Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Man ta pati gydytojas sake. Klausiau,kai turejau slapimo taku infekcija. Tai minejo,kai pasveiksiu galesiu drasiai ir i baseina ir i kita vandens telkini. Tai taip ir darau, teko ir baseinuose, vandenyne, upeje ir ezere maudytis. Svarbu nepersalti, todel tikrai verta tureti kelis maudymukus ir iskarto nusisluostyti ;) aisku jei nera kokiu riziku. bigsmile.gifO geriausia pramoga, kai papludimyje issikasdavau duobute, itaikydavau ten pilvuka ir guledavau ant pilvo biggrin.gifnu taip nugarai gera budavo blink.gifbigsmile.gif

Oj mergyt prajuokinai su ta duobute papludymyje  :D  skaitydama bandziau visa tai issivaizduoti  :lol:  :super: 

Ech, kaip as pasiilgau miego ant pilvo...

Atsakyti

Labutis, visoms! 

Man netikėtai iš 16d. atkėlė ta GD tyrimą į rytdieną. Gal ir gerai, kad greičiau, bet toks truputi nerimas yra..  :oh: labiausiai aišku laukiu pasimatymo su pilvuko gyventoju, pažadėjo tuo pačiu pažiūrėti echoskopu.  :yahoo: 

Man ta pati gydytojas sake. Klausiau,kai turejau slapimo taku infekcija. Tai minejo,kai pasveiksiu galesiu drasiai ir i baseina ir i kita vandens telkini. Tai taip ir darau, teko ir baseinuose, vandenyne, upeje ir ezere maudytis. Svarbu nepersalti, todel tikrai verta tureti kelis maudymukus ir iskarto nusisluostyti ;) aisku jei nera kokiu riziku. bigsmile.gifO geriausia pramoga, kai papludimyje issikasdavau duobute, itaikydavau ten pilvuka ir guledavau ant pilvo biggrin.gifnu taip nugarai gera budavo blink.gifbigsmile.gif

Kokia nereali idėja su ta duobute pilvui :lol:  :lol: Viskas dabar noriu prie jūros ant smėlio, kad išbandyti! :D Nes tikrai kaip pasiilgau miego ant pilvo... :rolleyes:

Atsakyti

Šiandien skrandyje juodoji skylė atsivėrė :D tik ką pavalgiau vakarienę, o tooookia alkana sėdžiu! :D

Ir visą dieną svajoju apie lietuvišką maistą, žemaičių blynus, varškės sūrį :D :D 

Taip tikrai yra labai įvairių nuomonių, aš kažkaip tikėjau, kad bakterijos yra visur ir niekur nuo jų nepabėgsi. Vienos ir į baseinus neina, kitos gi drąsiai ežeruose ir upėse. Mano ginė tokia šiuolaikiška. Sakė, kad gimda yra apsaugota kamščiu, kuris kol saugiai laikosi iki nėštumo pabaigos, tol vaikelis apsaugotas. Ji laikosi nuomonės, kad jei su nėštumas normalus, nėra jokių komplikacijų, tai galima viskas kas ir ne nėščioms. Tiesiog gyvenam savo įprastą gyvenimą. :) Aš kažkaip ja tikiu ir jei šiemet orai leis tikrai lipsiu atsigaivinti į ežerą. Ai dar tik prisiminiau vieną dalyką ką ji man sakė, issimaudzius geriau nebūti ilgai su šlapiu maudymuku, nes ten kažkaip ta drėgmė mums pačioms kenkia, kažkaip trikdo ta natūralią mikroflora, tai aš stengiuosi persiregnt į sausą maudymuka. :)

Nu vat ir aš panašios nuomonės esu :) dar ten kokie žalieji ežerai gal nesuviliotų, kai pusė vilniaus ten mirksta, bet prie sodybos kažkaip esu linkusi prie to, kad jei ginė neprieštaraus, per karščius eisiu atsigaivinti tikrai :D

