Įkraunama...
Įkraunama...

Merginai 26 + man 30 = 0 sekso. nu nevisai 0

Kiti ir per 50 perkope nesusivaldo 

Manau,del libido sumazejimo kalti kontraceptikai.

 


TABLETES, INKARAI, SPYRALES AR KOKIA KITOKIA гадость nenaudojama. Retomis progomis pamirkoma be gumos. 

Atsakyti

 dar turi visokiu papildomu rupesciu (mama susirgo, drauge verkia del neistikimo vyro ir t.t.), tai daug apie ka galvoja.  

O kodel drauge verkia? O gi tikriausiai todel kad ir ji bambukine lovoje tai ir eina vyras na lievo. Kazkada kaimo moteriske tokia kalbejo jaunoms mergaites - jeigu nori islaikyti vyra kad pas kitas neitu tai reikia vyrui duoti ir per visus galus. 

 

As nekalbu apie kokius fiziologinius - psihinius sutrikimus. pas mane viskas ok. MAn ir nereikia kas diena ar kas antra. as moku ir pakenteti. as sveikas ir normalus. Man tik keista kad budama jauna mergina nenori sekso. Va as turejau tokia mergina pries penketa metu kuriai seksas patiko. jis nevyko nuolatos bet per savaite koki pora kartu sudalyvaudavau pusvalandzio - valandos trukmes vaginos laizymo maratone. Budavo nuostabu matyti kaip kratydavosi nuo ilgai trunkanciu spazmu. O maniskei panasu kad vaginos laizymas nelabai kelia pasitenkinima. 

Atsakyti
Matai kaip yra, žmonės skirtingi. Gal jūs sunkiai derate? Nesusiderinate gerai, jai nelabai maloniai viskas atrodo. Kartais ir tas užvedimas gali nepatikti, neatitikti jos lūkesčio tik ji tyli, nepasako. Irgi kenčia, nes kitais atžvilgiais tu ją tenkini.
Nesinori negražiai rašyti, bet būtent jai gal ten tavo per didelis ar per mažas taip pat gali būti. Na pats supranti, visaip būna.
Senolių išmintis dažnai būna puiki ir močiutė ta teisingai sako, bet dabar labai laikai pasikeitė. Dabar jaunimas labai depresinis, probleminis, net jei iš išorės linksmi atrodo. Gali būti, kad tu nė neįsivaizduoji kiek jos galvoje "monstrų" sėdi. Tada tas ir seksualiniame gyvenime, aišku, atsispindi.
Atsakyti
net skaityti slykstu, o bendravimo tonas ir budas tai is vis patyliu vaikino, nekeista, kad ir problemos tokios, jau visas i pornuskes pasineres....
Atsakyti
QUOTE(Audrius Benamis @ 2018 08 19, 06:09)

<p>Suprask mane, man nieko is tos moters daugiau netruksta. ji suteikia viska isskyrus gera seksa. Man tai svarbu. Isivaizduok tave vyras ar vaikinas nustoja dulkint o tau nagai raitosi kaip nori dulkinama ir niekas nedulkina. Manau ir tu i forumus rasyt tokias temas pradetum.</p>

o tu suprask ja. Neatitinka jusu seksualinis aptetitas. Na, o jei ji noretu, kad ja dulkintum 3 kart per diena. Ir dar nakti karteli zadintu to paties. Kasdien taip. Ar pajegtum? Ar noretum? Galiu lazintis, kad ne. Ir kieno tada kalte butu? Vel jos? Tada gi jai truktu sekso, o tu jai jo duotum per mazai. Ta pati situacija tik is kitos puses. Va ir dabar taip yra. Jai reikia maziau negu tau. O galetu buti atvirksciai.



QUOTE(Audrius Benamis @ 2018 08 19, 06:22)

. Man tik keista kad budama jauna mergina nenori sekso.

nori ji to sekso. Bet ji nori gal karta ar 2 per menesi. Kita nori kas 2 dienas, dar kita 3 kart per diena. Kiekvienas skirtinga poreiki tam seksui turi. Arba susitaikai, kad ji tai ne tu, arba skirstoties ir ieskai tokia, kuri nores tiek, kiek ir tu nori.
Atsakyti

as tai netgi noriu tiketi, kad daugumai vyru seksas nera gyvenime Nr.1. bigsmile.gif

Tikrai ne. Seksas vyrams yra kaip maistas, jie jo per daug nesureiksmina. Jei kasdien gauni valgyt, nebadauji, maisto irgi nesureiksmini, yra ir savrbesniu dalyku gyvenime. Tas pats ir su seksu. Ji tik moterys per daug sureiksmina ir galvoja kad vyrams tik vienas galvoj. Tas vienas galvoj gali but bet kas-maistas, seksas, pinigai, bendravimas, socializacija ir t.t. Ko truksta tas ir galvoj. Sekso dazniausiai visada truksta, nes moterys jo nenori. Afrikoj vaikams truksta maisto, todel jiems irgi tik vienas ten galvoj-kaip pavalgyt. 

