Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Nepasakysiu kokie skaiciukai konkreciai HAL, nes i rankas ju negavau, bet siandien sesele  sake negerai. Dabar laukiu kito tyrimo, sake jei bus blogas, sita reikes irgi is naujo tirti.  Bet nenugazdino ji manes (gal is zmogiskumo). Pagyre  kad visa kita nuostabiai.  Tai taip suglumus ir likau, nezinau ka galvoti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 15 lapkričio 2019 - 16:10

Man isvis zadejo nedaryti operacijos, bet pasikalvejo su anesteziologe, sake duosim silpna, jutau visa skausma,nors or miegojau..

As noreciau dvynuku, bet labai bijau smile.gif
Gintate, sveikinu su gerom naujienom 4u.gif

OMG! jautei skausma operacijos  metu? Isproteciau..cia kaip filme Awake  :bijau2:​  

Atsakyti

Gintare, kokios geros naujienos!!! Kada jau ivf nusimato? O tau darys gimdos pabraizyma?

dabar vaisingumo klinikoj perziures musu abieju su MB sveikatos istorija, visus tyrimus ir spres kada mums ja duot. Stokholme nemazos eiles net iki 12 menesiu, bet sake gal atsizvelgs i mano amziu ir darys kuo greiciau. Tai dar nzn tikslios datos  :)​ 

 

Nei vienas gydytojas neminejo pabraizymu...cia gal pas mus tokiu nedaro  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 15 lapkričio 2019 - 16:43

Gintare, sveikinimai, kad viskas gerai! 

Man šiandien ryte paskambino iš klinikos pakomentuoti rezultatų, tai pasakė, kad mano visi rezultatai yra geri, o dėl MB paklausiau kaip čia juos vertinti, tai pasakė, kad nevertinti, o pasidaryti iš naujo artimiausiu metu, kai būsim LT. Tai mes vėl kupini vilčių, kaip MB sakė lyg iš naujo visas planavimas :) 

tikiuosi, kad MB viskas irgi gerai, tik gal kokia klaida įsivėlė, žiūrėsim.

man po operacijos nei vakar nei užvakar neskaudėjo, o šiandien mausti pradėjo, tai galvoju gal mm greiciau ateis, jau nepamenu laiko kada mm esu taip laukusi  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos merginos,  :) 

Kaip faina dvynukai ir norėčiau ir ne  :D 

Gintare, tikiuosi greitu metu startuosit su IVF  :rolleyes: 

Fifux'e, o kelinta ciklo dieną darė tyrimus? Jei tarkim LH du kartus didesnis už FSH, gali ir nevykti kas mėnėnesį ovuliacija. Bet tyrimas turi būti atliktas 3-5'cd.

goodmorning, be galo džiugu kad tavo visi tyrimai geri, tikiu kad ir į MB bus įsivėlus klaida  :) 

Hal, kaip tu jautiesi? Nekantrauju kada pradėsi testuotis  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

goodmorning, 15 Lap 2019 - 18:01, parašė: Gintare, sveikinimai, kad viskas gerai! Man šiandien ryte paskambino iš klinikos pakomentuoti rezultatų, tai pasakė, kad mano visi rezultatai yra geri, o dėl MB paklausiau kaip čia juos vertinti, tai pasakė, kad nevertinti, o pasidaryti iš naujo artimiausiu metu, kai būsim LT. Tai mes vėl kupini vilčių, kaip MB sakė lyg iš naujo visas planavimas :) tikiuosi, kad MB viskas irgi gerai, tik gal kokia klaida įsivėlė, žiūrėsim. man po operacijos nei vakar nei užvakar neskaudėjo, o šiandien mausti pradėjo, tai galvoju gal mm greiciau ateis, jau nepamenu laiko kada mm esu taip laukusi :rolleyes:
o negalit ten kur gyvenat tyrimo atlikti? brangioji tau isivadejo nuskausminamieji po operacijos taip kad nesitampyk ir neskubek kad ko neprisidarytum :4u: mimozza, as normaliai, turbut :hmm: . Geriu gerpetixo 400 per diena ir tikiuosi geriausio.Stebiu bt, beje radau kaip suzeti normaliai.Priedas  9D5ACF28-0EE2-4705-ACE2-96FF36182CEA.png   638,08KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Hal, bet ir bkt laikosi  :bigsmile: oj laikau mieloji už tave kumščius  :ax:​ 

Atsakyti

Hal, bet ir bkt laikosi  :bigsmile: oj laikau mieloji už tave kumščius  :ax: 

Ale inai rupuzioke gali ir siaip laikytis ir pakristi tik pries pat mm... 

Atsakyti

Ale inai rupuzioke gali ir siaip laikytis ir pakristi tik pries pat mm... 
Gali gali, bet kažkaip noriu tikėti kad tau ji nekris  :)​ 

Man jau pms artėjo nes kažko noriu, bet nežinau ko. Ir tą pakramtau, tai kitką  :oh: bet vistiek noriu kažko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 15 lapkričio 2019 - 19:29

Mes su dukra nuobodziaujam.. nepamenu tokio penktadienio , kad taip alpetume abi.. sakessssss... nors eik ir per lietu ziema tulpes laistyk  :D 

kols kas jokiu zinok “jausmu” nera, ir prg kunas labai gerai prima kolkas kazkaip.

tu ant pms valgyt nori, o as tai isvis metu valgyti tada, nezinau net kas blogiau :D  

Atsakyti

Sveikos,

Aciu uz visu patarimus. As taipat jau kaip ir pasakiau kad nevaziuosim i Lietuva, dar paziuresiu ka daktare sakys, bet jau kaip ir apsisprendus esu. Siandien jau nebetepe ir pilvo nemaude, tik ant vakaro, tai jau ir delto pradejau nerimauti  :D Cia jau gal ir nebevieta, bet taip nesinori palikt jumis, taip malonu papliurpti  :4u: 

Katara vis pagalvodavau kaip tau sekasi, kaip gera girdeti kad viskas stabilizavosi  :wub:

Amundsen apie tyrimus nelabai suprantu bet tikiuosi jie geri  :4u:

Hal labai dziaugiuosi kad tau issisprende viskas ir dabar laukiam tik geru ziniu  :rolleyes:

Goodmorning sveik po operacijas, nesidarbuok nieko  :4u: o vyro rezultatus tiesiog pakartokit, galbut kur gyvenat galetumet? butu greiciau ir nurimtumet.

Gintare super naujienos  :yahoo: 

Mimozza pazystamas jausmelis, nori valgyt ir nezinai ka.. Man dabar taip istisai, jauciu kad skrandis tuscias bet nezinau ko noriu. 

Atsakyti

Lucija, tai tu mūsų ir nepalik  :ax: Visai smagu kai nėštukė pasidalina savo pojūčiais, įneša tokios gaivos čia  :mirksiukas: Aš visiškai neprieštarauju, kad tu čia esi  :happy:​ 

Atsakyti