Geras :D :D :D net nekilo mintis apie tokį malonumą :D 

Atsakyti

Šiandien skrandyje juodoji skylė atsivėrė :D tik ką pavalgiau vakarienę, o tooookia alkana sėdžiu! :D

Ir visą dieną svajoju apie lietuvišką maistą, žemaičių blynus, varškės sūrį :D :D

Nu vat ir aš panašios nuomonės esu :) dar ten kokie žalieji ežerai gal nesuviliotų, kai pusė vilniaus ten mirksta, bet prie sodybos kažkaip esu linkusi prie to, kad jei ginė neprieštaraus, per karščius eisiu atsigaivinti tikrai :D

Geras :D :D :D net nekilo mintis apie tokį malonumą :D

Mmmm...varskes suris su trintom svieziom braskem  :essen:  Nereikejo cia tau uzminti to surio, nes dabar suksiu galva kur jo gauti  :D 

Nauja atrakcija nestukems: Smelio duobes papludymy  :lol:  :lol:  :lol:  As lovoj noreciau tokios skyles :mastau:​ 

Atsakyti

Sveikos! 

Aš jau po GD tyrimo. :victory2:​ Na, ką nebuvo taip baisu, kiek buvau prisigalvojus. Labai lengvai išgėriau tą gėrimuką. Paskui viskas irgi ok buvo. Laikas labai greit praėjo,nes dar buvo apžiūra pas gine, kol laukiau, tai buvo smagu nors trumpam pasimatyti su mažiuku. Pasitvirtino mano nuojauta, kad vaikutis kol kas sėdi, žodžiu su galva man šonkaulius ramsto, o kojytėmis į šlapimo pūslę spardo, todėl į tuoleta atrodo, kad noriu visada. :) Pirmasis pas mane irgi sėdėjo, tad buvo cezaris. Įdomu kaip šį kartą bus, apsivers ar ne :) 

Ojej pas mane irgi tikrai, kad juodoji skylė atsivėrė....vakar 17val pas močiutę blynų porcija su mažuoju, grįžtam namo 18.00, vyras makaronų su nerealių padažu prigamines, nu tai negi atsisakys. Lengva ranka, kaip sakoma  :oh:. To pasekoje šiandien pas gine pasisveriau 3kg per mėnesį...viso 7kg nuo pradžių. Oj reik stabdyt arklius..sakiau viskas dabar tik po 1kg į mėnesį galima. Pažiūrėsim kaip čia seksis  :lol: 

Atsakyti

As irgi siandien gliukoze geriau, dave gatava gerimuka AccuChek firmos, visiskai skanus, grynai kaip vynuogiu sultys. Ne is milteliu, o tiesiog paruostos sultys. Biski galva pasvaigo tame tarpe, bet jauciu is alkio labiau, nei nuo paties tyrimo. Dabar paziurejau, kad jei pakeli guminuku sukremti, tai net daugiau nei 75g cukraus :D O as laisvai tai padarau. Tai reiskiasi anokia naujiena mano organizmui buvo sitas tyrimas. 

Mano vaikutis jau apsiverte ir galva apacioje, pati pasiziurejau darbe trumpai su ultragarso aparatu :D Tik placentos nemoku ivertinti, nes ne mano sritis, tai nezinau ar pakilo jau pakankamai ar ne.

Atsakyti

Mmmm...varskes suris su trintom svieziom braskem  :essen:  Nereikejo cia tau uzminti to surio, nes dabar suksiu galva kur jo gauti  :D

Nauja atrakcija nestukems: Smelio duobes papludymy  :lol:  :lol:  :lol:  As lovoj noreciau tokios skyles :mastau:​ 

Oh dar su braaaškėm :D niam! Ir dar lietuviška duona šalia! 😍😍😍

Sveikos! 

