Įkraunama...
Įkraunama...

Mano brolio bėdos

Sveikos mergaitės,

 

Viskas čia anonimiška yra tai labai atvirai aš čia, turiu viena tokia problema, turiu aš brolį kuriam jam 36 metai, ir jam problemos yra su tom merginom, dirba labai gerai apmokama darba, puikiai gyvena, turi viska, tiek finansiškai turi pamatus ir visa kita, bet tos "vienintelės", mama jam namiokus šaudo, kad eitu merginos susirasti, bet jis su mama atvirai nesikalba, mes su broliu tik atvirai pasikalbam nutiko tokia situacija labai jau senai čia nežinau net, bet kuo toliau tuo labiau izoliuojasi jis nuo merginu taprasme tu su kuriom galbūt kažkas gal ir išeit, jis man bent jau sakė, kad daug matė jam patinkančiu, bet neina kalbintu ju del tokios salyginai "mažos" problemos, jis gal nepamenu dabar tiksliai 7 ar tai 8 metus labai mylejo jis mergina ir su ja draugavo gal 2 metus kažkur ir jinai jį labai stipriai įskaudino ir jį paliko, jis visa gyvenima nuo visu žmoniu slėpė, kad jis serga epilepsija, nors jam jį yra visiškai kontraliuojama, priepoliu turėjo gal max 7 per visus tuos metus, jis kažkur 27 metus serga ir net nepasakytum, kad žmogus turi kažkokiu problemu, gydytojai sako, kad jo yra lengva forma, sako jo forma nėra nei paveldima nei ką, tik vienas diskonfortas yra, kad vaistus reik gerti ir tai jis prie to priprato, jis bent pasakojo, kad jo mergina būvo šokiruota ir santykiai atšalo tapačia diena, mergina tipo jam pasakė, kad ji tipo nejaučia jam nieko ir ji tai jam norejo pasakyt jau senai tipo daugiau nenori jo skaudinti nei saves nei jo čia apgaudinėt ir pan., ir tikino, kad su ta liga niekas nesusija.., bet gi žinot kaip mes susigalvojam atmažus :D čia jam trečioji būvo mergina na bent jau apie kuria aš žinojau, bent kiek brolis pasakojo, kad visos atstumė del to, bet viltis sako vis nemirė, na tipo tik prieš paskutinė visai kitaip susiklostė., na bet būvo, kad ta mergina būvo susigalvojus po poros metu grižti, bet jis pasiuntė, kaip jis sako "viena karta išėjo, tai ir antra karta išeis" ir nuo to laiko mano žiniomis jokios neturėjo, namai - darbas - namai ir jis tapo visiškas darbaholikas, aš kartais pagalvoju apie ji ir man pasidaro jo gaila, jam tiek metu o merginos jau senai nebeturi, kaip jis sako, kad jam nereikia, kad jo širdi daužyt, tipo jo liga visoms merginoms trugdis, nors tenais yra bandes su ana aiškines detaliau bet ana nesiklausė jo visai ir nesigilino, visai neseniai, jis keleta kartu prieš pat mano akis, mano draugiu pažistamas tiesiog atstumė be jokio gailesčio tokiu šaltu veidu o jos pačios su juo bandė flirtuot.. man gaila žiurėti į toki brolio užsidaryma ir gyvenima o juk metai eina, pačios juk suprantat, gal žinot kaip galėčiau jam padėti ar geriau man visai nesikišti ir palikti kaip bus taip bus? :/

 

Na...tiek daug minčiu išreiškiau, sunku man pačiai žodžius delioti o tai mane žudo, nes jis tik man išsipasakoja o su kitais užsidares, gal čia todėl, kad jis manim labai pasitiki ir esu jo vienintelė sesuo.. :/

 

Padėėėėėkit man mergaitės, kaip man elgtis tokia situacija matant, nežinau pati kaip čia elgtis daug masčiau ir galvojau, nutariau apsilankyti čia ir išgirsti jūsų nuomone iš kitu merginu nuomone kaip jus reguotumėt jei jums pasakyt ar tai patarima kažkoki nežinau heeeelp :'(

Atsakyti
Kad daug vyru (tema apie vienisus vyrus matau) ir be jokios ligos nieko neranda. Tiesiog pasikeites zmoniu gyvenimas, vertybes (tiksliau ju degradacija). Galimybes daro kur kas sunkesnes.
Moteru norai isaugo... nori aktoriu is filmu... kur viskas idealu.
Tai sunkumai, bet kai reikia vienos moters o ne viso autobuso, tai nera kritiska.

