Įkraunama...
Įkraunama...

Spalinukai 2018

Ryt važiuosiu pasiimti siuntimo pas ginę užtvirtinimui, kad tikrai nepradėjo plakti širdelė. Savaitė bus praėjusi ir mesiu progesteroną. Ir tadaaaa turbūt prasidės serialas "Tegul kraujas liejasi laisvai" smile.gifNa tikiuosi iš palengvo, bet įvyks ir gramdymų nereiks

Skauda sirdi del taves, laikykis. Savaji paleidau ne be ligonines pagalbos, bet ir atsiduriau ten prasidejus kraujavimui. 

Kitten, maniskis uzmate kad tel minkau, tai is karto sako, ka vel supermamu klubas? :D 

Atsakyti
Kažkaip gal ir neblogai, kad taip pradėjo teplioti, paskui ir labiau, praėjo savaitė, tada ginekologė oasakė, kad netujsi širdelė, nors dydis praktiškai geras, dabar dar savaitė praėjo. Ir kažkaip lyg ir atėjo per tą laiką susitaikymas. Aišku gal visai kitaip sureaguosiu, kai viskas prasidės ar jei prireiks medicininio įsikišimo. Bet dabar atrodo, kad esu rami. Pasižiūrėsiu skydliaukę, d vit. ir pan. gal mažiau cukraus panaudosiu ir bandysime vėl, jei jau pavyko nei iš šio, nei iš to pastoti ;)
Atsakyti

Carol, jei bent laseliu paguosiu tai didele dalis mano pazistamu po pirmo persileidimo pastojo jau sekanti men ir sekmingai isnesiojo. Linkiu ir tau to! 

Kazkaip musu laikais tai labai dazna problema. Pamenu man net statistika rode ligoninej kai ejau patikrinimui po persileidimo. Cia Anglijoj. Tik gaila nepamenu skaiciu, nes man taip bloga dushioj buvo kad man vienodai sviete ka ten man sako. 

Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2018 03 13, 17:56)
<p>Carol, jei bent laseliu paguosiu tai didele dalis mano pazistamu po pirmo persileidimo pastojo jau sekanti men ir sekmingai isnesiojo. Linkiu ir tau to! </p><p></p><p>Kazkaip musu laikais tai labai dazna problema. Pamenu man net statistika rode ligoninej kai ejau patikrinimui po persileidimo. Cia Anglijoj. Tik gaila nepamenu skaiciu, nes man taip bloga dushioj buvo kad man vienodai sviete ka ten man sako. </p>

Aš kai grupėje paklausiau kaip ten kas vyksra ir atsako mano 5 buvo su narkoze, mano visi 12 natūraliai. Tai akys ant kaktos iššoko, kad vos ne kas trečia tą praėjusi ir ne po kartą. Kai nesusiduri su problema, tai atrodo, kad kažkam taip būna. Kad ir su nevaisingumu, kai pati susidūriau, tai atrodo visur pilna tokių porų, atsimerki ir pamatai, kad vien darbe tarp kolegų ne 1 ir ne du atvejai, tarp draugų, pažįstamų neužtektų rankų pirštų. Taip pat ir su persileidimais pasirodo wow wow kiek daug.
Atsakyti
Tinap, MRSA, tema dėl finansų ir darbų yra labai asmeniškas reikalas... Čia galite mane visos "nuausti" jog nusišneku ir t.t., bet mano nuomonė yra tokia, kad jeigu nenori dirbti tai ir nerasi tu to darbo... Viskas lb aiškiai akumuliuijama energija. Žinoma, kad LT nėra tiek pinigų kiek svetur, bet negalvokim, kad čia dirbti lengviau..., ojjj toli gražu.
Aš gryžus į LT pakraupstu sferose kas liečia mano darbo sritį, žmonės dirba lyg su peiliu į nugarą įbesti... ir nesakykit, kad pavargę ar pan., nieks tavo prekių į tave nemėto parduotuvėj čionais biggrin.gif Jeigu Tu žmogus viduj nelaimingas tai ir nepritrauksi malonumą teikiančio darbo arba jeigu laimingas mėgausiesi tuo darbu, kurį darai. Žodžiu norint palaikyti laimingo/sėkmingo gyvenimo balansą reikia šią akimirką būti laimingam ir atiduoti visą save bent kokiai atliekamai veiklai: ar tu mama, ar darbuotoja ar žmona ir t.t.