Aš jau po GD tyrimo. :victory2:​ Na, ką nebuvo taip baisu, kiek buvau prisigalvojus. Labai lengvai išgėriau tą gėrimuką. Paskui viskas irgi ok buvo. Laikas labai greit praėjo,nes dar buvo apžiūra pas gine, kol laukiau, tai buvo smagu nors trumpam pasimatyti su mažiuku. Pasitvirtino mano nuojauta, kad vaikutis kol kas sėdi, žodžiu su galva man šonkaulius ramsto, o kojytėmis į šlapimo pūslę spardo, todėl į tuoleta atrodo, kad noriu visada. :) Pirmasis pas mane irgi sėdėjo, tad buvo cezaris. Įdomu kaip šį kartą bus, apsivers ar ne :)

Ojej pas mane irgi tikrai, kad juodoji skylė atsivėrė....vakar 17val pas močiutę blynų porcija su mažuoju, grįžtam namo 18.00, vyras makaronų su nerealių padažu prigamines, nu tai negi atsisakys. Lengva ranka, kaip sakoma  :oh:. To pasekoje šiandien pas gine pasisveriau 3kg per mėnesį...viso 7kg nuo pradžių. Oj reik stabdyt arklius..sakiau viskas dabar tik po 1kg į mėnesį galima. Pažiūrėsim kaip čia seksis  :lol:

:D :D aha, sėkmės :D kažkur skaičiau, kad į pabaigą po 0,5kg per savaitę gali augt :D 

O šiaip dėl to svorio, kažkodėl visiems atrodo normalus klausimas nėštukei 'kiek priaugai'.. Aš suprantu draugių pokalbį ar dviejų nėštukių pokalbį.. Bet ***, kalbu su tėčiu - kiek priaugai. Kalbu su mama- kiek sveri. Rašo teta - kiek priaugai. Norisi visiem sakyt, kad koks bleee jums skirtumas?? :D

Mmmh, noriu dabar visko, ką išvardinai :D ir blynų, ir makaronų :D 

Atsakyti

Sveikos, 

Šiandien gavau atsakymą GD tyrimo. Viskas puikiai, galima toliau torčiukus raityt  :D Žlunga paskutinės viltys priaugti nedaug. :lol: 

As irgi siandien gliukoze geriau, dave gatava gerimuka AccuChek firmos, visiskai skanus, grynai kaip vynuogiu sultys. Ne is milteliu, o tiesiog paruostos sultys. Biski galva pasvaigo tame tarpe, bet jauciu is alkio labiau, nei nuo paties tyrimo. Dabar paziurejau, kad jei pakeli guminuku sukremti, tai net daugiau nei 75g cukraus :D O as laisvai tai padarau. Tai reiskiasi anokia naujiena mano organizmui buvo sitas tyrimas. 

Mano vaikutis jau apsiverte ir galva apacioje, pati pasiziurejau darbe trumpai su ultragarso aparatu :D Tik placentos nemoku ivertinti, nes ne mano sritis, tai nezinau ar pakilo jau pakankamai ar ne.

Nu fainai, pas mus tai miltukai ištirpdyti vandenyje, dar iki tokių naujovių nedaėjom :oh:. Bet tai kaip faina, kai pati gali pažiūrėti su echo!! Aš turbūt kasdien žiūrėčiau  :lol: 

Oh dar su braaaškėm :D niam! Ir dar lietuviška duona šalia! 😍😍😍

:D :D aha, sėkmės :D kažkur skaičiau, kad į pabaigą po 0,5kg per savaitę gali augt :D

O šiaip dėl to svorio, kažkodėl visiems atrodo normalus klausimas nėštukei 'kiek priaugai'.. Aš suprantu draugių pokalbį ar dviejų nėštukių pokalbį.. Bet ***, kalbu su tėčiu - kiek priaugai. Kalbu su mama- kiek sveri. Rašo teta - kiek priaugai. Norisi visiem sakyt, kad koks bleee jums skirtumas?? :D

