Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Orchideja3, kaip fainai,kad greit lyti suzinosi. Cia pietineje, tai manau geriausiu atveju 36 savaite😭 manau vaziuosiu pas Kazlauska ( privaciai)

kelinta sav matuoja rauksle? 

Rauksle matuos per didyjy scana 20sav. kiek supratau. Jei butu taip, kad lyties nepasakytu, labai nepergyvenciau. Neimsiu manau tikrai jokiu papildomu scanu, nes vizitu pas gydytojus visai nemazai iseina ir taip. Vakar gavau ta visa knyga nesciosios, tai dar gal 8 vizitai nusimato, aisku kai kurie be scano tik midwife.

Atsakyti

Orchideja3, kaip fainai,kad greit lyti suzinosi. Cia pietineje, tai manau geriausiu atveju 36 savaite😭 manau vaziuosiu pas Kazlauska ( privaciai)

kelinta sav matuoja rauksle? 

Tik 36sav??? 

Atsakyti

Mano terminas pasikeitęs į birželio 30  :4u: 

Atsakyti

Labas, merginos!

Jau kuris laikas karts nuo karto paskaitinėju jūsų pokalbius, bet pati prisijungti drįstu tik dabar. :)

Man 13sav., terminas numatomas kažkur liepos 28d. Antras vaikutis šeimoje. Vilniaus raj. 

Neesu labai aktyvi pleputė, bet stengsiuosi prisijungti prie jūsų pokalbių. :)

Atsakyti

Užsukau ir aš į LIDL 🙈 nusipirkau džinsinę suknelę, palaidinę, tympas ir džinsus už 7€. Galėtų biškį didesni būt, bet sakau gal prasitampys 🤔 ar nesitikėti?? 

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2019 01 17, 20:19)
Tai faktas, šuo gi lygiai toks pat šeimos narys.. Apsirgus gi neišmesi kaip šiukšlės, nors kišenę patuštino taip, kad net apsiverkiau biggrin.gif </p><p></p><p>Į sąrašiuką įsirašau, kad laukiam berniuko smile.gif o kada Tau turėtų pasakyti?</p><p></p><p>Vežimo ir aš pirkti neskubu, bet jau renkuosi po biški biggrin.gif tik noriu nesuderinamo. Ir kad lengvas, ir kad pravažus, ir kad amortizuojantis, ir kad lengvas būtų biggrin.gif biggrin.gif </p>

Anksti lytį sužinojau, nes man reikėjo darytis genetinius tyrimus. Aš čia turbūt vyriausia biggrin.gif
su PRISCA nusprendžiau nervų nesigadint ir iškart dariausi NIPT. Beje, abu kartus nuojauta neapgavo wub.gif

QUOTE(tobuliux @ 2019 01 18, 10:18)
<p>Orchideja3, kaip fainai,kad greit lyti suzinosi. Cia pietineje, tai manau geriausiu atveju 36 savaite😭 manau vaziuosiu pas Kazlauska ( privaciai)</p><p>kelinta sav matuoja rauksle? </p>

Raukšlę matuoja man atrodo 11-14savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 18 sausio 2019 - 14:21

Dar šiek tiek pridursiu apie save, kad jau buvo darytas 12sav scanas, raukšlė buvo 1.6, nosytės kaulas gražus ir visi kiti tyrimai geri. Kažkaip su antru nėštumu daugiau baimių, prisigalvojam. Mano ginė juokauja, kad čia branda atėjo. Tikrai galvojau daryti NIPT, bet kažkaip gydytoją pasakė, kad rizikos faktorių nėra, visi tyrimai geri, amžius 32, ir aišku kaina nemaža. Tai taip ir nesiryžau...

Džiaugiuosi, kad pagerėjo savijauta, nes iki 13sav, buvo sunku, pykino, nebuvo energijos, dabar gera grįžti į normalų gyvenimą  :) 

Atsakyti

Tik 36sav??? 

Aha kaZkur panasiai, cia jie bereikalo scanu neduoda :( 12-14 savaite ir paskui pries pat gimdyma ir viskas. Visi kiti vizitai su akuserem :)

Atsakyti

Užsukau ir aš į LIDL 🙈 nusipirkau džinsinę suknelę, palaidinę, tympas ir džinsus už 7€. Galėtų biškį didesni būt, bet sakau gal prasitampys 🤔 ar nesitikėti?? 

Prisiskaiciau ko prisipirkai,apsidziaugiau galvojau ir as kazka nusipirkaiu ateiciai😂 pas mus tik tympos ir vienos rusies maikute,viskas😡

Atsakyti

O aš šiandien ne savo noru buvau scane - labai skauda pilvą, ypač vienoj pusėj.. Net buvau išsigandus, kad gal apendicitas ar velnias žino kas.. Bet padarė scana, (mačiau kaip mojuoja mažiukas ir žaksi, gaila tik nepanoro parodyt lytį  :wub: ), padarė kraują, nieko blogo nerado, greičiausiai čia taip dėl tų patemptų/pažeistų raiščių.. 

Atsakyti

Aha kaZkur panasiai, cia jie bereikalo scanu neduoda :( 12-14 savaite ir paskui pries pat gimdyma ir viskas. Visi kiti vizitai su akuserem :)

Eina sau  :blink:​  privačiai pacekavinti ko laukiat neplanuojat? Neiškentėčiau tiek laiko nežinioj būt :D

Dar šiek tiek pridursiu apie save, kad jau buvo darytas 12sav scanas, raukšlė buvo 1.6, nosytės kaulas gražus ir visi kiti tyrimai geri. Kažkaip su antru nėštumu daugiau baimių, prisigalvojam. Mano ginė juokauja, kad čia branda atėjo. Tikrai galvojau daryti NIPT, bet kažkaip gydytoją pasakė, kad rizikos faktorių nėra, visi tyrimai geri, amžius 32, ir aišku kaina nemaža. Tai taip ir nesiryžau...

Džiaugiuosi, kad pagerėjo savijauta, nes iki 13sav, buvo sunku, pykino, nebuvo energijos, dabar gera grįžti į normalų gyvenimą  :)

Viskas bus puikiai :4u: aš irgi nedariau jokių kraujo genetinių tyrimų, tikiu, kad viskas turi būti gerai 

O aš šiandien ne savo noru buvau scane - labai skauda pilvą, ypač vienoj pusėj.. Net buvau išsigandus, kad gal apendicitas ar velnias žino kas.. Bet padarė scana, (mačiau kaip mojuoja mažiukas ir žaksi, gaila tik nepanoro parodyt lytį  :wub: ), padarė kraują, nieko blogo nerado, greičiausiai čia taip dėl tų patemptų/pažeistų raiščių.. 

Tai gal mergaitė bus :D vyrukai, kiek pastebėjau, mėgsta iš anksto pasimaivyt ir pasidemonstruot :D na ir pamatyt lengviau :) svarbu viskas gerai! 

Atsakyti

Labas, naujai prisijungusioms :4u: 

As tik siandien prisiverciau eglute nusipuost :lol:   :oh: 

Kazkaip dazniau leidziu sau nieko neveikt. 

Siandien zadejau virt cepelinus, vyras gryzes is kirpyklos klausia, o tai nebus cepu? Ne nebus, man laisvadienis siandien  :ax:  Nu kartais taip sunku kazka prisiverst daryt, nors dabar ir labai gerai jauciuosi.

Atsakyti