Kaip pas jus su vardų rinkimu? Nu kiek su vyru pradedam ta tema, tiek susipykstam.. Vyras įsikabinęs ir nori pirmagimį pavadinti savo tėčio vardu, o aš labai prieš, nu tiesiog. Kodėl turėčiau sūnų vadint uošvio garbei.. Vyras pyksta, kad čia vyriška ambicija, kad jam tai labai svarbu ir kitų vardų visiškai nenori. Toks akligatvis.. Vakar visą dieną nešnekėjom, nes ryte užvedžiau temą dėl vardo 
Sveikinimai su gerais rezultatais! Geras jausmas, kai gali ramiai valgyt skanumynus
kaip tik laukiu pas ginę, teks lipti ant svarstyklių
tiesos akimirka 
O koks uosvio vardas? Cia vyro giminej tokia tradicija ar jam siaip sove y galva, kad taip noretu?
P
Nezinau ka patarti, nes pas mus su vardais kazkaip lengvai viskas. Pirmagimiui, dar net nescia nebuvau, bet jau zinojau, kad jei bus berniukas, bus Emilis, nu man toks grazus vardas, vyras nesipriesino, nes zino, kad su manim beviltiska gincytis
O dabar net nebuvom kalbeja apie vardus, neieskojom ir nerinkom. Vyras, kury vakara sededamas sako, zinai atejo y galva labai grazus vardas mergaitei, noreciau toky duoti dukrytei, Ela. Cia is tos daineles Egles Jurgaitytes apie meskutes Ela ir Bela. Musu sunus maziukas klausydavo ja. Man irgi patiko sitas vardas abu vaikai bus is E ir lengvai tars Airiai, be to pavarde labai ilga, tai trumpas vardas kaip tik
Kaip jum su pilvuko kietejimu? Man labai daznai taip suspazmuoja, toks kietas kaip akmenukas pasidaro, nemalonus jausmas, su sunum taip lyg nebuvo. Klausiau gines, sake normalu, paruosiamieji, bet ar neperanksti?