Įkraunama...
Įkraunama...

Spalinukai 2018

Zunkeli, suprantu ka sakai ir pritariu kad jei noresi tai darba rasi. Tik klausimas koks tas darbas ir kiek ilgai jame istversi. Druskininkuose labai reikia zmoniu kavinese restoranuose, bet as asmeninkai geriau valytoja dirbciau. Kad isidarbint nesciai sunku tai faktas nes nieks nenori kad padirbus kelis men iseitum motinystes atostogu. Mano drauge mokejo darbdavei pinigus kad galetu ja apiformint ir dar dirbo aisku veltui, o kita pilva suverzusi i darba ejo, kad kuo ilgiau nuslept nes buvo bandomajam laikotarpy. 

Kiekviena seima turi savo problemu o musu ne vien su darbu susijusios. Kad zmones verkia tai verkia dalinai ir suprantu kodel. O kiti verkia tiesiog del bandos jausmo. Mes sau galim leist padoriai ir pavalgyt ir apsirengt ir vaikus aprengt, reikalui esant tevams padet. Nu zodziu turbut is kurios puses paziuresi. Tiesiog yra dalyku LT kur as nenoriu nei matyt nei girdet nei but arti. Asmeniniu dalyku turiu galvoj, nes pradedu nervintis vien apie tai pagalvojus, o tai vaikeliui ne i nauda.

Nesakau kad viskas, sirdy turiu svajone grizti su visam, bet ne siuo metu.

Sveikos merginos 4u.gifar priimsit dar viena naujoke? 

Labuka, sveika prisijungu ir drasiau prasom!!! :)

Jei dar yra pasislepusiu nestukiu prasom prisistatyt. Mes draugiskos ir suprasim ir paguosim(jei reikes) ir dziaugsimes kartu!!!!


Atsakyti

Aciu uz silta priemima  :4u:  merginos o kaip jum su simptomais? Man pradzioje buvo ir bloga net papykindavo ir krutine baisiai jautri buvo. Paskui persalom su vyru labai, visa menesi vienas nuo kito apsikretinejom jau sakiau vysiu vyra miegot i rusi  :D kosejau naktim net nemiegojau istisas naktis bet vaistu negeriau tik vyrui girdziuj. Pati dejau kompresa skalavau gerkle ir geriau arbatu. Nu ir va kokia trecia savaite sirgimo, kokia 7 nestumo dingo krutines jautrumas, issigandau aisku prisiskaiciau visko. Nei bloga nei ka. Bet per skaninga daktare sake buna kad taip lyg niekur nieko dingsta tada vel atsiranda pozymai. Bet vistiek bijau, nors su vyru snekam tik teigiamai, svajojam ir neprisileidziam blogu minciu. Tai va is mano visos litanijos norejau paklausti ar kam irgi dingineja simptomai?  :blink: 

Kas liecia nevaisingumo tema tai oi as ir pati kol nepradejau minti daktaru keliu netikejau kod sitokie skaiciai su tuo susidurusiu, o paskui ir tarp pazystamu islindo nemazai. Gerai kad yra daktaru ir gydymo budu kurie vis del to padeda susilaukti situ stebukliuku  :wub:​ 

Atsakyti

Taip kad susikimbam uz ranku, galvas aukstyn ir kad ir koks negailestingas likimas mes stipresnes !!!

Malena man nera kad simptomai butu dinge. Krutine siek tiek maziau jautri pastebejau. Nes va dar praita savaite tai taip skaudejo kad kai vakare nuriimdavau liemenuka pries miega atrodydavo jog papai po pora kilu ekstra svorio igavo ir speneliai lyg nudilginti prisiliest nejo. Pilva siandien pucia bet siek tik maziau irgi. Nzn gal cia susije su avizine kose kur kas ryta db valgau ir faktas kad rimtukui normaliau iseinu kas diena.

Atsakyti
QUOTE(*malena* @ 2018 03 13, 16:38)
Kas liecia nevaisingumo tema tai oi as ir pati kol nepradejau minti daktaru keliu netikejau kod sitokie skaiciai su tuo susidurusiu, o paskui ir tarp pazystamu islindo nemazai. Gerai kad yra daktaru ir gydymo budu kurie vis del to padeda susilaukti situ stebukliuku  wub.gif​ </p>

Mane ypatingai nustebino situacija mūsų SM temoje susijusi su apvaisinimo pagalba... so far suskaičiuoju 4-urias, o tai būtų tredždalis mūsų blink.gif tikrai lb daug, bet atkreipkim dėmesį ir į tai jog daugelis mūsų yra virš 30-ies, čia irgi gal yra "kabliukas".

