QUOTE(viktute08 @ 2008 09 22, 07:01)
Jeigu norite greito gaivaus ir neriebaus pertepimo tortui, prašome
1 indelis pasterizuoto pieno, 1 pokelis bet kokio skonio želė
Pagaminame želė tik vandens dėti apie stiklinę, ataušiname
Atšaldytą pasterizuotą pieną išplakti mikseriu kol masė padvidubės, tada įdėti atšaldytą želė ir paplakti. Labai greitai stigsta, reikia greitai dėti ant torto papločių.
Gaunasi purus švelnios spalvos (priklauso nuo želė spalvos) neriebus kremas panašus į paukščių pieną. Skanaus
meginau pagaminti ta krema, pasirode, kad turetu buti gardus, bet kazkokdel nepavyko....
nestingsta man jis nors tu ka plakamas....... kaip rasote is pradziu plaku , kol padvigubeja, o paskui supylus zele dar paplaku. bet jis skystas ir tiek.... idejus i saldytuva sustingsta inde, bet kad butu tinkamas saukstu kabinti neatsaldzius, o jiolab deti kaip torto pertepima, tai tikrai neeeee......
kazi ka ne tai darau? gal reikejo geriau isbrinkinta zelatina deti?

pasidalinkit kas suprantat....