Mmmh, noriu dabar visko, ką išvardinai :D ir blynų, ir makaronų :D

Nebegasdinkit dėl to 0,5kg per savaitę - nebepaeisiu!  :lol: Aha yra yra, kad daug kam įdomu tas svoris. O dar kita dalis žmonių, kur būtinai turi pakomentuoti: o jau kaip pilvukas matosi!  :oh: Nu ir man jau paskutinė stotelė, kai prašo paliesti. Čia aišku nekalbu apie artimus žmones, o apie tuos su kuriais mažiau pažįstami.  :oh:

Atsakyti

Kaip pas jus su vardų rinkimu? Nu kiek su vyru pradedam ta tema, tiek susipykstam.. Vyras įsikabinęs ir nori pirmagimį pavadinti savo tėčio vardu, o aš labai prieš, nu tiesiog. Kodėl turėčiau sūnų vadint uošvio garbei.. Vyras pyksta, kad čia vyriška ambicija, kad jam tai labai svarbu ir kitų vardų visiškai nenori. Toks akligatvis.. Vakar visą dieną nešnekėjom, nes ryte užvedžiau temą dėl vardo :D

Sveikos,  Šiandien gavau atsakymą GD tyrimo. Viskas puikiai, galima toliau torčiukus raityt  :D Žlunga paskutinės viltys priaugti nedaug. :lol:  Nu  Aha yra yra, kad daug kam įdomu tas svoris. O dar kita dalis žmonių, kur būtinai turi pakomentuoti: o jau kaip pilvukas matosi!  :oh: Nu ir man jau paskutinė stotelė, kai prašo paliesti. Čia aišku nekalbu apie artimus žmones, o apie tuos su kuriais mažiau pažįstami.  :oh:

Sveikinimai su gerais rezultatais! Geras jausmas, kai gali ramiai valgyt skanumynus :D kaip tik laukiu pas ginę, teks lipti ant svarstyklių :D tiesos akimirka :unsure:

Atsakyti

Kaip pas jus su vardų rinkimu? Nu kiek su vyru pradedam ta tema, tiek susipykstam.. Vyras įsikabinęs ir nori pirmagimį pavadinti savo tėčio vardu, o aš labai prieš, nu tiesiog. Kodėl turėčiau sūnų vadint uošvio garbei.. Vyras pyksta, kad čia vyriška ambicija, kad jam tai labai svarbu ir kitų vardų visiškai nenori. Toks akligatvis.. Vakar visą dieną nešnekėjom, nes ryte užvedžiau temą dėl vardo :D

Sveikinimai su gerais rezultatais! Geras jausmas, kai gali ramiai valgyt skanumynus :D kaip tik laukiu pas ginę, teks lipti ant svarstyklių :D tiesos akimirka :unsure:

O koks uosvio vardas? Cia vyro giminej tokia tradicija ar jam siaip sove y galva, kad taip noretu? 

P

Nezinau ka patarti, nes pas mus su vardais kazkaip lengvai viskas. Pirmagimiui, dar net nescia nebuvau, bet jau zinojau, kad jei bus berniukas, bus Emilis, nu man toks grazus vardas, vyras nesipriesino, nes zino, kad su manim beviltiska gincytis  :lol: 

O dabar net nebuvom kalbeja apie vardus, neieskojom ir nerinkom. Vyras, kury vakara sededamas sako, zinai atejo y galva labai grazus vardas mergaitei, noreciau toky duoti dukrytei, Ela. Cia is tos daineles Egles Jurgaitytes apie meskutes Ela ir Bela. Musu sunus maziukas klausydavo ja. Man irgi patiko sitas vardas abu vaikai bus is E ir lengvai tars Airiai, be to pavarde labai ilga, tai trumpas vardas kaip tik  :) 

Kaip jum su pilvuko kietejimu? Man labai daznai taip suspazmuoja, toks kietas kaip akmenukas pasidaro, nemalonus jausmas, su sunum taip lyg nebuvo. Klausiau gines, sake normalu, paruosiamieji, bet ar neperanksti? :hmm:​ 

Atsakyti

O koks uosvio vardas? Cia vyro giminej tokia tradicija ar jam siaip sove y galva, kad taip noretu? 