Dėl gyvenimo svetur ir savoj žemėj yra du nesulyginami dalykai ir tai gali suprasti tik žmonės tai patyrę... Aš 13-ka metų gyvenu kaip studentė-kaip ant adatų- su tokiu kiekiu daiktų, kad galėčiau bet kada išsinešdinti. Niekada nepripratau, nėra, kad nekenčiu, bet nuolat gyvenu NERIMO BŪSENOJ, nžn gal ir LT taip gyvenčiau, bet vis vien ten viskas paprasčiau.

Aš savęs klausiu ar aš LT dirbčiau taip kaip dirbu čia biggrin.gif ir mano atsakymas tikrai NE! Va nuo čia ir pradėkime, nes vidinis noras kažko kažkur pasiekti yra pats svarbiausias!
Atsakyti

Na tokiu darbu Lt nera kaip mano. Abejoju ar daug yra net ir UK, bet vis tiek nemanau kad liksiu cia iki pensijos :D vienaip ar kitaip dirbdamas kazkam turtuoliu netapsi. 

Ir vapse ko mes cia apie darbus. 

Ka vakarienei planuojat? Mano fantazija dekrete :D

Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2018 03 13, 17:14)
<p>Na tokiu darbu Lt nera kaip mano. Abejoju ar daug yra net ir UK, bet vis tiek nemanau kad liksiu cia iki pensijos biggrin.gif vienaip ar kitaip dirbdamas kazkam turtuoliu netapsi. </p><p></p><p>Ir vapse ko mes cia apie darbus. </p><p></p><p>Ka vakarienei planuojat? Mano fantazija dekrete biggrin.gif</p>

Kas ten tavo per darbas? Kažkoks įdomus ten kažkas kaip pardavimų vadyba-plantinimas kažkokių sporto papildų. Taip?

...jeigu parsivilksiu po 18h., tai gaminiu vištienos carį su kokoso pienu, imbieru, česnaku ir čiliu, kad biškį garą nuleisčiau biggrin.gif ...jeigu vėliau nieko nedarysiu, velniop, varškytės panemniosiu ir gerai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 13 kovo 2018 - 19:34

Tinap, MRSA, tema dėl finansų ir darbų yra labai asmeniškas reikalas... 
Prašau pasisakykite, ar yra čia temoje tokių, kurie gyvendami LT nesiskundžaite? Ar visiems taip lb blogai?

Oj, tu mane labai neteisingai supratai ;) aš myliu Lietuvą, man čia gera ir nosies kišti niekur neketinu. Ir nesikundžiu tikrai. Aš irgi tos nuomonės, kad žmonės kai nori, tai viską patys padaro ir pasiekia. Tik situacija tokia, kad kai jau reikės dirbti, tai turbūt teks 150km į Vilnių į darbą važiuoti. Aš irgi gyvenu Druskininkuose. Čia tik paslaugų sfera gyva, o manęs tas darbas visai netraukia. Žmonės su kų darbą dirba ir minimumus gauna. Dideliuose miestuose viskas kitaip, darbą gali kokį nori susirasti, bet ten kitų minusų yra...

Beveik visi draugai į užsienį išvažiavę ir kai grįžta, tai mus durnina, kad mes niekur nevažiuojam :) nors patys dieną naktį fabrikuose aria ir dar kaskart piktinasi kaip čia pas mus blogai. bet aš niekur nenoriu, jokie pinigai manęs neišviliotų. Vyras kelis kartus buvo sugalvojęs į NO važiuot užsidirbti- iškart pasakiau, kad skirsimės :)

Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2018 03 13, 18:06)

Prašau pasisakykite, ar yra čia temoje tokių, kurie gyvendami LT nesiskundžaite? Ar visiems taip lb blogai?

