Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos, Stambulo klinikos 46-a tema

Buvau prieš mėnesį sukūrusi,bet matyt ne ten kur reikia,šiandien sukūriau prie vaisingumo klinikų

https://www.tevu-dar...ambulo-klinikos

O galit ideti linka TD turkijos klinikos? Mielai lankyčiaus 😁😁😁

Atsakyti

del FB as nezinau, tame ir esme, kad cia mes esam nikais, ten turetume buti tikrais veidais biggrin.gifman FB tuo atveju pasiteisina labiau, kai susibendrauja nestukes, na vietoj cia nestukiu temos, atsidaro Fb grupe, ir foto dalinies, ir paskiau vaikai to paties amziaus. Sita tema tai toks reikalas,kad po sekmingu IVFu mazai kas beuzsuka, na istikimosios tik smile.gifarba kai Fetui ruosias, tai bijau, kad ta FB grupe apmirus bus.




ehm o kodel? kad pastoviai stebetu? mums dabar nieko nesake apie tai, nes irgi siule/siulo natur. bet as lygtais issiprasiau su ovitreliu tik, tai ziuresim kaip cia bus.

vat man TD gal labiau patiktu, nes ten galima uzrakint temas. esu as ir bet labai seniai, reiktu paziuret ar galiu prisijungt dar.
as tai buciau uz keltis ten.

beje, Z parasiau kaip sakiau, kad forumas beveik neaktyvus ir kad mes cia bendraujam ne tik ivfo temom bet ivairiais topikais, ir dar parasiau kad lietuviu kalba, tai nemanau kad butu daug naudos su smailu. gal ji galvojo kad angliskai, nezinau. ir kad daugiau FB.

tai atrase, tik nezinau ar i sita ka atsakiau, ar i mano kraujo rezultatus, kai prasiau kad parodytu gyd biggrin.gifDear .. ok thank you well noted. biggrin.gif

tai zo, jei dar kurios klaus, sakykit ta pati, FB bendraujam, forumas neaktyvus, ir ten visokiom temom. kas tiesa siaip jau biggrin.gif

as panasiai atrasiau. manes net dusyk prase. tikiuosi aprims :)

Atsakyti

Manęs neprašė, žino kad negautų 😂 nelabai malonu žinoti kad nori stebėti ką mes kalbame ir kokia turime nuomone tam tikrais klausimais, kažkaip jaučiuosi kad kažkas lenda ne į savo reikalus ir braunasi į mūsų laisvę 🙄🤨 žodžiu aš esu ir TD ir čia, po to savaime manau atsifiltruos kur kas kaip čia 😉 duua kaip tavo rezultatai kraujo? Kaip sekėsi? 

Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2019 01 18, 09:17)
<p>Manęs neprašė, žino kad negautų 😂 nelabai malonu žinoti kad nori stebėti ką mes kalbame ir kokia turime nuomone tam tikrais klausimais, kažkaip jaučiuosi kad kažkas lenda ne į savo reikalus ir braunasi į mūsų laisvę 🙄🤨 žodžiu aš esu ir TD ir čia, po to savaime manau atsifiltruos kur kas kaip čia 😉 duua kaip tavo rezultatai kraujo? Kaip sekėsi? </p>

tai vat as ir nenoriu kad kas skaitytu, nors ir ne kazka rasom, bet vistiek. siaip tokios grupes turetu but is vis uzdaros, kad ateitu tik tas, kam reikia. bet SM turbut toks variantas negalimas.
nu matysim gal prsikelsim i TD. reiks pazet ar prisimenu prisijungima, vakar pamirsau..

mano kraujo nezinau net, nieko gal, bet du rodikliai mane neramina, bet nusiunciau jai prasiau kad sy gyd paziuretu, nes kita sav gale jauciu jau mm bus..
mano prolaktinas siek tiek virs maximalios ribos. tai nzn sako kad ir nuo streso jis kyla, tai gal cia tas. nes jau anskciau yra taip buve, dare du kartus krauja paziuret, ir antra kart buvo gerai, as dariau ir MRI galvai kad paziuretu ta nzn kaip vadinas gland? nieko itartino nerado, ten tas rutuliukas ka jie ziuri turi buti per viduri, mano buvo keli mm pasislinkes, bet del to sako nieko negali but.
gelezis zema, bet sita zinau jau is seniau ir prasiau pati kad padarytu kartu su vit D. sitas tai gerai, normos ribose.
ir dar kur Hepatito B duomenys yra 3 tai vienas auksciau nei reikia, index kazkoks, nezinau ka jis reiskia unsure.gif tikiuos nieko labai rimto, bet kodel aukstesnis. nepaklausiau savo gyd lauksiu turku ka sakys.
Atsakyti

Prolaktinas tikrai nuo streso gali kilti, plius ailima sakė kad prieš tyrimą būtų gerai labai krūtų nejudinti ir nesimyleti su vyru, o patys turkai sako daryti nevalgius ryte iki 9.30. dėl kitų tai aš irgi nzn, negaliu nieko pakomentuoti, tai po savaitės kai ateis mm tu jau daryti E2, LH ir Echo? 