Mes mokam vienintelį dalyką VERKTI, kaip yra blogai!!! Bet ar nors viena atsikeliam ryte ir padėkojam už tai ką jau turime?
Ir kai mes LT organizavom vestuves kalbėjom su vienu rimtu miesto verslininku ir išvada tokia, kad jeigu lietuviai dirbtų su tokiu noru kaip dirba svetur tai tikrai neprasčiau gyventų ir aš su juo sutinku visu 100 proc., nes žmogus tikrai nemažai pasiekęs ir tai padarė nes to norėjo - SIEKĖ.

Prašau pasisakykite, ar yra čia temoje tokių, kurie gyvendami LT nesiskundžaite? Ar visiems taip lb blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 13 kovo 2018 - 17:15
Sveikos merginos 4u.gif ar priimsit dar viena naujoke? Sekiau jus kasdien nuo pradziu ir buvau tyli dalyve biggrin.gif ir pagaliau siek tiek isidrasinau, gal labiau patikejau kad tikrai vyksta sis stebuklas mums ir nusprendziau prisijunkti.

Mums bus pirmas vaikelis, lauktas beveik 5 metus, aisku neapsejome be daktaru pagalbos, o kodel nezinia, bedu lyg ir neturime, tyrimai geri bet va kazkodel spyriojasi tas musu maziukas bet siaip ne taip prisisaukeme, tikiuosi su grazia pabaiga, nes buvo ir ne tokiu graziu pabaigu angel_sadangel.gif galbut del to ir delsiau prisijunkti.

Mums siandien 8 savaites ir 5 dienos, numatoma gimdymo data spalio 18.

Buvom skaninge pries savaite, matem kaip plaka sirdele.

Gyvenam ne Lt o vienoje is skandinavijos saliu, tai kolkas tiek prisitatymui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
*malena*, sveika prisijungusi. Viskas bus gerai ir turėsi ne vieną mažylį.
Džiūgauk :*
Atsakyti

Atsakyti

Dekui, tikiuosi kad bus tik baimiu pilnos kelnes ir galva, tai siptomai dingsta tai sirgau smarkiai beveik menesi tai baisu kad tikrai viskas gerai butu.

Iaikykis ir tu, tikiuosi kad nepabego jusu zirnis ir pasimatys sirdute, gal koks slapukas. O jei jau ne tai linkiu kuo greiciau pastoti ir sekmingai isnesioti  :4u:​ 

Atsakyti
Malena, sveika prisijungusi 4u.gif Viskas bus gerai ;) Man 8 sav., +3dienos ;) gimdysim kartu ;)
Atsakyti

 Kai nesusiduri su problema, tai atrodo, kad kažkam taip būna. Kad ir su nevaisingumu, kai pati susidūriau, tai atrodo visur pilna tokių porų, atsimerki ir pamatai, kad vien darbe tarp kolegų ne 1 ir ne du atvejai, tarp draugų, pažįstamų neužtektų rankų pirštų. Taip pat ir su persileidimais pasirodo wow wow kiek daug.

Tikrai pritariu Carol, as irgi visada galvojau, nu jau man tai tikrai nereiks tu gydytoju, aciu Dievui sveiki, gerai jauciames, abu tiek vyras, tiek as is daugiavaikiu seimos, kokios gali buti problemos?! deja......buvo ilgi ir ziaurus metai didelio shoko, negalejimo su tuo susitaikyti, kad mums mazai sansu (nors tikimybes neatmete...). Kai susiduriau su tuo, niekada gyvenime nezinojau kaip gali buti, galvojau padarysim fiti miti kelis kartus ir bus vaikas  :D  :D  :D o y nevaisingas poras ziurejau tikrai su dideliu gailesciu...galvojau kad tai tik labai pavieniai atvejai.. :huh2: o istikro ju beproto daug ir su laaaabai skirtingom problemom, vien mano klinikoj kas kart kai nueinu pilna laukiamoji sale poru, kiekviena diena !!!  :hmm: o dar eile bent 1-2 metams y prieky...o kur dar kitos klinikos, kiti miestai , kitos salys! 

del persileidimu panasiai, is mano aplinkos beveik VISOS drauges, broliu zmonos ar pusseseres turejusios persileidima  :unsure: tik suzinai apie tai daug veliau, niekas tokiu dalyku nesneka bet kam......

