Įkraunama...
Įkraunama...

Madeira 2018


http://kelioniu-pasa...og-page_10.html


Atsakyti

Labai laiku mums jūsų reportažas. Keliausime kovo mėnesį, tai jau daug pasižymėję iš kitų reportažų, bet jūsų labai išsamus - papildysim planus.

Turiu klausimą. Iš Pico Areiro einant, vienoje vietoje yra skardis iš abiejų pusių. Ar aukštas jis ir ar baisu eiti juo? Tikiuosi įsikels ta nuotrauka.

https://1.bp.blogspo...ico+Arieiro.JPG

Atsakyti
Sveiki smile.gif
Smagu, kad radote sau naudingos informacijos ;)
Ne, viskas tvarkoj su tuo skardžiu. Labai bijantys aukščio gali jausti šiokį tokį diskomfortą, bet manau kad tikrai nesudarys didelių sunkumų juo praeiti: takas pakankamai platus, su šiokiom tokiom apsaugom, o pati danga lygi, be akmenų ir kokių nors kitokių trukdžių. Tikrai praeisit ;)
Atsakyti
Dėkoju už nuostabų pasakojimą, dar kartą su jumis pakeliavau po Madeirą, gaila, kad šio fotoreportažo dar nebuvo iki mano kelionės 2017 m. Jūsų nuotraukose pamačiau Pico Ruivo, nes ėjome per rūkus ir lietų, apsigaubę šiukšlių maišais biggrin.gif Ech, tas orų stebėjimas Madeiroje...
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2019 01 31, 11:28)
Dėkoju už nuostabų pasakojimą, dar kartą su jumis pakeliavau po Madeirą, gaila, kad šio fotoreportažo dar nebuvo iki mano kelionės 2017 m. Jūsų nuotraukose pamačiau Pico Ruivo, nes ėjome per rūkus ir lietų, apsigaubę šiukšlių maišais  biggrin.gif Ech, tas orų stebėjimas Madeiroje...

4u.gif
Atsakyti

Geras, smagu! Dėkui

Atsakyti