Pas mane tyrimai geri, vitamino D nežymiai trūksta, visa kita labai gerai, hemoglobinas irgi biški virš normos ( pas mane jis visada ant viršutinės ribos). 01-15 turėjau histeroskopija, pašalino polipa, dabar jau lauksiu kovo mėn kad startuoti 👏😉

Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2019 01 18, 11:21)
<p>Prolaktinas tikrai nuo streso gali kilti, plius ailima sakė kad prieš tyrimą būtų gerai labai krūtų nejudinti ir nesimyleti su vyru, o patys turkai sako daryti nevalgius ryte iki 9.30. dėl kitų tai aš irgi nzn, negaliu nieko pakomentuoti, tai po savaitės kai ateis mm tu jau daryti E2, LH ir Echo? </p><p>Pas mane tyrimai geri, vitamino D nežymiai trūksta, visa kita labai gerai, hemoglobinas irgi biški virš normos ( pas mane jis visada ant viršutinės ribos). 01-15 turėjau histeroskopija, pašalino polipa, dabar jau lauksiu kovo mėn kad startuoti 👏😉</p>

krutu nejudinti biggrin.gif biggrin.gif kazkaip smagiai susiskaite. bet to nebuvo, nei antro varianto biggrin.gif
nu matysim ka sakys jie.

o siaip jo sulaukus mm 2 cd eisiu pas gine del tu visu ko prasys

tau ir jau nebe tiek daug liko!! mirksiukas.gif
Atsakyti

Daug žiūriu merginų perėjo į TD, aš tai dar neprisijaukinu TD :)

šiandien papildžiau čia SM pirmą žinutę, statistiką pakoregavau. dar pakoregavau Bahceci histeroskopijos kainą, dabar pas juos histeroskopija 1000 eur. o transferis iš/į oro uostą nemokamas yra vienas, galima pasirinkti kada naudoti ar per IVF ar per FET, kam sodina iš karto, tai to vieno ir užtenka.

Valiutų kursai pasikeitė, bet Taxi kainos tos pačios, tai mums labai apsimoka važiuoti su Taxi, nes kaina apie 70-100lyrų.

taip pat įrašiau informaciją, kad jeigu domėsitės Bahceci klinika, tai jie turi tokią formą, joje labai paprasta viską surašyti paeiliui, tuomet ir Jums patogu nereikia kurti istorijų ir gydytojams informatyvu. parašykit man, aš atsiųsiu, nes nežinau kaip čia prikabinti failą.

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2019 01 21, 07:41)
<p>Daug žiūriu merginų perėjo į TD, aš tai dar neprisijaukinu TD smile.gif</p><p>šiandien papildžiau čia SM pirmą žinutę, statistiką pakoregavau. dar pakoregavau Bahceci histeroskopijos kainą, dabar pas juos histeroskopija 1000 eur. o transferis iš/į oro uostą nemokamas yra vienas, galima pasirinkti kada naudoti ar per IVF ar per FET, kam sodina iš karto, tai to vieno ir užtenka.</p><p>Valiutų kursai pasikeitė, bet Taxi kainos tos pačios, tai mums labai apsimoka važiuoti su Taxi, nes kaina apie 70-100lyrų.</p><p>taip pat įrašiau informaciją, kad jeigu domėsitės Bahceci klinika, tai jie turi tokią formą, joje labai paprasta viską surašyti paeiliui, tuomet ir Jums patogu nereikia kurti istorijų ir gydytojams informatyvu. parašykit man, aš atsiųsiu, nes nežinau kaip čia prikabinti failą.</p>

O as kazkada meginau TD naudotis - man "neprilipo" kazkodel - nei tiko, nei patiko... blink.gif Man visgi SM labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Sveiki merginos,
Ar kas nors siunciates papildus vaisingumui gerinti is iherb.com? Kaip ten yra su mokesciais ir muitais? Gal zinot alternatyviu variantu Europoje?
Aciu uz atsakymus.
Atsakyti

Sveiki merginos,
Ar kas nors siunciates papildus vaisingumui gerinti is iherb.com? Kaip ten yra su mokesciais ir muitais? Gal zinot alternatyviu variantu Europoje?
Aciu uz atsakymus.

Aš siunčiuosi aktyvią folinę r. aktyvius B grupės vitaminus ir dar esu siuntusis D vitaminą,Žuvų taukus, Q10 iš Life extension,siuntimas nuo 39 eur nemokamas,atsiunčia gana greitai,per kelias dienas 

Atsakyti

Sveiki merginos,
Ar kas nors siunciates papildus vaisingumui gerinti is iherb.com? Kaip ten yra su mokesciais ir muitais? Gal zinot alternatyviu variantu Europoje?
Aciu uz atsakymus.

Aš siunčiuosiu per tarpininkes nes dėl poros eur tyngiu pati siuntinėtis 😁😂

Atsakyti

Sveiki merginos,
Ar kas nors siunciates papildus vaisingumui gerinti is iherb.com? Kaip ten yra su mokesciais ir muitais? Gal zinot alternatyviu variantu Europoje?
Aciu uz atsakymus.

siunciant iki 22 eur ner jokiu muitu ir mokesciu.

Atsakyti