Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Taip gintare, mudvi abi nelaukiam MM ir labai to linkiu mudviem 😉. Tos dienos tai man kažkoks išdurnėjimas, vyras sako tai tu ramiai lauk ir viskas, o aš negaliu, naktį net sapnavau, kad susirgau.  O šiandien, kaip įdomiai man tie pilvo skausmai kaip būdavo prieš sirgima jau praeina. Nors užvakar ir vakar tai taaaip skaudėjo, kaip būdavo kai sergu. Ir išskirų daugiau yra ir toks šlapumo pojūtis.....viskas kažkaip kitaip, uch kaip tikiuosi, kad tai dėl to, kad kažkas jau pilvelyje apsigyveno 😊

toks jausmas kad mano simptomus aprasei  :D  :D   man mmm maudimas praejo siandien, bet atsirado keistas silpnas skausmas kirksnyje  :hmm:  

vakar gana stipriai sudure sona.

Atsakyti

Nu gal gintaryte mums pavyko  :nestuke​ 

Atsakyti

Sugalvojau pasižaisti su OT, prieš tai vis nepavykdavo pagauti, nes pasirodo ovuliacija ir nevykdavo, todėl ir neigiami OT būdavo. Dabar sugalvojau pasitikrinti kaip viskas vyksta geriant Duphastoną. Pagal programėlę ryt kaip ir OV turėtų vykti. Tai sakykit kaip tie mano OV testai. Ar dar trūksta tam paskutiniui, ar jau kaip ir teigiamas  :hmm: apatinėje foto tai tas pats testas, tik kad vienas nufotkintas. 

[url=https://www.part.lt/perziura/f8861ab2ae6b8dc70df537e12e74e735134.jpg]f8861ab2ae6b8dc70df537e12e74e735134.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 18 sausio 2019 - 20:21

As manau jau paskutinis teigiamas  :) belieka darbuotis :rolleyes: linkiu kad sis ciklas butu sekmingas  :wub: beje kiek laiko jau bandot,mes jau 8 ciklas sis tikiuosi bus sekmingas  :rolleyes: kazkaip keistai jauciuosi ta krutine skaudi ir pilvo apacia lyg tempia toks keistas jausmas  :mastau: gal pasiteisins belieka laukti,man ta savaite tokia ilga buna iki tu mmm :oh: 

Atsakyti

Lauralina, suklaidinau su tais OT testais 🙈 šį ciklą tik sumaščiau save pasitikrinti. Darbuotis nėra su kuo. Kitą ciklą bandysim gaudyti žirniuką, nes šiuo metu MB nėra šalia. O planuojam nuo spalio pradžios. O jei ciklais tai tik du. Iš pirmo nepavyko, o iš antro nieko ir nesitikėjau dėl prasto PRG tyrimo, o plius ir mmm nebuvo 65 dienas. 

Atsakyti

Sveikos merginos, naujienos tokios, kad atėjo tos labai nelauktos MMM. Na ką šis ciklaa vėl nesėkmingas, nors atrodo nepraleidom tos dienos, bet gal sakau per dažnai mes tai darom 😆😁. Dbar nelauksiu vasario 15d. bet šis ciklas bus tikrai nesėkmingas, nes vyrui kojos operacija, kaip tik per vaisingas dienas. O kaip yra po narkozės kiek laiko reiktų saugotis? 🤔

Atsakyti

01.07 -hal- nelaukia mmm

01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm

01.19 Gintare 0820 nelaukia mmm

01.23 finy labai laukia mmm

01.28 lauralina3 nelaukia mmm

02.03 _mimozza_ lauks mmm

02.04 Garbanelele laukia II

02.10 Sange nelaukia mmm

02.14 pegile laukia II

02.15 svajojanti27 nelaukia mmm

Svajojanti  :4u:​ 

Atsakyti

Svajojanti  :4u: 

Atsakyti

Nieko merginos iš pradžių buvo toks lengvas nusivylimas, bet dabar galvoju, kad matyt taip turi būti, kad dar ne laikas 😊. Kaip Gintaryte tavo reikalai?

Atsakyti

Sveikos :4u: Oj merginos kaip su įtampa skaičiau jūsų postus 3 puslapių  :B 

Visoms visoms linkiu II greičiau ir metu čiaudau virusais :) pamenu būdavo, kad kiekvieną mėn bent viena pastodavo. O šį dar nieks? Dirbkit dirbkit  :nestuke​ 

Atsakyti

Na labai tikimės, kad gintarytei pavyks  :nestuke

Atsakyti

Labas rytas. Gintare kaip tu? Ar kartojai NT? Gal paryškėjo vaiduokliukas?  :rolleyes:​ 

Atsakyti