Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl motocikli

16 metų sūnus užsimanė motociklo teisių aišku aš jam leidau, bet žmona pradėjo varyt sako a tu nori kad mūsų sūnus būtų donoru ir kai pašnekam tą temą tik pradeda varyti. Bandom su sūnumi įtikinti ją bet nieko nesigauna aiškinam kad ne britva vairuos o 125cc (kažkur 3-6kw) gillera/enduro. Ir sūnui nelabai patinka važiuot autobusu kuris pastoviai atvažiuoja 07:10 ir dar plius gyvenam 14km iki gimnazijos. Būtų gerai jei patartumėte kaip įkalbėti mūsų per daug .      ,,atsargią mama"

Atsakyti

Labas, galiu pasakyti is savo patirties. As pats turejau 125 krosini motocikla kai buvo 15.
Aisku disciplina ir kaip turejau mokytis, kad gauciau ta motocikla dare savo, ir tikrai stengiausi...

Kas liecia kubus ir galia, beda ne tame kiek greitai ir kaip vazines tavo sunus, o aplinkiniai. As pats dabar vairuoju greitaeigi motocikla ( pasakysiu, vairuoju, nes kai tau 18 siek tiek motociklas vairuoja tave, nes norisi ir pasirodyt kartais ir svarbu ka kiti pamanys), bet esme, kad labai ziopli yra aplinkiniai ir labai daznai jie motociklininku nemato. Nesvarbu ar greitai ar letai vaziuoji. 
Tad rizika yra,

Aisku jei isleisi i kokios nors Utenos ar Ukmerges gatves, kur yra 3 sviesaforai ir visi slenka ir nelaksto tai ok,

Jei paleisi kur chebra skraido, na tai rizika didesne.

Atsakyti

Labas.

Esu 34metu is kuriu 8 metus vairuoju britva ne tik mieste bet ir lenktyniauju trasoje, bet net man su tiek metu stazu pastoviai praso buti atsargiam. Galima suprasti moterys jaudinasi.

Ka galiu patarti pirmiausia galima surinti kiek lietuvoje zusta nuo alkoholio, narkotiku ir motoavarijose ir statystika parodyti zmonai beto tuos narkotikus vartoja butentis neturejimo ka veikti  nes vaikis gavus pinigus geriau nusipirks papildomai litro kuro ar kpki aksesuara savo plieniniam zirgui negu su vsokiais marozais gers ir leisis svirksta po balkonu, beto pati motociklininku brolija visiskai atmeta et mi ti apie vairavima isgerus. Beto vairuojant moto zmones tampa atsakingesni ne tik uz savo bet ir kitu veiksmus nes geras rideris supranta kad su moto ant kelio jis beveik nematomas tad seka visu eismo dalyviu judejima ir bando nuspeti kelius zinksnius i prieki. Dar manau turetum itikinti zmona ir sau pazadeti kad pries perkant moto pratestuosi vaika. Ira daugybe motomokyklu kur moko extremalaus vairavimo, paimk pora pamoku ir leisk jam parodyti ka jis sugeba padaryti slalume, kaip jaucia motocikla. Tada jam nuo pat pradziu ikalsi kad motociklas tai rizikinga tra sporto priemone ir kad turi visada galvoti ir buti demesingas kelyje.

Na o jei tai nepades itikinti tavo zmonos rada manau turi prisiimti visa atsakomybe ant saves ir nieko nesakes nupirkti motocikla taip pastatydamas ja pries fakta. Is namu jusu neismes, pakentesi kol papiks nenesi gal be sekso pagyvensi pora menesiu bet jei manai jog sunui reikia motociklo manau pasiaukoti galima :)

Sekmes ir butu idomu igirsti sios istorijos tesini :)

Atsakyti

Dėkui už atsakymą reikės pabandyt

Atsakyti

Nu ką paėjo įtikinau žmoną viskas puikiai parodžiau statistikas sūnus jau laikosi teisės. Ir jau nusipirkęs Honda Nsr dabar laiko garaže kol pilnai teisės išsilaikys.

Atsakyti