Įkraunama...
Įkraunama...

2019 m. gegužinukės

Labas,  :nestuke

 

ar turime mamyčių, laukiančių leliukų gegužės mėnesį?  :lady:

 

 

Atsakyti

Aš! :) ir kaip jautiesi?

Atsakyti

Sveikutės,jungiuosi prie Jūsų  :4u:​ 

Atsakyti

Wou pagalkiau atsirado gyvu :)

Aš juočiuosi prastai ,labai :(

Kaip Jūs? ;) 

Atsakyti

O sveiki,smagu,kad atrašėte  :4u:  kiek Jums laiko? Aš kolkas pakankamai neblogai jaučiuosi..  kokie nesmagūs pojūčiai aplankė? 🙁

Atsakyti

Pykinimas. silpnumas, salta istisai ... Nieko nevalgau ka seniau megau :/ Man jau 8 sav eina..O jums kaip> ?

Atsakyti
O kada prasidejo pykinimas? Man 7 savaites, bet manes visai nepykina, rytais lyg jauciuosi labiau alkana :D Mano mamai buvo labai lengvas pykinimas ryte, sako truputi tik uzkast reikdavo, o anyta visai nepykino su visais 3 vaikais. Truputeli del to pergyvenau, nes raso, kad gali buti pozymis mazo hormono kiekio. Krutine maudzia ir paskausta pilvo apacia. O siaip dirbant net uzsimirstu, kad laukiuosi, nes nieko nevyksta, ir pirmas susimatymas su akusere tik po menesio paskirtas.
Atsakyti

Aš spalio 1d.tik pas daktare savo užsirašiusi,tad tiksliai dar nežinau kiek sav.taip pati maždauk pasiskaičiavusi esu.. tai apie 7 sav. Pradžioi labai galva skaudėjo ir apetito nebuvo,dabar gerai ir valgau tik mažiau,bet irgi ir šaltis purtydavo nors ir dabar taip būna,bet kažkaip svarbu ne bloga ir valgosi ☺ gal vėliau baisiau bus nežinau kas čia laukia manęs😊 dar kartais šona pamaudžia atrodo tuoj susirgsiu,ar taip nebūna Jums?

Atsakyti

Sveikutės!

Jungiuosi ir aš :) 7 savaitės ir 6 dienos :) tik vakar sužinojau, kad laukiuosi...:)

Aš nelabai noriu kavos ir saldumynų, ko anksčiau labai norėdavau, pagalvojus apie kai kurį maistą, ima šleikštulys, bet noriu RIMTO ir SOTAUS maisto, ypač bulvinių patiekalų :))) Pavalgius sočiai, dingsta tas šleikštulys (kaip pykinimas, bet silpniau, kai nesinori tam tikro maisto dėti į burną). Tai manau, kad laikausi gerai :)

Atsakyti

Kaip idomu, as nujauciau dar pries turejusias buti menesines, tai kai jos neatejo, nebenustebau. 

Dabar atrodo bet kurie skausmeliai, simptomai, norai yra vien del nestumo, nors gal buciau tai jautusi ir nesilaukdama. Gal jauciausi pavargusi, nes is tikruju daug dirbau siandien, o gal noriu sociai pavalgyti, nes siandien ziemiskai salta. Truputi tai nervina, nes jauciu, kad tampu tiesiog vaiko nesiotoja. Nors planuotas, bet dar vis nejauciu to motinisko nesavanaudiskumo. 

O jus jau pasaket artimiesiems, draugams, kolegoms? 

Atsakyti

Na man dėl maisto,kaip tik norisi lengvo,bet valgau kol kas viska ka pasigaminu,nieko įpatingo nesinori.. gal kažkiek link saldumynų pradėjau linkti,kur seniau nemėgėja buvau.. ir labai troškina,norisi gazuotų gėrimų ☺pasakiusi esu artimiem ir darbe, Jūs pasakiusios? O kaip Jūs pas ginekologe dar nebuvusios apsiskaičiuojat tiksliai kiek sav.ir dienų laukiatės?  :4u:​ 

Atsakyti

As pasakiusi tik patiems artimiesiems, tevams, broliams, seserims. Net ir ginekologe tiksliai nepasakys, kol ultragarso tyrimo nepadarys. Priimta skaiciuoti nuo pirmos paskutiniu menesiu dienos, nes kai kuriu menesiniu ciklas buna nevienodas, tai tiesiog toks standartas, bet tikras vaiko amzius yra aisku mazesnis, jeigu ciklas standartiskai 28 dienos, tai ovoliucija ivyko apie 14 diena ir mazdaug tada ar po dienos turejo ivykti apvaisininmas.

Atsakyti