P

Nezinau ka patarti, nes pas mus su vardais kazkaip lengvai viskas. Pirmagimiui, dar net nescia nebuvau, bet jau zinojau, kad jei bus berniukas, bus Emilis, nu man toks grazus vardas, vyras nesipriesino, nes zino, kad su manim beviltiska gincytis  :lol:

O dabar net nebuvom kalbeja apie vardus, neieskojom ir nerinkom. Vyras, kury vakara sededamas sako, zinai atejo y galva labai grazus vardas mergaitei, noreciau toky duoti dukrytei, Ela. Cia is tos daineles Egles Jurgaitytes apie meskutes Ela ir Bela. Musu sunus maziukas klausydavo ja. Man irgi patiko sitas vardas abu vaikai bus is E ir lengvai tars Airiai, be to pavarde labai ilga, tai trumpas vardas kaip tik  :)

Kaip jum su pilvuko kietejimu? Man labai daznai taip suspazmuoja, toks kietas kaip akmenukas pasidaro, nemalonus jausmas, su sunum taip lyg nebuvo. Klausiau gines, sake normalu, paruosiamieji, bet ar neperanksti? :hmm:​ 

Vardas Rolandas.. Gražus vardas ir su uošviu puikiai sutariu, bet nu man kažkodėl principas labai stabdo, kad kodėl dabar taip, kodėl čia vyras užsimanė išrinkti, nes sūnus ir bla bla. Maždaug jei mergaitė būtų, tai jis labai ramiai man leistų rinkti, nes juk mamai pirmoji dukra, viskas normalu.. O tradicijos jokios nėra, vyras čia taip sumąstė ir tiek.. 

Pavydžiu, kai taip lengvai. Aš irgi tikėjaus, kad labai smagu bus rinkti vardą, o dabar tokia tabu tema, net neliečiam, nes garantuotas pyktis. Bet gimus nu reiks išrinkt, kažkuris turės nusileist..

O dėl pilvuko, tai kietėja ilgiau ar greičiau pavaikščiojus.. Čia paruošiamieji jau?? Manrods nėra anksti, skaičiau, kad jau gali būt. Bet jie tokie nereguliariai, bet pasikartojantys jums būna? 

Atsakyti

Sveikutes! 

Šiandien buvau Gongu maudynese, viskas labai patiko, bet išgulėti dvi valandas ant žemės nors su kilimėliu buvo sunkoka. Bet patirtis įdomi. Garsiai jie ten su tais gongais davėsi, bet pilvuko gyventojas buvo ramus. :) 

Sunkoka čia ką patart, žinant kokie būna vyrai užsispyrę..na aš iš savo pusės tik kažkada esu prisiklausiau, kad tas giminaičių vardo perdavimas nėra vaikui labai gerai, nes su vardu paveldima ir dalis likimo, gali lydėti tos pačios nesėkmės ir panašiai, nors gal uošvis buvo super laimingas žmogus :) pati nelabai tikiu šitom pasakom, bet internete yra kažkur apie tai straipsnis, gal vyrui suveiktų kaip vienas iš argumentų nesirinkti.  :D o kitas jau toks moteriškas būtų, tai uzsispirt ir sakyt, tai palauk, o kodėl ne mano tėčio vardą duodam, kodėl tavo  :lol: . Dar gal pasiūlyt traukt burtus ir tikėtis ištraukt ne uosvio vardą, tada galima sakyt, kad likimas neleme to vardo  :lol:. Paskutinis variantas du vardai. :ax: Ai arba dar galima uzsispirt, kad vaika nešioju aš, taip kad mano žodis irgi turi būti išklausytas. :lol: Tai tiek pasiūlymų, aišku turbūt menka pagalba.  :victory2:​ 

Atsakyti