Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetęs dėl santykių ateities

Manau, kad tikrai dirbs, kai baigs mokslus. Bėda tame, jog jai greitai prasidės praktika truksianti kelis mėnesius. Svarsto kur ja atlikti, ar gimtajame mieste, ar studiju mieste (kur as ir gyvenu). Tai as jai siuliau ieskoti praktikos vietos mieste kuriam studijuoja, atsisakyti barako ir kartu apsigyventi. Visgi ji dvejoja, kaip cia daryti. Nors man atrodo, kad jeigu atsisakys barako ir isvaziuos i gimtaji miesta, tai jau pabaiga, konkreti pabaiga musu santykiams. As jai vis siulau, bet ji dvejoja, sako, kad kiek su su manim isbusi, pora savaiciu ir as tau atsibosiu. Na ka gi, lieka laukti visai nebedaug ir manau kazkaip isspres sis klausimas kur link judam.

Ir čia vyro kalba :huh2:  maždaug, kaip ji nuspręs, kaip likimas lems, taip ir bus. O jūs čia tarp kitko, arba pakliūsite į likimo numatytą planą, arba ne. Neatrodo, kad ji jums rūpi tiek, kad dėl jos bent kiek pasistengtumėte. Artėja šventės, puiki proga parodyti savo rimtus ketinimus ir padovanoti žiedelį. 

Atsakyti
o ko cia nesuprasti? Mergina nenori buti sugyventine. Kas kita gyventi kartu susizadejus. Bet vaikinukas to nenorejo, kai mergina norejo. Viskam savas laikas. Dabar arba megina susizadeti ir gyventi kartu, arba skirstosi.
Atsakyti