Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai mokykloje 😊

Sveiki, kokius būrelius mokykloje lanko Jūsų vaikai? Kokios kainos? Ką siūlo mokykla, jei ir nelanko, gal žinot 😉 aktualiausia pradinukai😊

Atsakyti

Mūsų mokykloje (Kaunas) yra keliolika nemokamų būrelių, 2 kompensuojami krepšeliu (vienas pilnai, kitas dalinai) ir keli mokami.

 

Sūnus ketvirtokas, šiemet lankys kelis nemokamus, 1 pilnai kompensuojamą ir du mokamus, bet ne mokykloje...

 

Per ankstesnius metus pabandė lankyti daugumą nemokamų mokyklinių.

Pirmokui pats tas buvo saugaus eismo mokyklėlė, aš išvis kaip mokyklinį dalyką visiems pirmokams tokį daryčiau :bigsmile:  Taip pat anuomet lankė origamį (lankstiniai iš popieriaus).

Antroj klasėj besimokydamas lankė šaškes (ar šachmatus, nepamenu :blush-anim-cl: ), futbolą, dailę, piešimą kompiuteriu.

Trečioj pajungėm kompensuojamą krepšeliu anglų kalbą, labai patiko, kaip nekeista, mokytoja puiki papuolė, metodinės priemonės irgi, vaikams nenuobodu buvo, ne taip, kaip pamokose mokykloje.

Šiemet sakė drožinėjimą iš medžio lankys, kitus žiūrėsim, kas nesidubliuoja laike.

 

Iš mokamų ketvirti metai iš eilės lankys karatė (25 eur/mėn) ir pirmi metai KTU Jaunųjų kompiuterininkų mokyklą (284 eur/metai).

Pernai mokėsi dar Gabių vaikų akademijoje (350 eur/metai)

Atsakyti

šiais metais pasirinko kurilaijos būrelį,  būrelis nemokamas - tačiau į jį atėjo apie 28mergaitės, todėl skels į dvi grupes ir gausis būrelis tik kas antrą penktadienį :( tai toks būrelis turbūt nelabai bus mėgstamas, nes labia jau retai.

lankome mokamas krepšinio treniruotes meiste - 4 kartai epr savaitę, tai turbūt daugiau būrelių mokykloje nesirinksime.

Atsakyti