Kadangi ilgai bendravau su tam tikro rato asmenimis, kuriems susirasti irgi turetu buti labai sunku, tai pastebejau keleta svarbiu dalyku.

Tokie zmones patys pasidaro nenormalus, nes viska nuraso savo probleemoms. Is tikruju jie jomis gyvena ir kitiems jas pateikia taip, kad anie issigasta. Nei viena moteris nenores gyventi su vyru, kuriams svarbiausia jo problemos. Problemos turi taptii neesmines.

Toliau...
Zmones visi turi pliusu ir minusu. Geras vyras dar ne viskas, jis kazka turi turet savyje, kas trauktu moteris. Kitaip kazkuri bus su juo tik is bedos (kad geresnio nera) ir paliks del menkiausio trukumelio.

Taigi matau problema 1 - savo trukumu sureiksminima, ir antra problema (nepagalvojima, o a galiu duoti kitam zmogui, kodel jis su manimi butu)
Atsakyti
As manau, kad jei nori kurti seima, tai tik su tuo, kuris myli, o ne tuo, kurį tu myli.
Kvailai pasielge tavo brolis atstumdamas moterí, kuri pati norejo pas jį sugrįžti. Nemylint nesugrįžtama.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 27, 10:12)
As manau,  kad jei nori kurti seima,  tai tik su tuo,  kuris myli,  o ne tuo,  kurį tu myli.
Kvailai pasielge tavo brolis atstumdamas moterí,  kuri pati norejo pas jį sugrįžti. Nemylint nesugrįžtama.


Paliekama - del meiles nebuvimo.
Griztama tik is iskaiciavimo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 27, 11:16)
Paliekama - del meiles nebuvimo.
Griztama tik is iskaiciavimo.

Paliekama ne visada del meiles nebuvimo. Kartais, kad neimanoma gyventi kartu.
Atsakyti
Idomucia labai taikliai parase viska. As irgi norejau sakyt, kad gal ta liga tik priedanga, o santykiu bedos visai ne tame.
Atsakyti

As manau, kad jei nori kurti seima, tai tik su tuo, kuris myli, o ne tuo, kurį tu myli.
Kvailai pasielge tavo brolis atstumdamas moterí, kuri pati norejo pas jį sugrįžti. Nemylint nesugrįžtama.

 

kodėl manai, kad kvailai? Aš kitaip manau, jeigu išėjo mergina ir paliko pamačius sunkumus su juo, o po keliu metu nusprendė grižti kaip niekur nieko. Aš matyčiau, kad du variantus, tai pirmas kad jinai nerado nieko geresnio arba iš išskaičiavimo, gal ir tuo met ji irgi buvo su juo del išskaičiavimo, aš nežinau, bet irgi variantas, jis jau senai stovi ant savo koju ir tevam padeda ir nera našta, puikus žmogus, o del problemoms suvertima man irgi tokios mintys aplankydavo, bet kita vertus galėjo įvaryt trauma kai paliko ten tapačia ar sekančia diena, nes iki tol viskas buvo tobula, nežinau :( ta mergina mano žiniomis būvo nuo kurios užsitverė stora siena nuo patencialiu merginu :/ Man sunku yra kažka sakyti, nes esu jo sesuo ir kaip ir turėčiau aš jį ginti tai reikėtu iš šalies nuomonės, gan sunku man pačiai vertinti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantux9000: 27 lapkričio 2018 - 11:55
QUOTE(jolantux9000 @ 2018 11 27, 12:54)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72277963" data-time="1543306337">
<div>
<p>As manau, kad jei nori kurti seima, tai tik su tuo, kuris myli, o ne tuo, kurį tu myli.

