Įkraunama...
Įkraunama...

2019 m. gegužinukės

Pas mane pasirodo spaudimas padidejes, tiek visi susirupine, kad seka kas antra diena, dar svarste ar paleisti mane is ligonines. Siaip ir as ir mazyle jauciames gerai. Atrode viskas gerai, taip lengvai visas nestumas praejo, o cia va tau viniso tiesiojoj barjeras. Daktaras sake, jeigu ir sekmadieni bus padidejes, paguldys i ligonine pastoviam sekimui ir galbut skatinimui. Visi mano planai gimdyti namie ir svente svesti gali buti perniek :( Tai penktadieni susitvarkiau darbe kiek suspejau ir namie susikroviau paskutinius daiktus, issiskalbiau del visa ko. Visai nesitikejau buti tokiam "nusiteikime" paskutinemis savaitemis.  

Atsakyti

Sveikutės!

Seniai čia buvau, nors kartais paskaitydavau :) Mano terminas jau gegužės 8 d. (pagal vaikučio išmatavimus). Visi tyrimai geri :) Meldžiuosi, kad tik gimtų nustatytu laiku arba šiek tiek vėliau, nes dar tiek reikalų turiu... Bet jau viską tvarkausi, užsisakiau paskutinius reikmenis ir viską per šią savaitę susirinksiu. Trūkstamas priemones po gimdymo gausiu jau rytoj. Na ir sukrito man visi svarbūs ir neatidėliotini reikalai prieš pat gimdymą. Įdomiai tas gyvenimas dėliojasi. Tačiau svarbiausia, kad mano ledi sveika ir kad tokia būtų visada!!!

Atsakyti

Pagal gyd. paskaiciavima man jau +3 diena,bet kol kas nieko nevyksta....
Vakar buvau ligoninej patikrinimui - sirdutes plakimas geras,saremiu nerodo,tik va jau vandenis ant ribos....dar duoda kokias tris dienas ir jau reiketu krapstyti... Ryt einu pas savo gyd. patikrinimui.Mano mama sako prasyti jau dabar siuntimo gimdymui,kiek galima kankintis....

Atsakyti

Sveikos visos! As jau! Geguzes 1-aja gime (terminas buvo 13-aja), tai visgi geguzinuke :D

Pas mane buvo preeklampsija, tai mane skatino, labai nenorejau, bet sake kol bukle stabili, turim laiko zaisti su skatinimu, jeigu lauksim gali pablogeti staigiai ir reiketi cezario, ko nenorejau dar labiau. Aisku ir ne namie gimdziau. Nors ir daug kas vyko ne pagal mano plana, pacia patirtim likau patenkinta, vis tiek skaitau pagimdziau naturaliai.

Atsakyti

Sveikinu Steisi !!!!!!!!!!!!!
Kaip sekasi draugauti su mazute?Koki varduka isrinkot?

As pasakysiu,kad irgi jau....Buvo paskaiciuota balandzio 26,o gavosi geguzes 2d. Turejau siuntima pirmai dienai krapstyti,bet gyd. perkalbejo palaukti dar bent jau dvi dieneles...Na ir sekancia diena lengvi saremiai patys prasidejo.I ligonine vaziavau keleta kartu,ale tik 1cm. buvo.Vakare jau nebeiskenciau,vel vaziavau - 2cm. Nusikeikiau mintyse,taip skauda,o niekas nevyksta.Na bent jau vonioj pagulinesiu per saremius.Kol gulejau palatoj,jauciu stumt noriu....bet ar galima prie 2cm..?? Issikvieciau sesutes,jos mane pamaciusios begte i gimdyklas nuveze.Pati isstumiau puse galvytes,dar du stumiai ir bernuzelis Aras ant ranku.... Valgo mano murklys oho kiek,miegoti geriausia pas mane ant ranku,ant nugaros guleti nieko gero... Didzioji sese broliu patenkinta.

Atsakyti