Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

QUOTE(shaja @ 2019 01 04, 09:29)
Labas rytas 4u.gif  man gal kiek gereja. Tik vakare pykina ir per sav tik karteli vemiau blink.gif  tai tikiuosi blogumai traukiasi.

Man tai toks noras pirkti. Nieko neperku, bet jau akys krypsta link leliukisku daikteliu  biggrin.gif  Tikiuosi noras greitai dings  biggrin.gif
Dazniau jauciu savo pilvuka, gyd sake,kad teoriskai galeciau jausti judesius, jei tam tikru kampu jis butu.  Tai per savaite kokius 4 kartus, kazka jauciau. Na tas kazkas, tai tikrai ne zarnynas, bet jei lyginsiu su judesiukais, tai tada tokie silpni labai. Vat ir suku galva biggrin.gif

Kaip kitos jauciates?

Tai ir turėtum jau tokius švelnius bamptelėjimus jausti smile.gif Aš lyg irgi kažkąpo truputį jaučiu jau... ax.gif
Atsakyti

Sveikos. Kažkaip neturiu nei laiko nei energijos užsukt čia, paskaitau nebent kartais. 

Sveikinu visas kurios buvo pasimatymuose, aš jau ir noriu.. :D aną savaitę pora dienų berodz jaučiau judesiukus, lyg praplauktų kas pilve. Bet nebejaučiu. Pilvas auga, bet svoris ne(man jo tikrai netrūksta, gali išvis nedidėt). 

Nuo vakar vakaro pasidarė šlapimo kvapas labai aitrus, tai šiandien važiuosiu pas šeimos gydytoją tyrimą pasidaryt, vdrug kad kas nebūtų..

Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2019 01 04, 11:01)
<p>Sveikos. Kažkaip neturiu nei laiko nei energijos užsukt čia, paskaitau nebent kartais. </p><p>Sveikinu visas kurios buvo pasimatymuose, aš jau ir noriu.. biggrin.gif aną savaitę pora dienų berodz jaučiau judesiukus, lyg praplauktų kas pilve. Bet nebejaučiu. Pilvas auga, bet svoris ne(man jo tikrai netrūksta, gali išvis nedidėt). </p><p>Nuo vakar vakaro pasidarė šlapimo kvapas labai aitrus, tai šiandien važiuosiu pas šeimos gydytoją tyrimą pasidaryt, vdrug kad kas nebūtų..</p><p></p>

Kiek vandens išgeri? Nes man pirmas signalas permažai vandens - aitrus kvapas ir patamsėjusi spalva.
Atsakyti

Daug vandens. Eksperimentavau dabar, prigėriau daug vandens, kad grynai lakstau kas 5min į tualetą ir vien vandenuku darau - kvapas vistiek yra nors spalvos nei kiek nelikę.

Atsakyti

Aš šiandien po pasimatymo jau :) viskas gerai, pirmieji tyrimai geri, vaikis auga, malasi :) dabar šlapimo tyrimus padarė. 

Aš užsisakiau šiandien pirmas knygas :D labai norisi rūbelių pirkti, bet manau palauksiu 20sav skano :D 

Daug vandens. Eksperimentavau dabar, prigėriau daug vandens, kad grynai lakstau kas 5min į tualetą ir vien vandenuku darau - kvapas vistiek yra nors spalvos nei kiek nelikę.

Man pakitęs kvapas, toks amoniako, būna pirmas ženklas prieš uždegimą, tai liuks, kad pas gydytoją einat! 

Atsakyti

Aš šiandien po pasimatymo jau :) viskas gerai, pirmieji tyrimai geri, vaikis auga, malasi :) dabar šlapimo tyrimus padarė. 

Aš užsisakiau šiandien pirmas knygas :D labai norisi rūbelių pirkti, bet manau palauksiu 20sav skano :D

Man pakitęs kvapas, toks amoniako, būna pirmas ženklas prieš uždegimą, tai liuks, kad pas gydytoją einat! 

Džiugu kad viskas gerai  :4u: 

toks labai savitas kvapas.. lyg riešutų, ne visai amoniako.. na pažiūrėsim.

