Ne, čia tikrai klaida, joks pienas, kad ir karvės, neišsiplaks tiiikrai

. Manau, čia turėtų būti grietinėlė arba grietinė. Aš vieną kartą esu darius kremą, kur želė dedasi, bet ten reikėjo grietinę imti, šiaip toks
neriebus, lengvas grietininis kremukas gaunasi, tinka biskvitams pertepti (dariau kažkuriais metais per braškių sezoną, tai dar braškių į sluoksnius pridėjau):
Kremui:
0,5 l grietinės,
2 citrinos,
2 pak. braškių želė.
Kremui grietinę suplakame iki standžios masės. Nutarkuojame citrinų žievelę, išspaudžiame vienos citrinos sultis ir įmaišome į grietinę. Želė ištirpiname karštame vandenyje. Pradėjusią stingti želė supilame į grietinę ir gerai sumaišome (tik aš mažiau vandens pyliau, nei pagal instrukciją ant pakelio nurodyta). Spalva kremo graži ružava gavosi (tik man biškį per liesas toks kremas

, bet kas nemėgsta riebių tai pats tas

)
Mąstau

, turbūt ir į plaktą grietinėlę galima želės įmaišyti

, arba gal galima ir į kondensuotą pieną

, gal ir visai skanu būtų

tik, kad jo neišplaksi