Įkraunama...
Įkraunama...

Grikių dieta

2 savaičių grikių dieta. Laikantis grikių dietos, dvi savaites valgoma tik grikių košė, virta vandenyje. Naudingosios grikių savybės bus išsaugotos, jei jų nevirsite pernelyg ilgai. Stiklinė grikių užpilama 2 stiklinėmis verdančio vandens stikliniame arba moliniame inde, kuris sandariai uždengiamas ir paliekamas nakčiai kad išbrinktų.
Organizmo valymas grikiais ir svorio metimas efektyviai vyksta tik tuomet, jei košė valgoma be druskos, be cukraus, be jokių kitų priedų. Jei jums sunku visą dieną valgyti vien tik tokią košę, galima dietą paįvairinti 1% riebumo kefyru - ne daugiau, kaip 1 litrą per dieną. Be to galima valgyti kai kurių vaisių, pavyzdžiui 1 - 2 obuolius ar apelsinus.

Jeigu jūsų tikslas yra tik organizmo valymas nemetant svorio, visai nebūtina atsisakyti priedų prie grikių košės. Galima į grikių košę pridėti įvairių vaisių ir daržovių, kurie taip pat turi toksinus iš organizmo valančių savybių. Puikiai tinka ananasai, obuoliai, morkos, abrikosai, kiviai, kopūstai, žalumynai.
Atsakyti
Tikriausiai šiais laikais nebepopuliarios tokios mono doetos, o aš vis del to nusprendžiau išmėginti...šiandien trečia diena eina... savijauta gera...kg irgi po truputi krenta...;)
gal būtų norinčių į kompaniją?
Atsakyti
Labai jau ramus šis forumas... prie manes besijungiančių taip pat jau nebesitikiu😏o man prasidejo 5 dietos diena, vakar vakare buvau isvykusi, tai nesuvalgiau savo vakarinės grikių porcijos, tik kefyriuko isgeriau, tai jau šiandien ryte jaučiuosi tokia lengva:)))
Na o svorio atžvilgiu tie kilogramai nenori lengvai manes palikti, bet rezultatas jau tikrai yra- startavau su 78, o šiai dienai 75,4, tai jau -2,6 kg. Mest tikrai dar yra ka, taigi laikausi toliau;)
Kas dėl savijautos, tai jaučiuosi tikrai gerai, bet ir valgau grikių tiek kiek norisi, o ne kaip kaikur raso tuos 9 saukštus. Grikius verdu, ne plikau, nes taip man skaniau ir deduosi druskos. Su tokiais pakoregavimais tikrai nera sunku laikytis ir grikiai man dar tikrai nenusibodo.
Atsakyti
Penkta diena praėjo ir dar -400 gr.
Atsakyti
Sveika nepoli, dar laikais sios dietos? as galvoju jungtis prie taves, bet truputi veliau. dabar stengiuos mazai valgyt, bet svoris nekrenta, tai su grikiais prajudint ta reikala tikiuos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.A.T.I.N.E: 08 vasario 2018 - 10:39
Sveikos, nei nepajauciau kaip pririnkau 7 -neta kg, todel irgi mastau imtis sios dietos smile.gif as valgysiu be druskos, uzgeriant kefyru smile.gif bet kai jau bus labai liudna isimesiu obuoli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2018 02 15, 13:29)
Sveikos, nei nepajauciau kaip pririnkau 7 -neta kg, todel irgi mastau imtis sios dietos smile.gif as valgysiu be druskos, uzgeriant kefyru smile.gif bet kai jau bus labai liudna isimesiu obuoli smile.gif

kaip sekasi? ar laikotes, as savaitele pasilaikiau, nukrito 3 kg bet labai smagiai jie ir pargrizo, nes gimtadieniu maratonas prasidejo...sėkmes besilaikančioms jei tokių cia yra;)
Atsakyti

Sveikos merginos kas nori su manim startuoti sia dieta? Noriu iki vaiko krikstynu numesti kiek imanoma daugiau kg :) tai turiu klausima kiek laiko galima sia dieta laikytis? :)

Atsakyti

na kurios laikotes pasidalinkit patirtim rytoi pradesiu ir as :D

Atsakyti

Po pirmos dienos -1 kg

Atsakyti