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2019 01 04, 12:39)
Aš šiandien po pasimatymo jau smile.gif viskas gerai, pirmieji tyrimai geri, vaikis auga, malasi smile.gif dabar šlapimo tyrimus padarė. </p><p>Aš užsisakiau šiandien pirmas knygas biggrin.gif labai norisi rūbelių pirkti, bet manau palauksiu 20sav skano biggrin.gif 

Kokias knygas užsisakei? smile.gif
Atsakyti

Su pasimatymu :4u: 

As nors ir antras vaikelis, bet jau irgi labai niezti rankas bent paciupineti parduotuveje tuos mazycius rubelius. Bet as irgi lauksiu 20sav scano, gal pasakys kas gyvena pilvelyje :) 

Kas del judesiuku, nenorejau sakyti, kad negalvotumet, kad kliedziu :D  :D  bet jau pora kartu pasisveikino su mamyte. Ir to su niekuo nesumaisysi :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Orchideja3 @ 2019 01 04, 15:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aquabona" data-cid="72312026" data-time="1546598381"><div><p>Aš šiandien po pasimatymo jau smile.gif viskas gerai, pirmieji tyrimai geri, vaikis auga, malasi smile.gif dabar šlapimo tyrimus padarė. </p><p>Aš užsisakiau šiandien pirmas knygas biggrin.gif labai norisi rūbelių pirkti, bet manau palauksiu 20sav skano biggrin.gif</p><p>Man pakitęs kvapas, toks amoniako, būna pirmas ženklas prieš uždegimą, tai liuks, kad pas gydytoją einat! </p></div></blockquote><p></p><p>Su pasimatymu 4u.gif </p><p>As nors ir antras vaikelis, bet jau irgi labai niezti rankas bent paciupineti parduotuveje tuos mazycius rubelius. Bet as irgi lauksiu 20sav scano, gal pasakys kas gyvena pilvelyje smile.gif </p><p></p><p>Kas del judesiuku, nenorejau sakyti, kad negalvotumet, kad kliedziu biggrin.gif  biggrin.gif  bet jau pora kartu pasisveikino su mamyte. Ir to su niekuo nesumaisysi wub.gif​ </p>

Tai tada viskas su manimi gerai bigsmile.gif nes nu taip anksti.
Mums lyg ir pasirode, sake,kad greiciausiai berniukas. Tai tikiu, kad nesuklydo. Nes ir pati maciau wub.gif bet neperku,nes labai anstti. Jauciu pradesiu- nesustosiu blink.gif

Nors vezimus jau paziuriu, bet tamsus miskas man. Per 7 metus ir mados ir poreikiai pasikeite. As turejau Mutsy vezima, nepigus, bet super fainas buvo. O dabar tai stokke ziuriu, bet labai abejoju...
Atsakyti

Baltas pavydukas ir sveikinimai visoms su judesiukais! Kaip nerealu  :wub:  :yahoo:​ 

Kokias knygas užsisakei? smile.gif

Užsakiau '' ramaus miego knyga'' ir  '''motinystes' atostogos'' :D antroji, girdėjau, faina :D dar noriu vitkausko knygą ir kūdikio dienotvarkės knygą pirkt :D 

Atsakyti

Na su mano šlapimu viskas gerai, netikras pavojus :D 

beje aš nepasakiau - persikraustau iš liepos 3 į birželio 30. Tikiuosi iš grupės nevysit jau :D biškeli didesni mes  :wub: 

Irrrrr išėjus iš gydytojos pajutau pirmą tikrą spyrį ! Bet tokį tikrai tikrą :D pirmą vienas bakst buvo, net nesureagavau, tik pagalvojau koks keistas jausmas, o tada antras buvo ir tada jau atėjo suvokimas net išsižiojau  :D  :wub: 

Atsakyti

Baltas pavydukas ir sveikinimai visoms su judesiukais! Kaip nerealu  :wub:  :yahoo:​ 

Užsakiau '' ramaus miego knyga'' ir  '''motinystes' atostogos'' :D antroji, girdėjau, faina :D dar noriu vitkausko knygą ir kūdikio dienotvarkės knygą pirkt :D

As turbut neystengciau perskaityt nei vienos. Nelabai turiu laiko knygom, o ir nelabai megstu skaityti. Vienu zodziu knygos man ne drauges  :D 

Na su mano šlapimu viskas gerai, netikras pavojus :D

beje aš nepasakiau - persikraustau iš liepos 3 į birželio 30. Tikiuosi iš grupės nevysit jau :D biškeli didesni mes  :wub:

Irrrrr išėjus iš gydytojos pajutau pirmą tikrą spyrį ! Bet tokį tikrai tikrą :D pirmą vienas bakst buvo, net nesureagavau, tik pagalvojau koks keistas jausmas, o tada antras buvo ir tada jau atėjo suvokimas net išsižiojau   :D  :wub:

Aisku, kad nevysim. Tu mums vistiek jau liepinuke  :D  

Sveikinu su pirmais spyriais, nerealus jausmas :wub:  :4u:​ 

Atsakyti