Atsakyti
tai nori pasakyt, kad jei kasdien sekso gautum, tai apie tai net negalvotum? Net dailia motery su dekoltu iki bambos pamates?
Atsakyti
QUOTE(Audrius Benamis @ 2018 08 19, 05)
<p>Tabletes nevartojamos. Vartojama tik guma. Isskirtinemis progomis pamirkoma be gumos. </p>

Man atrodo nesunku suprasti kodel ji su tavim nenori sekso. Nes pradejai ziureti i ta seksa sausai ir tusciai, kaip i kokia pornuske... As irgi nenoreciau su vyru, kuris i mane tik "pamirko" blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 19, 10:00)
net skaityti slykstu, o bendravimo tonas ir budas tai is vis patyliu vaikino, nekeista, kad ir problemos tokios, jau visas i pornuskes pasineres....

Vava . kuo toliau skaitau, tai tik ausys raitosi nuo tokiu rasliavu .

Atsakyti
QUOTE(Audrius Benamis @ 2018 08 19, 06:22)

<p>O kodel drauge verkia? O gi tikriausiai todel kad ir ji bambukine lovoje tai ir eina vyras na lievo.

tau jau visai sperma smegenis uzspaudus, kad tik apie viena galvoji. Eik pasportuok, gara nuleisk, hobi koki susirask, namus isblizgink. O jei moteris savo draugei del kazko verkia, tai gal tos drauges tevas numire, mama veziu susirgo, brolis i avarija neteko ir gal neigaliu taps, ji darbo neteko ir nezino is ko kreditus ismokes. Visokiu bedu buna, o tau tik "nedave vyrui". Protingos moterys del vyru neverkia, nes vyrai tai dar ne pasaulio bamba, kad vien ju igeidzius tenkint. Eina diedas ant lievo, tai eina jis tada nach....Kam toks slzkstus padaras reikalingas, kad ligas kokias uznestu?
Atsakyti

Nu jo... "Labai teisingai"... Pagalvok, kam tau reikalinga tokios moters, kur turi daryti viską kitą, tik ne tą ką nori tam, kad nereikėtų daryti to, ko nori (norsi sekso, o turi eiti ieškoti kitų hobių ir kitur garą nuleidinėt). Tai jau geriau vienam su savim, nei vienatvė dviese.

Atsakyti
Hobiu, uzsiemimu ir darbu reikia tureti ir del saves. Kad nebut vien tusciu primityviu padaru, kur tik su staciu kelnese vaiksto. O jei toks tuscias bukas bambukas, tai nieko keisto, kad moters netraukia. Atsibodo jo primityvumas, nes kas jam svarbu? pavalgyt, pamiegot ir pasip***? Ot "idomus" zmogelis turetu but!
Atsakyti
QUOTE(Audrius Benamis @ 2018 08 16, 00:09)

esi potencialus būsimas išsiskyręs vyras.
Kad ir kaip skaudu ir sunku-nieko nebus. Ilgainiui sexo nebuvimas ims trukdyti net paprasčiausiam buvimui kartu, trintis, pyktis, neišsakyti nepatenkinti lūkesčiai. vargas tavęs ir jos laukia, vargas.
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 03, 20:22)
Hobiu, uzsiemimu ir darbu reikia tureti ir del saves. Kad nebut vien tusciu primityviu padaru, kur tik su staciu kelnese vaiksto. O jei toks tuscias bukas bambukas, tai nieko keisto, kad moters netraukia. Atsibodo jo primityvumas, nes kas jam svarbu? pavalgyt, pamiegot ir pasip***? Ot "idomus" zmogelis turetu but!

Nereikia neigti libido ir temperamentų skirtumo. Turėk hobių į valias, o stačias neišnyks.
Atsakyti