Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

As turbut neystengciau perskaityt nei vienos. Nelabai turiu laiko knygom, o ir nelabai megstu skaityti. Vienu zodziu knygos man ne drauges  :D

Man kai pirmas vaikas, tai norisi apsišviesti kas, kaip ir su kuo :D

Atsakyti

Aš teoriškai irgi noriu knygas paskaotyt bet praktiškai kažkaip nedaeinu iki to.

Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2019 01 05, 17:16)
<p>Aš teoriškai irgi noriu knygas paskaotyt bet praktiškai kažkaip nedaeinu iki to.</p>

As su pirmu maziuku irgi teoriskai tik skaiciiau. Jam gimus pabandziau praktiskai,neisejo,bet kai jam suejo metukai ir pradejo viena miegeli tik miegot pabandziau paskaityt. Nes tieeeek visokiausiu geru knygu turiu. Puse puslapio perskaitau ir jau miegam kartu ax.gif biggrin.gif tai va po kol kas mano skaitymo ypatumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2019 01 04, 19:49)
ir kūdikio dienotvarkės knygą pirkt

Turiu šitą, galiu netgi perleist,jei rasiu. Nes nu paskaičiau kartą ir užteks biggrin.gif va pirmagimiui buvo galima kažką pritaikyti, bet kadangi mūsų požiūris šiek tiek kitoks nei toj knygoj, t.y. kad vaikas turi prisitaikyti,o ne mes prie jo, tai nu niekaip nepavyktų 7val ryto žadinti, ir 7val vakaro migdyti, ir tarpais mišinuką vietoj MP duoti.

QUOTE(Shirbake @ 2019 01 04, 21:25)
<p>Na su mano šlapimu viskas gerai, netikras pavojus biggrin.gif </p><p>beje aš nepasakiau - persikraustau iš liepos 3 į birželio 30. Tikiuosi iš grupės nevysit jau biggrin.gif biškeli didesni mes  wub.gif </p><p>Irrrrr išėjus iš gydytojos pajutau pirmą tikrą spyrį ! Bet tokį tikrai tikrą biggrin.gif pirmą vienas bakst buvo, net nesureagavau, tik pagalvojau koks keistas jausmas, o tada antras buvo ir tada jau atėjo suvokimas net išsižiojau  biggrin.gif  wub.gif </p>

Su spyriu 4u.gif
Atsakyti

Kur visos, kaip gyvenat? :) 

Man taip niežti nagai pradėt pirkti rūbelius :D pati save stabdau, nes dabar pradėjus tikrai bus begalė tų rūbų. Vyras stabdo, nes 'o jei paaiškės, kad mergaitė' :D nors jau 3gydytojai pasakė, kad bernelis :D

Turiu šitą, galiu netgi perleist,jei rasiu. Nes nu paskaičiau kartą ir užteks biggrin.gifva pirmagimiui buvo galima kažką pritaikyti, bet kadangi mūsų požiūris šiek tiek kitoks nei toj knygoj, t.y. kad vaikas turi prisitaikyti,o ne mes prie jo, tai nu niekaip nepavyktų 7val ryto žadinti, ir 7val vakaro migdyti, ir tarpais mišinuką vietoj MP duoti.

Su spyriu 4u.gif

Noriu! :) tiks, netiks, nežinau, bet manau kažką naudingo rasiu ir pritaikysiu :D ar bent jau tada žinosiu, kad man taip netinka ir darysiu kitaip :D

Atsakyti

Labukas :) visą  naktį košmarus sapnavau. Net pačiai keista, nes labai retai kada sapnuoju. 

Matyt mažiukas labai auga, nes taip pilvą tempia. Joks kremukas nepadeda. Tikiuosi ir šį kartą be strijų išsisuksiu ;) 

as irgi jau pirkti noriu, bet kažkaip logika nugali ir emocijas pavyksta suvaldyti. Tik vežimus renkuosi. Nes pagalvojau, kad gal pavyks internetu pagauti geras kainas.  :) 

kaip kitoms sekasi?

Atsakyti

Labukas :) visą  naktį košmarus sapnavau. Net pačiai keista, nes labai retai kada sapnuoju. 

Matyt mažiukas labai auga, nes taip pilvą tempia. Joks kremukas nepadeda. Tikiuosi ir šį kartą be strijų išsisuksiu ;) 

as irgi jau pirkti noriu, bet kažkaip logika nugali ir emocijas pavyksta suvaldyti. Tik vežimus renkuosi. Nes pagalvojau, kad gal pavyks internetu pagauti geras kainas.   :)

kaip kitoms sekasi?

