Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai ir Vakcinacija - ar reikia skiepytis?

Žydra farmkompaniju svajone kad kiekvienas zmogus vartotu ko daugiau nereikalingu, pavojingu, neefektiviu vaistu. Farmkompaniju apetitas auga ir kadangi serga ne visi, arba serga ir greitai pasveiksta ir be vaistu, tai farmkompanijas sugalvojo buda kaip uzdribti pinigu is sveiku zmoniu ir sugalvojo vakcinas, vakcinuoti visus, visada, reikia to ar nereikia, neefektivus, pavojingais skiepais. Skiepai tai ne vaistas ir ne profilaktikos priemone , o mirtingai pavojingas chemikobiologinis misinys zmogui, ypac vaikui.

Pvz zmogus persirges tymais vaikisteje gauna ne tik specifini imuniteta pries sita infekcija, bet ir nespecifini pries naviku, autoimuniniu ligu, neurodegeneraciju, odos ligu, kaulu ir kremzliu ligas. Ar normalei skiepais atimti is zmogaus toki gyvenimo pranasuma?

Anekdotas i tema.

Mama mums mokykloje siandien dare vakcinas,

- Pries ka?

Pries musu valia.
Atsakyti
Juokinga kai kudikiui daro vakcinacija nuo hepatito B, nors tai narkomanu ir prostituciu liga, kuri perduodasi per krauja ar sperma. Prie ko cia kudikis? Juokinga vakcina ir nuo egzotisku rietu infekciju tokia kaip difterija arba stablige..greiciau krokodilas lietuvoje ikas nei sita pagausit.nuo erkinio encefalito taip pat, tai i sibira i miska reikia arba i tolimus rytis kur erkes virusoforsines. Ir reikia kad 1000 erkiu kurie turi encefalita ikastu 1000 zmoniu kad keleta zmoniu pagautu infekcija..o erkes mazai kada turi ta encefalita ipac lietuvoje. Sibire ir ryte, ir viruso potipas kitas, ir erke kita.

Bet juokingiausia vakcina tai nuo grippo, grippas niekada nechonifikuojasi, praeina po keleta dienu ar savaite..beto vakcina gaminasi nuo praeito meto viruso stamo, nors po meto buna j au kitas stamas, beto nera irodymu kad ta vakcina aplamai veikia, o jeigu veikia tai tik puse meto ir tik nuo vieno stammo. Jeigu zmogus pats persirgs, tada gauna gera imuniteta ir nuo stamu ir nuo potipo, ilga imuniteta net ir visam gyvenimui. Beto skaitosi kad grippo virusas tai tik 5% nuo visu persalimais susirgimo atveju. Isvis yra 200 virusu kurie sukelia persalima. Niekas ju neatskiria, nes tai ir nereikia, jie visi patis praeina, beto nuo kitu virusu vakcinu ir nera. Zmogus visada perserga ne sita tai kita meta, be jokiu simptomu, arba silpni simptomai.

Taip jeigu vaikas silpnas, jau turi ligu, nieko nevalgo, nieko negeria, tai buna kad virusas gali sukelti plauciu uzdegima, kuris pats praeina, nuo to vaistu nera, lasine kokia pastatys ligoninej. Arba kai prisideda antrine bakterine infekcija, kai zmogus sirgo persalimu, pasveiksta, o paskui vel darosi blogai auga temperatura, zmogus jau ne raudonas , o baltas del bakteriju toksinu, melineja, dusta..tai jau tada greitoji pagalba reikalinga ir antibiotikai. Profilakttiskai gi skyrti antibiotikus kad nebutu antrines infekcijos nereikia. Nes tada 10 kartu isauga rizika pagauti antrine infekcija.
Atsakyti
Nebelabai jau kas tuo tikės. Kas tai jau žino, tas jau ir žino, o kt. tik nuotaiką tamstai gadins prieštaraudami mirksiukas.gif Juk žmogus taip lengvai palaužiamas, įtikinamas, įstatymas ir vsio ax.gif Jei net žmogui įkalama, kad norma yra kai tavo artimo žudikas sėdi tik kelis metus kalėjime iš tavo paties pinigų, dar rašo apeliacijas ir gauna pinigus, nors aukos jau seniai nėra, pėdos žemėje ataušę, ir žogus įtiki tokia teisybę, taik ur jau ten skiepų teisybe nepatikės biggrin.gif
Atsakyti
ko tikes? tai kad vakcinas tai nerekalingas fuflomicinas dazniausiai?)) jokiu epidemiju nera, tai ir skieptis nera ko.
Atsakyti