Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(mjforever @ 2019 04 17, 13:03)
debatuose buvo susisukusi į šaliką kaip į gipsą.

Šiaip su geru stilistu ji galėtų atrodyti ir jaunatviškiau. Nes jauna, palyginus, dar ir yra.



Na va, šiandien Šimonytė labai gražiai atrodo. Matyt tavo komentarą SM perskaitė bigsmile.gif .
Papildyta:
Negaliu Tomaševskio klausyt, iš karto supykina blink.gif
Atsakyti
man patiko, kaip vakar debatuose Šimonytė patraukė per dantį šovinistus-gerai, kad dar į virtuvę nenusiuntė biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 19, 10:07)
man patiko, kaip vakar debatuose Šimonytė patraukė per dantį šovinistus-gerai, kad dar į virtuvę nenusiuntė biggrin.gifD

Trumpa santrauka? Nes nėra kada šiomis dienomis.
Šiaip cekava, nes kaip balsuosiu - žinau, nuomonė nesikeis.
Atsakyti

Vienintelė moteris kandidatė I.Šimonytė tuo pasipiktino: „Gerai, kad tik į logistikos batalioną pasiuntėte moteris, o ne į virtuvę bulvių skusti“, – pareiškė ji ir pasisakė už visuotinį abiejų lyčių šaukimą tarnauti.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1132976?copied

Atsakyti
Man Simonyte panasesni i Simoni, jaunuoli toki, tik kazkodel su moteriskais rubais.. blink.gif net nustebau, kai suzinojau jos amziu, maniau koks 50+
o kai sneka tai nelabai ka orgialaus pasako, kazkokius vejus susneka, ji matai su savo motina negali seima laikytis, nes nera vienoslyties santuoku siuo metu salyje...ir panasius absurdus...


o del debatu pritariu Adamkui, nera ju is vis, cia debatu parodijos, o ne debatai..
Atsakyti
Reitingų lentelėje į pirmą vietą pakilo I.Šimonytė

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1133594?copied

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labai iškalbinga kandidatų turtų deklaracija. Juozaitis su apskritu nuliu ir Puidokas su keliais eurais. Na Puidokas jaunas, gal viską pravalgo ką turi, gal tėvai dar išlaiko... O iš ko Juozaitis gyvena? Žmonai dirbti neleidžia, pats nieko neturi, skamba kaip pašalpinių kompanijos atstovas. Skvernelio didžiulis namas su priestatu, nemenka teritorija , brangioje vietoje įvertintas 130 000 eurų. Pigiai žmogelis pasistatė. Na gal tik iš viršaus kaip namas, gal viduje kokia molio triobelė, gal tai tik namo imitacija ? Nausėdos namas draustinyje irgi kelia visokių minčių. Reikia turėti gebėjimų taip namus statytis, kaip Nausėda su Skverneliu. Nelabai tokie gebėjimai prezidentui tinkami, nevakarietišks standartas.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 04 20, 10:51)
Nausėdos namas draustinyje irgi  kelia visokių minčių.

Koks gali buti saziningas prezidentas?
Juk viska nusipirko, apejo draudimus.

Kai tuo tarpu Simonyte ka tik pasistate nama seneliu sodo sklype, nes mamos sergancios nebegali laiptais kilnot. Ir namas tiesiog paprastas namas.
Atsakyti
Nu nu, ieskojo buto, apie nama " nesvajojo", bet nusipirko sklypa toj vietoj, kur su zmona valge ir vaiksciojo belmonte, kur saje, kad jei pirks, tai tik cia biggrin.gif

Kada įsikūrėte Pavilnyje ir kaip sugalvojote čia įsikurti?

– 2006-aisiais... Ai, čia tokia mistiška istorija. Niekada neplanavau statyti individualaus namo. Mes nusipirkom sodybą Dzūkijoje ir galvojome, kad reikia buto kažkur miesto centre.

Ilgai ieškojom, vis niekas netikdavo. Galiausiai radom vieną, kuris patiko. Ir, kai jau pasiruošėme pirkti, galiausiai mums iš panosės kažkas nušvilpė tą butą ir nupirko. Paskutinę minutę.

Visa tai vyko kokiais 2002 metais. Tačiau dar prieš tai, kokiais 1995 metais, mes vaikščiojome po Belmontą, apsilankėme restorane. Ir tada, atsimenu, aš Dianai pasakiau – jei kada nors man pasimaišytų protas ir norėčiau statyti individualų namą, tai norėčiau čia ir niekur daugiau.

