Aš jau pakilau iš lovos
dvi dienos buvo kosmose, trečia jau normaliai, bet lovoj, o šiandien jau ir patalynę išsiskalbiau

Ar jau visos ruošiatės ir perkatės daiktis?
As dabar jau labiau suvokiu, kad vaikutis greitai ateis, tai emiau jau pirkti
Jau gavom vezimuka, automobilio kedute. Rubeliu is vyro brolio gavom, bet ir pati pora nusipirkau, ranksluosteli, merliuku ir pan. Dabar irenginejame naujai isigyta buta, tai kai kambariai paruosti bus vaziuosim lovyte pirkti ir komoda vaiko kambariui. Dar noriu BabyBjorn gultuko, bet kadangi i ji visisko naujagimio neguldo, tai manau veliau isigysiu. Ir ErgoBaby nesykle ketinu pirkti, galbut ir vaikjuoste, nesu dar nusprendus.
Man siaip sekasi gerai, ligu nebuvo, ligoninej buti neteko ir siaip jokiu papildomu pasimatymu su gydytojais nereikejo kol kas. Bet kas labai uzknisa tai i darba eiti. Matau kaip nuotaika bloga vakarais po darbo, nors paciame darbe viskas ok, nieks nenervuoja ar pan, bet tiesiog pavargstu ir mane tiesiog knisa, kad ta laika darbe sedziu, vietoj to kad knygas paskaityt apie vaiku auginima ir siaip toliau galvot ko reikia dar ir panasiai. Atrodo darbe sedet dabar tokia beprasmybe.