Sveikos merginos 4u.gifar priimsit dar viena naujoke? 

Sveika Malena, sveika prisijungusi!! drasiau , nebijok :)

Cia net tu viena kuri neapsiejo be gydytoju pagalbos, musu bent kelios cia  :) sy karta tikrai viskas bus puiku, reikia labai labai tiketi :wub: 

as siandien turejau susitikima su akusere, uzvede man nesciosios kortele, paeme duomenis, po keliu dienu tureciau gauti laiska is ligonines del 12 sav skano  :) man uzdave klausima, ar darysiu tyrimus del Dauno sindromo? na sakau darysiu manau....o ar butina? sako ne, nebutina, bet cia nuo taves priklauso.. O jus merginos ar darysit?  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(laisve_papugom @ 2018 03 13, 09:34)
(...)
Gal ir man i FB gali pakvietima atsiusti? smile.gif

Issiunciau AZ!

QUOTE(Tinap @ 2018 03 13, 12:16)
(...)Aš tokia visai visai be jėgų...pilvą maudžia, nugarą skauda, vyras juokiasi, kad kaip pensininkė biggrin.gif

Man jau geda saviskiui skustis... Tai tik su persikreipusiu veidu i miegamaji nueinu ir uzsidarau nuo viso pasaulio...

QUOTE(Mama meška @ 2018 03 13, 13:31)
Laba ryta. As, kaip iprastai - vegetacines bukles. Mazius vercia namus, o as uodega ant sofos padejus ir ne krust... Atrodo, net mastyt skauda... Jau antra savaite, kaip prie klaikaus pykinimo/vemimo prisidejo ir nenusakomas galvos skausmas. Net akus sunku vartyt. Panasu, kad sis nestumas iskirs mane pagal pilna programa 😱😱😱

Ar geri mineralini vandeni? Ar eini i lauka? Man tik tai padeda, kitaip tokia pat bukle kaip tavo... o dar maziukas mano naktim atsisako miegot, tai linksma iki negaliu... Laikykis, dar savaitele kita ir bus geriau 4u.gif

QUOTE(kitten` @ 2018 03 13, 14:02)
(...)
Eriele, taip pat laukiu pakvietimo į FB, jeigu slapta grupė ir niekas nesuseks manęs, tada jungsiuosi smile.gif
(...)

Tuoj issiusiu AZ.
O del "patologiju", jei nieko nebuvo pirmo nestumo metu, tai nera ko pergyventi. Bet jei labai jaudinesi, eik privaciai pasitikrint. Jei Vilniuje esi, visai nebloga klinika Zveryne, netoli 11autobuso ziedo ir priima vos ne kita diena mirksiukas.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2018 03 13, 17:06)
(...)
Prašau pasisakykite, ar yra čia temoje tokių, kurie gyvendami LT nesiskundžaite? Ar visiems taip lb blogai?

Man tai gera LT, deja meiles vejai nupute labai toli, o bet taciau - sirdis visada liks gimtinej... ypac dabar, kai vel nescia, labai labai liudna, kad esu toli angel_sadangel.gif nors aisku ekonomine pades LT nekokia darosi, kainu ir atlyginimo santykis tikrai nenormalus.

QUOTE(*malena* @ 2018 03 13, 17:24)
Sveikos merginos  4u.gif ar priimsit dar viena naujoke? (...)
Mums siandien 8 savaites ir 5 dienos, numatoma gimdymo data spalio 18.
(...)

sveika prisijungus! 4u.gif
Atsakyti