Nuo tada praėjo dešimtmetis. Praradome tą butą, buvom labai nusiminę, ypač aš, nes daug įdėjau darbo, ruošiausi. Ir viskas baigėsi niekuo. Bet turėjome labai gerą nekilnojamojo turto agentę, visada pilną energijos ir niekad nepasiduodančią. Ji pasakė – nenusimink, vis tiek ką nors sugalvosim.

Po dviejų savaičių ji man sako – Gitanai, yra toks sklypas. Aš jai sakau: koks sklypas, juk mes namo nenorim. Ji sako – bet sklypas Pavilny. Klausiu, kur tiksliau. Atsako – netoli Belmonto.

Negalėjau susivaldyti ir sakiau – važiuojam. Kol važiavome šituo keliuku nuo Stepono Batoro gatvės, dar galvojau – turbūt bus kur nors toliau, nepatiks... Bet sustojome kaip tik toje vienintelėje vietoje, apie kurią prieš 10 metų svajojau, kad čia galėčiau statyti namą.

Čia tada, berods, 47 kvadratinių metrų ploto namukyje, gyveno menininkų šeima. Tas namukas dabar įmontuotas į šitą namą.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gitanas Nausėda

– Tai mes tame buvusiame namuke dabar ir sėdime?

- Taip. Tik jie gyveno aukščiau esančiame aukšte, o čia buvo jos dirbtuvė. Ji buvo keramikė, Jūratė Neimantienė. Ir čia stovėjo jos keramikos krosnis. Viršuj buvo miegamasis ir virtuvėlė. Žmonės gyveno su dviem vaikais, keturių asmenų šeima 47 kvadratuose.

Jie pardavinėjo šitą namą, nes norėjo daryti rekonstrukciją, plėsti, buvo leidimą gavę, bet finansiškai niekaip negalėjo užbaigti. Tada nusprendė parduoti. Taip supratau, kad Dievas egzistuoja, Dievas tikrai yra.

https://www.15min.lt...nema-56-1039750
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 04 20, 11:51)
Labai iškalbinga kandidatų turtų deklaracija. Juozaitis su apskritu nuliu ir Puidokas su keliais eurais. Na Puidokas jaunas, gal viską pravalgo ką turi, gal tėvai dar išlaiko... O iš ko Juozaitis gyvena? Žmonai dirbti neleidžia, pats nieko neturi, skamba kaip pašalpinių kompanijos atstovas. Skvernelio didžiulis namas su priestatu, nemenka teritorija , brangioje vietoje įvertintas 130 000 eurų. Pigiai žmogelis pasistatė. Na gal tik iš viršaus kaip namas, gal viduje kokia molio triobelė, gal tai tik namo imitacija ? Nausėdos namas draustinyje irgi  kelia visokių minčių. Reikia turėti gebėjimų taip namus statytis, kaip Nausėda su Skverneliu. Nelabai tokie gebėjimai prezidentui tinkami, nevakarietišks standartas.

Tai Puidokas gyvena pas senelius lyg ar tai seneliu name, jaunas dar viskas priesakyje smile.gif Taigi, sakau geriausiais kandidatas smile.gif
O kaip Simonytes deklaracija, ko jos nepakalbejot?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 24, 15:51)
Tai Puidokas gyvena pas senelius lyg ar tai seneliu name, jaunas dar viskas priesakyje smile.gif Taigi, sakau geriausiais kandidatas smile.gif
O kaip Simonytes deklaracija, ko jos nepakalbejot?

Tai kad kitoje temoje už koloradke pasipuošusį kandidatą ruošiatės balsuoti.

O ką Šimonytės apkalbėti. Neįdomi deklaracija, pagal pajamas atitinka, nuobodi, sąžininga deklaracija. Žmogaus, turinčio paaškinamas pajamas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 04 20, 08:20)
Reitingų lentelėje į pirmą vietą pakilo I.Šimonytė


Puidokas 3 mirksiukas.gif ir jis vienas be partijos ar bankijos uznugario, vien eiliniu zmoniu remiamas mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2019 04 24, 16:56)
Tai kad kitoje temoje už koloradke pasipuošusį kandidatą ruošiatės balsuoti.

O ką Šimonytės apkalbėti. Neįdomi deklaracija, pagal pajamas atitinka, nuobodi, sąžininga deklaracija. Žmogaus, turinčio paaškinamas pajamas.

atleiskit as tokiu terminu nezinau lotuliukas.gif koloreadai man vabalai, kurie nbunaant bulviu, jai sniekas neispuosia lotuliukas.gif

vienu zodziu biedna, kaip ir Juozaitis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 balandžio 2019 - 15:59