Įkraunama...
Įkraunama...

2019 m. gegužinukės

Oi kaip tylu,ramu......

Kaip jauciates?
Pas mane nuotaikos labai stipriai sokineja.....Viena ryta prabundu laaabai pikta ir prasau manes nejudinti,kita ryta vel viskas liuks....
Kartais oro truksta...

Ketvirtadieni i pasimatyma :wub:

Atsakyti

Mano nuotaikos nesokija visai, man atrodo, kad tos kurios ir siaip buvo jautresnes hormonu svyravimams, juto pms ir panasiai, tai ir per nestuma labiau pasireiskia nuotaiku svyravimai ar stipriai nori kokio maisto. Ar kam visai atvirksciai yra/buvo?

Nuejau pas gydytoja del savo veido odos, sako panasu i tipine egzema (niekada pries tai neturejau), sako tepkis drekinanciu kremu ir greiciausiai praeis po nestumo. Truputi skubejau, po to galvojau, galejau detaliau issiklausineti, bet ir pats neklause, gal kazkam alergija, gal negalima naudoti kazkokio ingrediento, ka man zinoti dabar? O taip tikejausi, kazka rimtesnio parekomenduos, gal istirs, gal kazkaip isgydyt galima, o cia dar tris menesius tokiai vaikscioti :( 

Atsakyti

pirmo nestumo metu buvo spuogais ismete,kaip -niolikine
Si karta labai sausa oda.Jauciu kaip traukia

Tepu paprasciausia Nivea...nelabai as tikiu tais paturbintais kremais

Atsakyti
Sveikos. Mano nuotaikų kaita yra žiauri, nuo visiškos depresijos iki visiško polėkio. truputį erzina tie šuoliai tokie. Oda iš visų nėštumų atrodo geriausiai, bent kolkas, su pirmu žiauriai spuogais buvau išėjus, o ir po to turėjau ilgą gydymą kol viską susitvarkiau, su antru tik pačio nėštumo metu buvo šiokių tokių bėdelių, o dabar kaip įprasta. Daugiau kaip ir nieko, kažkoks sąstingis darbuose tai dienos o ir apskritai laikas rodos sustojęs. iki Kalėdų taip greit bėgo, džiaugiausi, kad šis nėštumas greit prabėgs, na bet iš kitos pusės, sausis visąlaik ramus būna dažniausiai.

P.S. nenorit į kokį FB kraustytis, nes čia visai tema numirs...
Atsakyti

o jums pradejo ar isvis matuoja pilvo dydi? Man siandien pamatavo ir truputi per mazas pagal laika, darys ultragarsa sia savaite... 

Atsakyti

Pilvo dydi matuoja...Dar taip negirdejau.... Tai pas moteris gi ivairus buna...Pas vienas auga be perstojo,pas kitas vos matosi....
Gal pas jus reciau daro pasimatymus su kamera,tai tokiu budu - ala pilvas mazas - turi toki ekstra leidima patikrinimui

Atsakyti

nu cia nera kazkas visai nerealaus, jeigu moteris normali (nenutukusi ar ne per liesa), pilvo dydis centimetrais turetu mazdaug atitikti savaiciu sakaiciu +- 2cm. Aisku, kad tai labai individualu, del daug priezasciu gali buti mazesnis/didenis pilvas, todel tokiu matavimu ir nepasikliauna. Bet cia yra tik du planiniai ultragarso tyrimai kazkodel, kazkur jau rasiau, kad gal nemato reikalo visom skirti kas menesi, bet turbut ir taupo sveikatos sistemai. Bet jau siryt padare ultragarsa, nu ir mano atveju pasiteisino, is tikruju vaikutis mazesnis, pagal kai kuriuos rodiklius vis dar patenka i vidutinius remus, bet link ribos, nors pilvukas net gi truputi didesnis nei vidutinis ir kraujataka virskteleje normali, daug juda, tikiuosi ji tiesiog petite, bet sunerimti vercia. Dar idomu tie remai nustatyti pagal cia esancia ar viso pasaulio statistika..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 31 sausio 2019 - 13:11

Tai gerai,o ka dabar daryti.... ??

