Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau remontuoti ar parduoti

Kreipiuosi su tokius klausimu. Turime butą, bet butas reikalauja kapitalinio remonto. Samata apie 20k eurų. Gal kas esate buvę panašioje situacijoje, svarstome ar geriau butą parduoti ( vertė apie 60k eurų) ir paimti truputį didesnę paskolą bei pirkti namuką ar kotedžą ar vis dėl to geriau remontuoti? Namas renovuotas, vieta miegamasis rajonas. Niekaip negalime apsispręsti. Laukiu visų pasisakymų.

Atsakyti
Man asmeniskai - vienareiksmiskai namas.

Bet Jus turite patys susideliot pliusus, minusus, pinigus, laika.

Kokioje vietoje namas, kaip daznai vazineja miesto transportas, kiek ir kokio amziaus vaiku turite (nuo to priklauso ar patys vaikai suvazines i mokykla, burelius, sugebes grizti namo), kaip toli Jusu darbai (kiek uztruksit vaziuoti i darba), kiek automobiliu vairuojate, ar megstate ir turesite pakankamai laiko darbams aplink namus (pjauti zole, ravet gelynus, kasti sniega). Taip pat kokios komunikacijos name, sildymas, vandentiekis, kanalizacija ir pan. 4u.gif
Atsakyti

Paremontuoti bent  kazkiek ir parduoti.

Paskui pirkti,ka morite.

Atsakyti

Paremontuoti bent  kazkiek ir parduoti.

Paskui pirkti,ka morite.

Ne visada išeina paremontuoti tik truputį. Pajudinus vieną galą, reikia patvarkyti dar du kitus. Iš sąmatos spėju, kad ir vonią, ir virtuvę reikia remontuoti, sienas tvarkyti ir gal dar grindis bei duris keisti. Tai čia nesigaus truputį. Nebent viską išlupti ir parduoti paremontuotas plikas sienas ir grindis. Bet kuriuo atveju bus krūva reikalų ir išlaidų. Ir dar tuo metu kažkur gyventi reikės.

O namas fainai, jei viskas jame nauja ir tvarkinga. Ir jei vyras prie ūkio arba pinigų yra tiek, kad galima sau leisti samdytis meistrus dėl kiekvienos smulkmenos. Ir jei mėgstate lauke darbuotis. O jei ne, tai vargo vakarienė tas namas.

Atsakyti
Tai va, pati esu užaugus kame tai man bute gyvent kančia biggrin.gif Aišku reikia žiūrėti į finansus vien noro neužtenka, gal kas gyvenate prie Pilaitės esančiuose kotedžuose, kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti

Turėjau labai panašią situaciją. Žmona paveldėjo butą iš mamos, bet tokį seną, tai paskaičiavom, kad  nedidelis namas už Vilniaus išeina. Mes taip padarėme. Pardavėme seną butą mieste, ir dabar  jau namą statomės Paneriuose. 

Atsakyti