Įkraunama...
Įkraunama...

Nemalonus indų kvapas po plovimo indaplovėje

Sveiki, metai laiko naudojam indaplovę, tuos pačius indus, tas pačias priemones. Iš pradžių viskas buvo gerai, bet jau kuris laikas kai kurie išplauti indai (dažniausiai lėkštės) turi keistą nemalonų kvapą, kaip kokių kiaušinių, įdėjus karšto maisto tas kvapas dar labiau suintensyvėja ir neįmanoma valgyt, nes tikrai labai nemalonu. Pati indaplovė jokio kvapo neskleidžia, švari, prižiūrėta, filtrai tvarkingi. Nesuprantam, kame problema gali būti? Induose, priemonėse, vandenyje? Bandėm tabletes pakeist kitomis, visvien tas pats. Tą kvapą iš lėkščių panaikinu tik iššveitus jas rankomis su kokiu Cilit bang. Gal kam teko susidurt su panašia bėda?

Atsakyti

O specialią indaplovių druską, skalavimo priemones naudojat? Pačią indaplovę per mėnesį kartą tuščią su valymo priemone paleidžiat?

Atsakyti

Tai vat tame ir esmė, kad viską taip ir darome :( ir nesuprantame, kame bėda.. 

Atsakyti

Vanduo? Ar kokie filtrai užsikimšę? 

Atsakyti

Vanduo miesto, gyvenam Vilniuj, filtrai tvarkingi, švarūs, vyras šiandien dar kartą visus ištraukė ir patikrino. Išveitėm su actu šiandien indaplovę, tada paleidom skalbtis indus su tablete, kartu ir valančia indaplovę, žiūrėsim, ką turėsim, dar džiūsta.. :)

Atsakyti

aš kabinu kvapiklį spec. indaplovėms. 

Somat nepatiko, Finish geriau

Atsakyti
Jokio kvapiklio nekabinu,indai tikrai nesmirda ,jau kokie 2 metai šią indaplovę naudojam.Kai gyvenom kituose namuose,buvo nuosavas šulinys,labai uždara virtuvė,t.y.buvo pusrusyje su nedideliu langu,budavo kažkoks negeras kvapas,tada kabindavau kvapiklį.Jei praplaunat su indaploviu valymo skysčiu,logiškai pagalvojus,gal kažkas su išleidimo vamzdziu negerai
Atsakyti

pastebėjau, jog indaplovė pradėjo smirdėt nuo Frosch tablečių su soda  :huh2:​ 

Atsakyti

Pas mane priežastis buvo, kad buvo įdėta per mažai druskos..  :hmm:​ 

Atsakyti