Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro apatija nėštumo metu

virga, ačiū už komentarą. Jūs visom temom sugebat pasisakyt każkaip tiesiai į 10-uką. Net baisius dalykus išsakot taip, kad nėra tai każkoks košmaras, o nuskamba žmoniškai, organiškai.

Tiesa, aš kol kas renkuosi netikėti, kad jis manęs nemyli. Na niekaip nenoriu ir negaliu tuo patikėti. Gal tikrai esu dar pernelyg naivi unsure.gif Bet noriu galvot, kad tai kažkoks juodas debesis, kurio nkekaip neranda saulė. Kad situacija siaubinga, tai faktas kaip blynas, bet kad išgaravo meilė - dar negaliu sau pripażinti fool.gif

Kitos narės temą jau pradėjau skaityti, dėkui!

Beveik savaitę buvau išvykusi į komandiruotę. Tiesą sakant, manęs net neįtraukė į sąrašus dėl nėštumo, tačiau sužinojusi, jog yra galimybė vykti - pasisiūliau pati. Ir buvo taip gerai! Pabūti su savimi ir savo mintimis. Šįryt grįžau. Ir mudu taaaaip saldżiai apsikabinom wub.gif Na netikiu, kad taip apkabintų nemylintis žmogus.

Jis pripirkęs visokių sveikuoliškų użkandżių namuose - sako pamaniau, kad dabar tokie tau bus tinkamesni ir sveikesni, gi pasilepinti vis tiek norisi. O žinot ką, aš iškart jutau kaip norėtųsi atšauti - man ne sveikų użkandżių reikia, o žmogiško elgesio. Bet żinoma susivaldżiau ir padėkojau jam.

Ir išvykusi į komandiruotę, po kelių dienų, bekalbant telefonu pasakiau, kad niekaip neišeina iš galvos viena suknelė, jog galėjau nusipirkti vis dėlto. Jis paklausė kokioje parduotuvėje ir kaip atrodė, kiek kainavo (normalių santykių metų jis visad buvo smulkmeniškas, tad kl nepasirodė keisti). Šįryt grįžusi namo radau TĄ suknelę nupirktą ir padėtą mano spintoje! bigsmile.gif

Każkada jis man yra sakęs, kad du skirtingi dalykai bartis draugaujant ir gyvenant drauge. Draugaujant tu tarsi net tolsti nuo žmogaus, nes po rimtų kivirčų nesistengi susitikti ir pan. O gyvenant yra ramiau, nes vis tiek matai, jauti tą žmogu miegant kartu ir pan. Dabar sugrížus aš każką tokio pajutau, kad galbūt jis pasiilgo manęs. Tai jokiu būdu ne faktas, tik spėlionės. O gal aš pati nurimau.

Na tiek naujienų. Tokia situacija šiai dienai. Kol kas tikrai neišeisiu, o visa kita laikas parodys. Bet viena supratau, svarbiausia tausot ir saugot save. Kasdieniai leliuko judesiai man tai primena!
Atsakyti
Bruneraa geri pokyciai pas jus. Taip ir toliau laikykis. Matomai ir tau ir jam reikejo pabuti vieniems, kad pamastyti. Pasverti uz ir pries. Gal ir tau reikejo isiklausyti i jo zodzius, kai sake, kad pasidarei nesukalbama. Gal jo ex buvo isterike ir jis isigando, nusivyle? Zinau ir suprantu, ka reiskia nestumas, kokia nuotaiku kaita. Bet, va pav. NO nestumas yra ne liga ir nera jokiu dekretiniu atostogu pries gimdyma. biggrin.gif Nebent, jei gydytojas atleidzia nuo darbo, del tam tikru priezasciu.

Linkiu, kad ir toliau rastumet bendra kalba. Tikiu, kad sugebesi. Tiesiog nuo to bebrotisko apsvaigimo, staigiai perejote prie buitiniu dalyku. Vezimuku, zaisliuku ir lovyciu. Nespejote isauginti jausmu. Plius dar hormonai.

Kazkur skaiciau, kad santykius galima palyginti su banko indeliu. Pradzioje abu pildo, pildo sas. Santykiu pradzioje saskaitos buna lygios. Gi norisi viska atiduoti mylimam zmogui. Po kurio laiko, indeliai pradeda tusteti. Ir jei saskaitos nevienodos, arba kurio nors tuscia ir jis jos nepapildo, tada prasideda priekaistai. Nusivilymai. As tau taip, o tu man taip ir t.t.

Esi protinga mergina. Moki analizuoti. Nelabai tau ir reikia patarimu. Tik noriu pasakyti, ir ne tau vienai. Visiems. Nuo meiles iki neapykantos tik vienas zingsnis. Nepamirskime. Nes, kai tas zingsnis zengtas, kelio atgal nera. mirksiukas.gif



Atsakyti