Aš skundžiuos tik oru, mums čia gera gyvent, bet nekenčiu Lietuvos tik dėl oro. Todėl vis dažniau svarstom žiemot svetur bigsmile.gif o dabar bus puiki proga, kai aš nedirbsiu nestuke.gif
Atsakyti

Kas ten tavo per darbas? Kažkoks įdomus ten kažkas kaip pardavimų vadyba-plantinimas kažkokių sporto papildų. Taip?

...jeigu parsivilksiu po 18h., tai gaminiu vištienos carį su kokoso pienu, imbieru, česnaku ir čiliu, kad biškį garą nuleisčiau biggrin.gif...jeigu vėliau nieko nedarysiu, velniop, varškytės panemniosiu ir gerai bus.

Ne ten ne darbas, jei is foto sprendi, o dirbu as paprasciausiam fabrike. Salygos cia lb super, bet... nu gal as toks zmogus nzn kad man reik daugiau nei darbas, namai, saskaitos rutinos.

Uij kaip sauniai prasiejau. Nuo darbo iki namu 30 min. Tai tokia pavasariska vesuma ir gaiva dvelke. Ejau issisiepus visa kelia. Beja eidama galvojau apie tave ir avizine kose su migdolu pienu. Nu tikrai turiu pasakyt kad man tinka. Dar reikia nusipirkt migdolu sviesto nes siandien dejau paprasta sviesta, tai noriu isbandyt gal dar skaniau. :)

O db kaip cia taip caris tau padeda gara nuleist? Kazko nesuprantu...

Atsakyti

Tinap eina sau kaip faina mes is vieno krasto 🤓 negaliu patiket koks mazas pasaulis.

O as niekad nieko nedurninau ir neikalbinejau. Tai buvo mano sprendimas. Ir toks gal is piktumo. Baigiau turizmo ir viesbuciu vadyba nu ir neprieme manes i darba vien del to kad nemokejau lenku arba anglu kalbos. Rusiskai tik sneket galiu. Tai sakau kur kitur jei ne ten kur angliskai kalba as jos ismoksiu, nors mokykloj mane anglu kalbos mokytoja laike beviltiska. Atvaziavau i anglija susiradau darba nuejau mokytis anglu kalbos i koledza. Nu o po pusmecio vyras atvaziavo nes be manes jam liudna turbut buvo :D kazkaip abu pradejom dirbt ir va metai eina. Uzsidirbom vestuvem tada pirmas vaikas ir netrukus antras. O db ir 3... nei mes cia giriames nei mes cia labai ismandreje pasiderem. Visus gerbiu kad ir kur gyventu ar dirbtu. Kiekvienas turi savo priezasciu vienam ar kitam sprendimui. 

Atsakyti

Tinap eina sau kaip faina mes is vieno krasto 🤓 negaliu patiket koks mazas pasaulis.

Ne vietinė aš, tik prieš porą metų atsikrausčiau, nors šaknys mano čia, senelis gimė ir užaugo netoli Druskininkų, planuojam kaime, jo gimtinėj gyventi ir vaikus auginti :) 

Tai vat sakau, su tais reikalavimais jau čia visai išpindėjo. Eilinė pardavėja tris kalbas mokėti turi :)

Man irgi atrodo, kad kiekvienas turi teisę rinktis, kur ir kaip gyventi. Nereikia nei smerkti, nei pavydėti :)

Atsakyti

Ne vietinė aš, tik prieš porą metų atsikrausčiau, nors šaknys mano čia, senelis gimė ir užaugo netoli Druskininkų, planuojam kaime, jo gimtinėj gyventi ir vaikus auginti :)

Tai vat sakau, su tais reikalavimais jau čia visai išpindėjo. Eilinė pardavėja tris kalbas mokėti turi :)

Man irgi atrodo, kad kiekvienas turi teisę rinktis, kur ir kaip gyventi. Nereikia nei smerkti, nei pavydėti :)

 

Nu as irgi ne visai vietine. As gimiau siaurej kur mano tetes gimine, o va kai buvo 7 m persikelem i drsk kur mano mamos gimine. Tai va drsk ir uzaugau. Koks kaimas? Atsiprasau jei per daug klausineju, as mielai tave ir i FB drauguose pakviesciau, gal kada ir realiai susitiktume kai grisim i LT. Seni draugai issibarste, nors gal niekad ir nebuvo draugai nzn, butu smagu :) ka manai?

Girdejau, kad reikalavimai nesamoningi. O kur tu noretum dirbti?

Atsakyti