Įkraunama...
Įkraunama...

Merginai 26 + man 30 = 0 sekso. nu nevisai 0

Turiu mergina. Su ja jau greit penketas metu kartu. Zinau zinau, jau laikas susituokti butu. Tik truksta sio to, mergiote mano labai apatiska seksui. Jau pora metu kaip kritusi sekso kokybe ir daznumas. As sekso noriu daug ir ivairaus, neperzengiant ribu (i isange) zinoma. Megstu tenkinti moteri ir matyti jos akis uzsivertusias is malonumo. Galeciau pats neuzbaigti, svarbu patenkinciau moteri. Rodos, ko noret, o manoji nori karta du per menesi!  Reikala apsunkina tai, kad pasitaikius tai progai (karta ar du per menesi) pries seksa as dar turiu tarsi susideret, kas ir kaip bus daroma, kokioje pozoje tai bus atliekama ir panasiai. Bljiat,,, tarsi pas koki notara tureciau nueit pirma pries visa tai. Povelniu, siutas ima, tokiame amziuje nenoret sekso... Paskutiniu metu uz sienos atsikrauste kaimynai. Jai trisdesimt, jam 24. Pavydas naturalus manyje virsu ima klausantis tos moters spiegiant is malonumo. Esu patapes platininiu porno saitu lankytoju nes kitaip negaliu. Seksas su mano moterimi man pasidare kancia. Smaukydamasis susijaudinu greiciau nei su sugules su savo moterimi. Apmaudas ima.  Nejau taip visa gyvenima? Kas daryt? Ka toliau su tokia mergina daryt? Viskas su ja liuks is kitos puses. Tokiu vargu ar berasi siomis dienomis. Nesiliauju galvojes apie "auksinius" laikus praeityje su mano anksciau sutiktomis ir pamyletomis merginomis manoji yra tikras vargas lovoje. Tiesiog... issakytkit savo mintis. 

Atsakyti

Iš kur ištraukei, kad jums seniai laikas susituokti  :blink:​ 

Atsakyti
Išsisakyt mintis... Ok...
Paskutiniu metu labai jau panašios temos kuriamos šiame forume. Sutapimas? Jais aš netikiu.
Tokios nesąmonės tikrai neišgelbės šio forumo ir nepritrauks naujų protingų pinigėlių nešėjų.
O jei jau tikrai tikrai problema rimta, tai visų pirma reiktų persižiūrėt ar hormonkėmis ta mergina nefarširuojama, nes tuoj ne tik sekso nenorės, bet ir leliaus nepagimdys, kai laikas ateis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 16, 09:33)
Išsisakyt mintis... Ok...
Paskutiniu metu labai jau panašios temos kuriamos šiame forume. Sutapimas? Jais aš netikiu.
Tokios nesąmonės tikrai neišgelbės šio forumo ir nepritrauks naujų protingų pinigėlių nešėjų.



Idomiausia, kad tos temos pakeliamos ir kituose mirstanciuose forumuose. Beviltiskas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Audrius Benamis @ 2018 08 16, 01:09)
As sekso noriu daug ir ivairaus, neperzengiant ribu (i isange) zinoma.
pries seksa as dar turiu tarsi susideret, kas ir kaip bus daroma, kokioje pozoje tai bus atliekama ir panasiai.

reiskia esi beviltiskas lovoj, kad ir kaip gerai apie save galvoji. O jei taip jau nori i isange, gal pamegink vyruka susirast, gal ji labiau patenkinsi ar jis tave.
Atsakyti

Tau labai apsiseke, nes tu dar tik penkis metus kartu. O as jau beveik du desimtmeciai. Paklausyk vyruko su patirtim-mesk tokia moteri kuo greiciau ir negadink gyvenimo nei jai nei sau.  Nes anksciau ar veliau ji tau nustos duoti nepaisant visko. 

Siame forume moterys raso kad yra daug tokiu kurios nori sekso. Todel susirask tokia, ir tavo gyvenimas bus kaip rojus. Tureti moteri kuri irgi nori sekso yra pasaka, tokia ir myleti lengva, ir del jos stengtis, ir ja palaikyti, nes tai yra abipusis rysys. 

Net negalvok tuoktis. Tiesiog palik ja kol dar vaiku near, nes paskui vistiek garantuotai arba ji tave paliks arba tu ja, tik jau bagaza reiks dar issidalint ir visas nuoskaudas suvalgyt ir sukramtyt.  Nieko nera baisiau santuokoje uz moteri kuri nenori sekso. 