Koky kremuka naudoji?

As su pirmu isbandziau daug kremuku, aliejuku ir niekas nepadejo. Neissisukau be striju ant pilvo.

Atsakyti

Pradėjo labai atmintis durniuot :D būna skaitau kažką,galvoju 'o, reikia paskaityt apie šitą!'. Atsidarau google ir nežinau ką aš skaityt norėjau :D 

as irgi jau pirkti noriu, bet kažkaip logika nugali ir emocijas pavyksta suvaldyti. Tik vežimus renkuosi. Nes pagalvojau, kad gal pavyks internetu pagauti geras kainas.   :)

kaip kitoms sekasi?

Aš šiandien irgi kažkokį briedą sapnavau :D 

Vakar pradėjau pamažu rašyt vaiko kraitelio sąrašiuką, gal kuri, jau turinti vaikučių, turi tokį ir pasidalintų? :) esu kažkada SM skaičius lyg 2017 birželinukų temą, ten buvo toks įkeltas, bet nebėra tos temos.. 

Vežimo pirkimą galvoju palikt kokiam balandžio, gegužės mėnesiui vien dėl garantijos  :hmm:​ 

Koky kremuka naudoji?

As su pirmu isbandziau daug kremuku, aliejuku ir niekas nepadejo. Neissisukau be striju ant pilvo.

Aš planuoju naudot kokoso aliejų, mama turi parsivežus daug gryno, ekologiško iš tailando, neturinčio to įkyraus dirbtino kvapo :D 

Atsakyti

Pradėjo labai atmintis durniuot :D būna skaitau kažką,galvoju 'o, reikia paskaityt apie šitą!'. Atsidarau google ir nežinau ką aš skaityt norėjau :D

Aš šiandien irgi kažkokį briedą sapnavau :D

Vakar pradėjau pamažu rašyt vaiko kraitelio sąrašiuką, gal kuri, jau turinti vaikučių, turi tokį ir pasidalintų? :) esu kažkada SM skaičius lyg 2017 birželinukų temą, ten buvo toks įkeltas, bet nebėra tos temos.. 

Vežimo pirkimą galvoju palikt kokiam balandžio, gegužės mėnesiui vien dėl garantijos  :hmm:​ 

Aš planuoju naudot kokoso aliejų, mama turi parsivežus daug gryno, ekologiško iš tailando, neturinčio to įkyraus dirbtino kvapo :D

Naturalu kokosu alieju naudoju vietoj visu kremu, veido ir plauku kaukiu, zodziu visur. Labai geras dalykas, bet va nuo striju neapsaugojo.

Atsakyti

Kur visos, kaip gyvenat? :)

Man taip niežti nagai pradėt pirkti rūbelius :D pati save stabdau, nes dabar pradėjus tikrai bus begalė tų rūbų. Vyras stabdo, nes 'o jei paaiškės, kad mergaitė' :D nors jau 3gydytojai pasakė, kad bernelis :D

Noriu! :) tiks, netiks, nežinau, bet manau kažką naudingo rasiu ir pritaikysiu :D ar bent jau tada žinosiu, kad man taip netinka ir darysiu kitaip :D

Neatsimenu iš kur esi, bet lyg Vilniaus 😊 Tai kai organizuosim kokį meetą primink, paieškosiu.

Aš vakar buvau pas genetikę, padarė echo, davė 70% dėl vienos lyties, bet kol ne 100% tol ramiai sėdžiu ir lauksiu sekančio vizito 🙈😊

Atsakyti

Neatsimenu iš kur esi, bet lyg Vilniaus 😊 Tai kai organizuosim kokį meetą primink, paieškosiu.

Aš vakar buvau pas genetikę, padarė echo, davė 70% dėl vienos lyties, bet kol ne 100% tol ramiai sėdžiu ir lauksiu sekančio vizito 🙈😊

Super, ačiū! :4u: 

Taaaai gal pasipasakosi kokią lytį spėja? :) :) 

Atsakyti

Naturalu kokosu alieju naudoju vietoj visu kremu, veido ir plauku kaukiu, zodziu visur. Labai geras dalykas, bet va nuo striju neapsaugojo.

Manau joks kremas neapsaugos.. Jei jau neelastinga oda, tai ir trūks, kad ir kiek drėkinsi :) 

Su pirmu psl nesigauna? :(

Atsakyti