Kvailai pasielge tavo brolis atstumdamas moterí, kuri pati norejo pas jį sugrįžti. Nemylint nesugrįžtama.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>kodėl manai, kad kvailai? Aš kitaip manau, jeigu išėjo mergina ir paliko pamačius sunkumus su juo, o po keliu metu nusprendė grižti kaip niekur nieko. Aš matyčiau, kad du variantus, tai pirmas kad jinai nerado nieko geresnio arba iš išskaičiavimo, gal ir tuo met ji irgi buvo su juo del išskaičiavimo, aš nežinau, bet irgi variantas, jis jau senai stovi ant savo koju ir tevam padeda ir nera našta, puikus žmogus, o del problemoms suvertima man irgi tokios mintys aplankydavo, bet kita vertus galėjo įvaryt trauma kai paliko ten tapačia ar sekančia diena, nes iki tol viskas buvo tobula, nežinau verysad.gif ta mergina mano žiniomis būvo nuo kurios užsitverė stora siena nuo patencialiu merginu :/ Man sunku yra kažka sakyti, nes esu jo sesuo ir kaip ir turėčiau aš jį ginti tai reikėtu iš šalies nuomonės, gan sunku man pačiai vertinti.</p>

Na, kad vyras stovi ant koju, tai cia taip ir turi būti, o ne atvirksciai. To baisiai neakcentuociau. I nevykelius nelabai kas demesi ir kreipia.
O, kad suprato, jog geresnio neras, tai tik pliusas - labiau saugos sugrįžus.
Manau problema ne jo ligoje ar merginose, o lovos reikaluose. Tu gi nezinai koks tavo brolis pasivartymuose su moterimis. Gal jam kuri pasake, kad jis seip sau ar kad rado simtas kartu geresni ir jis uzsisklende savyje

biggrin.gif biggrin.gif As vel pradedu nerimtai bendrauti. Nekreipk demesio i paskutini paragrafą biggrin.gif

Tu negali nieko spresti apie brolio merginas. Jis tau brolis, tu ji matai tik is geros puses. Nezinai koks jis gali buti su merginomis, kai niekas nemato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 lapkričio 2018 - 12:22
Apie savo exe jau cia visoms pripasakojau, kad atsibodo. Tai nesikartosiu.

Galeciau visus sunis ant jos karti. Kokia prasme?

O jei apie kitas kalbet, tai viskas prasideda nuo savo lukesciu suvokimo, po to nuo galimybiu.
Ar jis pats bent supranta ko noretu? Ne jei nesupranta, tai jau jokia neitiks.

"serga epilepsija, nors jam jį yra visiškai kontraliuojama, priepoliu turėjo gal max 7 per visus tuos metus"
"jam 36 metai"

Liga cia ne esme...
Atsakyti
Jei vyras vis dar vienišas, izenges i ketvirta desimti, jam geriausia butu ieskotis jaunos panelės, is kurios jis galetu issilipdyti ka nori. Jo amziaus moterys jį erzins, nes nelabai leisis vadovaujamos. O jei jis nenori buti galva, tai tada nu koks is jo vyras?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 27, 13:36)
Jei vyras vis dar vienišas, izenges i ketvirta desimti,  jam geriausia butu ieskotis jaunos panelės,  is kurios jis galetu issilipdyti ka nori. Jo amziaus moterys jį erzins,  nes nelabai leisis vadovaujamos. O jei jis nenori buti galva,  tai tada nu koks is jo vyras?

Jauba panele uzaugs ir kadanors parodys charakteri. Ir vel laukia skyrybos.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 27, 16:54)
Jauba panele uzaugs ir kadanors parodys charakteri. Ir vel laukia skyrybos.

Nu i chiort s nym. Skyrybos, tai skyrybos. Lyg viena moterimi visas pasaulis uzsibaigia. rolleyes.gif
Atsakyti