parduotuvese labai labai daug kas per sia kosmetika. laikinai padirbau kasoj tai va :)

Atsakyti

NIDA – natūrali lietuviška kosmetika

NIDA kosmetika alsuoja moteriškumu, švelnumu ir lengvumu. Tai moteriška linija, mylinti ir puoselėjanti moters grožį nuo švelnaus rytinio kremo prisilietimo prie veido, kūno odos, plaukų galiukų iki ramaus naktinio miego palinkėjimo.

Pagaminta Lietuvoje, naudojant tik pačius geriausius ingredientus ir natūralius ekstraktus, –  dilgėlių, miško bruknių, alavijų, agurkų, įvairių žolelių ekstraktai, hidrolizuoti kviečių baltymai, kviečių gemalų aliejų. Ir ne tik.

Jos išskirtinumas „lietuviškasis auksas“ – gintaras.
Gintaras – pasižymintis ypatingomis odą puoselėjančiomis savybėmis: stiprina odos apsauginį barjerą, saugo ją nuo drėgmės praradimo bei išsausėjimo, o kosmetikoje naudojama gintaro rūgštis pripažinta kaip ypač veiksminga, kuri veikia kaip antioksidantas, pasižyminti intensyviomis drėkinimo savybėmis. Gintaras nepalieka abejingų ir plaukų priežiūroje. Jo dėka stiprėja ne tik pats plaukas, bet ir plauko šaknis, maitinama galvos oda. Plaukai tampa stiprūs ir žvilgantys.

 

Priedas  2000305315036_paakiu_kremas_NIDA_50ml1.png   450,25KB   0 Parsiųsta kartų

mokejau du eurus ar maziau. laikinai ji panaudosiu. jo net 50 ml. lenkijoj nusipirksiu geresni krema.

Atsakyti

Turiu veido brandžiai odai su gintaru lyg, tai netinka, dėmėm veidas tuoj pat pasidaro raudonom..

Atsakyti

gal tavo oda jautri?

Atsakyti
Aš iš Nidos naudoju micelinį vandenį ir toniką. Kol kas visai patinka. Bent jau miceliniz vanduo tai tikrai. Po toniko lengvas lipnumas jaučiasi, bet po jo vis tiek tepu dar kremą, tai nieko baisaus.

Dar įsigijau kremą nuo aknės su salicilo rūgštimi. Tas irgi visai patiko, bet stengiuosi kasdien nenaudoti, bijau, kad gali sausinti odą.

O jų rankų kremas man nepatiko, visiškai nedrėkina.

Dar gal kada kokį pienelį ir kitokį kremą pamėginsiu, nes sudėtis pas juos visai nieko pasirodė. Nėra daug kenkiančų ingridientų, paprasti kremukai. Be to pigu, tai kažkaip negaila eksperimentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2018 01 17, 09:55)
<p>pastebejau kad parduotuvese labai labai daug kas per sia kosmetika. laikinai padirbau kasoj tai va smile.gif</p>

Labai daug kas perka, nes ji pigi. O dar kai pasirodė, tai iškart Maximose -40% visai "Nidai". Pakilnojau buteliukus, paskaičiau sudėtis ir net dušo želė nepirkau. Suprantu, kad jokių stebuklų už tokią kainą nebus ir ne visi gali praustis muilu, kurio kaina turėtų net nuodėmes nuplauti, bet tada jau tikrai geriau paprastas ūkiškas muilas, nei "Nida" verysad.gif
Atsakyti