Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

O aš vakar buvau pas ginekologę. Ir gavau siuntimą į Santariškes pas endokrinologą. Dėl įtariamo gestacinio diabeto. Mano GT tyrimo pirmas rodiklis nedaug viršijo. Bet sakė, kad turi siųsti visas jei nors kiek viršija.
gal ir gerai, kad visoms daro tą tyrimą. nes aš pvz.jokių simtomų nejaučiau, antsvorio toli gražu neturiu, dabar priaugus ~6kg., bulkutėm ir saldumynais nesilepinau. Ir še tau smile.gifbus proga dar labiau mitybą pasižiūrėti

pvz pas mus Airijoje nedaro visoms.... tai va ir zinok zmogau vadinas🙁

Atsakyti

O aš vakar ligoninėj pabuvau.. Pradėjo labai skaudėt nugarą ir pilvą, o kai kurį laiką nepajaučiau judesių-supanikavau. Tai viską apžiūrėjo, širdutė plaka, toniukai geri, sąrėmių nėra, kaklelis ok. Pasirodo inkstų uždegimas :( paleido namo su antibais :(

Atsakyti

O aš vakar ligoninėj pabuvau.. Pradėjo labai skaudėt nugarą ir pilvą, o kai kurį laiką nepajaučiau judesių-supanikavau. Tai viską apžiūrėjo, širdutė plaka, toniukai geri, sąrėmių nėra, kaklelis ok. Pasirodo inkstų uždegimas :( paleido namo su antibais :(

oho kokia velniava :(

sveik!

Atsakyti

Labas merginos! 

Kaip visad ramu pas mus :) Gražus savaitgalis buvo, tik tas vėjas atsibodo.. :oh: Pas mane viskas vienodai ramiai, dėl toto džiaugiuosi :) Iki gliukozės tyrimo liko dvi savaites, tai dar daug :) 

Fainiau šią dabar kad tikrai dažnai jaučiu judesius ir darbe ir vairuodama, tai taip gera pasidaro. Ir vyras jau pagavo momentą, tai laimės pilnos kelnės :) 

Oh, kokia nesąmonė, sveikatos  :4u:

Kaip kitos gyvuojat?

Kaip ten keliauninkė Amerikoje? Kaip skrydis? :) 

Atsakyti

Labas merginos! 

Kaip visad ramu pas mus :) Gražus savaitgalis buvo, tik tas vėjas atsibodo.. :oh: Pas mane viskas vienodai ramiai, dėl toto džiaugiuosi :) Iki gliukozės tyrimo liko dvi savaites, tai dar daug :)

Fainiau šią dabar kad tikrai dažnai jaučiu judesius ir darbe ir vairuodama, tai taip gera pasidaro. Ir vyras jau pagavo momentą, tai laimės pilnos kelnės :)

Oh, kokia nesąmonė, sveikatos  :4u:

Kaip kitos gyvuojat?

Kaip ten keliauninkė Amerikoje? Kaip skrydis? :)

Labas, man vis paskauda nugara  :( jau cisa diena sunku issedet darbe :( 

Atsakyti

Labas, man vis paskauda nugara   :( jau cisa diena sunku issedet darbe :(

o man desini kluba pradejo skaudet :( kai ilgiau pasedziu labai skauda vaikscioti. Kartojasi pirmojo nestumo skausmas :( dirbti nebegalejau. :(

Atsakyti

o man desini kluba pradejo skaudet :( kai ilgiau pasedziu labai skauda vaikscioti. Kartojasi pirmojo nestumo skausmas :( dirbti nebegalejau. :(

Zodziu ligu maiseliai mes,svarbu laikytis ir nusiraminti :) 

Atsakyti

Aš jau pakilau iš lovos  :yahoo: dvi dienos buvo kosmose, trečia jau normaliai, bet lovoj, o šiandien jau ir patalynę išsiskalbiau :D :D

Ar jau visos ruošiatės ir perkatės daiktis? 

Atsakyti

Aš jau pakilau iš lovos  :yahoo: dvi dienos buvo kosmose, trečia jau normaliai, bet lovoj, o šiandien jau ir patalynę išsiskalbiau :D :D

Ar jau visos ruošiatės ir perkatės daiktis? 

As dabar jau labiau suvokiu, kad vaikutis greitai ateis, tai emiau jau pirkti :D Jau gavom vezimuka, automobilio kedute. Rubeliu is vyro brolio gavom, bet ir pati pora nusipirkau, ranksluosteli, merliuku ir pan. Dabar irenginejame naujai isigyta buta, tai kai kambariai paruosti bus vaziuosim lovyte pirkti ir komoda vaiko kambariui. Dar noriu BabyBjorn gultuko, bet kadangi i ji visisko naujagimio neguldo, tai manau veliau isigysiu. Ir ErgoBaby nesykle ketinu pirkti, galbut ir vaikjuoste, nesu dar nusprendus.

Man siaip sekasi gerai, ligu nebuvo, ligoninej buti neteko ir siaip jokiu papildomu pasimatymu su gydytojais nereikejo kol kas. Bet kas labai uzknisa tai i darba eiti. Matau kaip nuotaika bloga vakarais po darbo, nors paciame darbe viskas ok, nieks nenervuoja ar pan, bet tiesiog pavargstu ir mane tiesiog knisa, kad ta laika darbe sedziu, vietoj to kad knygas paskaityt apie vaiku auginima ir siaip toliau galvot ko reikia dar ir panasiai. Atrodo darbe sedet dabar tokia beprasmybe.

Atsakyti

Labukas  :) 

Visos gyvena su savom bedukem. As irgi neisimtis. Jau tai ten, tai ten paskausta. Tinginyste vel sugryzo :unsure: 

Naktim maziausia pora kartu y tulika keliuosi, bet ir geriu skysciu daug, pastoviai istroskus jauciuosi. O alkis kazkoks zveriskas, jei neuzkandu, greit silpna pasidaro. Masinos dureles pilnos saldainiu, sokoladu popieriuku  :D  :D  :D 

Naktim tenka daznai vartytis, nes klubus nuguliu, skaudet pradeda.

Atsakyti

Labukas  :)

Visos gyvena su savom bedukem. As irgi neisimtis. Jau tai ten, tai ten paskausta. Tinginyste vel sugryzo :unsure:

Naktim maziausia pora kartu y tulika keliuosi, bet ir geriu skysciu daug, pastoviai istroskus jauciuosi. O alkis kazkoks zveriskas, jei neuzkandu, greit silpna pasidaro. Masinos dureles pilnos saldainiu, sokoladu popieriuku  :D  :D  :D

Naktim tenka daznai vartytis, nes klubus nuguliu, skaudet pradeda.

Toks jausmas, kad viską skauda, viskas tempiasi. Ant nugaros gulint nugarą laužia, ant šonų šonus tempia, atrodo trūks koks raištis. Nežinau jau kaip įsitaisyt :D 

Atsakyti

Ir dar 13savaiteliu tokiu laukia  :D  O dar vasara, karsta bus, kaip reiks pilvuza panest? :hmm:  

Pirmas gime kova, tai nezinau ka reiskia buti nesciai per karsty, bet girdejau, kad ne kazka. O dar toks klausimukas iskilo, kaip kudykely renkti einant y lauka liepos men.? Kazkaip nesinori apnuogint visai.. Gal kas is savo patirties galit papasakoti :)​ 

Atsakyti