Atsakyti
QUOTE(Audrius Benamis @ 2018 08 16, 01:09)
<p>Turiu mergina. Su ja jau greit penketas metu kartu. Zinau zinau, jau laikas susituokti butu. Tik truksta sio to, mergiote mano labai apatiska seksui. Jau pora metu kaip kritusi sekso kokybe ir daznumas.

nu jei tema tikra.
Pirma pries apsigyvenat kartu reiktu susituokti, antra reiktu merginai nustoti gerti KT, trecia jums nustoti pornuskes ziureti, o kurti meile gristus santykius, ko ji turi su jumis miegoti net 5 m, jei jus net pasipirsti nesugebat, jai gimdyti jau laikas, o jums tik seksas galvoje?
nu bet jauiciu jums geriau guleti , smaukytis ir keikti gyvenima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(emiss @ 2018 08 16, 14:10)
<p>Tau labai apsiseke, nes tu dar tik penkis metus kartu. O as jau beveik du desimtmeciai. Paklausyk vyruko su patirtim-mesk tokia moteri kuo greiciau ir negadink gyvenimo nei jai nei sau.  Nes anksciau ar veliau ji tau nustos duoti nepaisant visko. 
</p><p></p><p>Siame forume moterys raso kad yra daug tokiu kurios nori sekso. Todel susirask tokia, ir tavo gyvenimas bus kaip rojus. Tureti moteri kuri irgi nori sekso yra pasaka, tokia ir myleti lengva, ir del jos stengtis, ir ja palaikyti, nes tai yra abipusis rysys. 
</p><p></p><p>Net negalvok tuoktis. Tiesiog palik ja kol dar vaiku near, nes paskui vistiek garantuotai arba ji tave paliks arba tu ja, tik jau bagaza reiks dar issidalint ir visas nuoskaudas suvalgyt ir sukramtyt.  Nieko nera baisiau santuokoje uz moteri kuri nenori sekso. 
</p>

su kai kuriais vyrais ir labai daug noriti sekso moteris nustos jo noreti, ne moteryje porblema, o jumyse, supraskit gi pagliau mirksiukas.gif
doh.gif jo kokia alkoholike, ar kur eina i kaire, arba nesirupina vaikais, daug geriau
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 08 16, 14:10)
Nieko nera baisiau santuokoje uz moteri kuri nenori sekso. 

eik eik, užgirs tave baisi minutė ir gausi po to tokią, kuri nori, bet suserga mirtina liga pavyzdžiui.
Jau neperdėk taip smarkiai su ta savo "problema"
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 08 16, 14:10)
  Nieko nera baisiau santuokoje uz moteri kuri nenori sekso. 

ir sugebek tu man sitaip nusisneket biggrin.gif kad tik tokios "baisybes" zmonems butu.
Atsakyti
Aplamai dagumai moteru seksas nera dalykas gyvenime Nm 1. pacio tokio isnansktinio poreikio daug pas ka nera, kad eitu gatveje ir mastytu, su kuo cia dabar permiegot. biggrin.gif nebent jei nenaudoja sintetiniu hormonu taip gali buti per vaisingas dienas o jos ir tesiasi 3-4 dienas per menesi, kitu laiku sekso joms gali ir nebuti biggrin.gif
BET jei salia moters demesnigas vyras, kuris demesi skiria ne tik jos kunui, bet ir jai paciai, su kuriuo ji jauciasi saugi, kuriuo gali pasitiketi, i kurio peti gali issiverkti ir issipasakoti, kuris yra kantrus ir svelnus, geras meiluzis, su tokiu vyru moteris suzydi, atsiskleidzia ir tokiam atsiduoda, sakoma apetitas auga bevalgant ir cia tas pats...

O jei vyrai pradeda ziureti pornuskes, ju samone suserga, jei nera meiles, jausmu, nera demesio, tik trokstama kazka GAUTI, o ne DUOTI, tai tokios ir pasekmes.... Vyras pirmu pirmiausia turi pasipirsti, o ne metu metus isnaudoti moteri...jau nesneku apie visas kitas smulkmenas..
Aisku, yra tokiu moteru, kuriom reikia daug sekso ir daznai, bet ir jos su nedemesingu vyru, jauciu nuvystu ir ieskotu greiciau meiluzio pasitenkinti, nei kokiam kelmui duotu pagal jo pareikalavimus ir pornuskiu scenarijus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 rugpjūčio 2018 - 15:38
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 16, 16:36)
Aplamai dagumai moteru seksas nera dalykas gyvenime Nm 1.

as tai netgi noriu tiketi, kad daugumai vyru seksas nera gyvenime Nr.1. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 08 16, 22:45)
as tai netgi noriu tiketi, kad daugumai vyru seksas nera gyvenime Nr.1.  bigsmile.gif

noreciau ir as tuom tiketi lotuliukas.gif bet gal pas juos daugiau tu hormonu, kurie smegenis spaudzia ir apie seksa gal dazniau nei moterys galvoja, mums menesio begyje keiciasi hormnai, o jiem tik paros smile.gif
bet bent nepadaro to tiklsu ir gyvenimo pagrindimu....nu suprantu dar jaunus vaikinus, kol pradzia ten 20 +-bet jau per 30 perkope turetu moketi susivaldyti...
Atsakyti