Apziurejo is mane vakar. Lelius duodasi kaip reikalas.Sveria apie 1100.As pati nuo nestumo pradzios priaugau 5kg. Viskas super,tik va pienlige prisikabino..... Dabar vel susitikimas bus po 4sav.,o tada jau reikes ir i ligonine prisiregistruot...

Atsakyti

Tai gerai,o ka dabar daryti.... ??

 

Toliau dabar stebes kas kelias savaites ultragarsu. Bet as negaliu siaip sedeti ranku sudejusi, nors ir mano akusere per daug nepergyveno, bet paprasiau ta diabeto testa pasidaryti, nes issiskaiciau, kad del to vaikas gali buti mazas ir pas diabetikus gali buti issausejusi oda, o pas mane kaip tik tie du egzemos ploteliai vis neisnyksta, nors akusere sake, kad cukraus kiekis atrodo normalus, bet ji daro testa su kazkokiu pagaliuku, kuris keicia spalva priklausomai nuo ivairiu medziagu slapime, tai gali buti ne visai tikslu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 06 vasario 2019 - 17:04

Ir kada gausi atsakyma?

Atsakyti

Tai dar ta testa reikia pasidaryti, nezinau kodel paprastas kraujo paemimas ir to kokteilio davimas yra daromas tik keturiose vietose sitame mieste ir dar ne bet kada gali, kitur cia gi normalus, visiem privalomas testas, o cia dar issiprasyti reikia. Tai darysiuos tik uz dvieju savaiciu.

O kaip jusu vaikuciai kruta? Ar buna dienu kai juda vos vos, o kita daugiau? Maniskes judesiuku vos vos kelis nestiprius jauciau per visa diena ir man akusere sake, jeigu tik kazkiek atrodo, kad maziau juda kelias valandas ar juolab isvis nebejauti iskart ligoninei skambinti, nu ir pasiskambinau, galvojau tiesiog atvaziuosiu, sirdute paklausys ir viskas, o jie norejo man greitaja kviesti, i palata pagulde, prie aparato prijunge, ***** net issigandau, kad cia viskas dar labiau rimta negu pati pergyvenau. Bet vos prijunge ta aparata, triuksmas nuo jo didziulis, tai dukrele kad pradejo vartytis spardytis, net nepatogiai pasijutau, kad cia visus ant koju pakeliau, o ji tokia aktyvi, kad net sunku buvo rasti gera vieta prijungimui. Bet visi buvo labai malonus, sake labai gerai, kad atvaziavau, geriau patikrinti, net jei viskas gerai nei veliau galbut gailetis. Nezinau, gal kad dar per anksti, bet man dar sunku atsekti kada ji buna aktyvesne, o kada ne, nors gana daznai jauciu labai stipriai jos spyrius ar pasirazymus.

Atsakyti

Nu va,atrodo kad nelabai ta prieziura pas jus gera,o va ligoninej kaip apsokinejo.Faina!
Kada pas tave gimdimo terminas? Gal dar mazute,ne tokia stipri lelyte tai ne visada ir pajauti?O gal nugaryte pasukus tau pilva,krapstosi kitoj pusej?

Pas mane buvo pora dienu apsiramines lelius,o gal mano galva buvo uzimta vyresne madam,nes sirgo.Siaip labai jauciu rytais pusryciaujant ir vakarais.Kai dar pasakius,neisisukus i namu darbus,arba atsipalaidavus po ju.Ir jauciu tik pusiau sedimoj pozoj.
Kartais buna i desine puse pasilenkti negaliu.Gyd. paklausiau kas cia galetu buti.Jis apziurejo ji visa,sako gali buti leliaus kojytes.Nes tuo metu galva buvo kairej pusej,subiniokas zemai,ir kojytes desinej pusej.Vartosi mazelis kaip jam patinka ir kol vietos turi.
Gavau nuotraukyte su patempta lupa ir pakelta nosim :D

Atsakyti