Bath&bodywork gera muilų kaina, gal nupirksit? 😍
Labas rytas. Jomashop kvepalai originalūs?
Ar perkat bižuteriją? ar išlieka kokybiška?
man vis klausimas, ar mokėti 100 Eur verta, ar ne? Ar geriau kelis kartus daugiau, bet auksas. Nu ok, net gal ne kelis.
Labai lauksiu ir pasidalinimu, kas pasiteisino
Jcrew pirkau, kokybiška. LT pikau RL kaklo papuošalą, irgi atrodo kokybiškas. Aš perku tokius papuošalus, kurių auksinių nebūna.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2026 02 22, 21:18)
Ar perkat bižuteriją? ar išlieka kokybiška?
man vis klausimas, ar mokėti 100 Eur verta, ar ne? Ar geriau kelis kartus daugiau, bet auksas. Nu ok, net gal ne kelis.
JCREW, bent senesniu kolekciju, gera kokybe.
QUOTE(Tiffany @ 2026 02 22, 22:16)
Bath&bodywork gera muilų kaina, gal nupirksit? 😍
Visada, jei tik bus norinciu.
QUOTE(Madam V @ 2026 02 23, 09:07)
<p>Labas rytas. Jomashop kvepalai originalūs? </p>
Sveiki. Mes nepirktume ten, kur padirbiniai.
Laba
Noriu padėkoti už prekes ir jų persiuntimą
Deja ne viskas tiko.., o brolio kedukai su defektu (parašiau laiškutį)
Aš paskendau šiuose usa10, 42 realiai.
Gal kas norite? 50 eur. juodi
https://www.samsclub...ort/15234913223
Noriu padėkoti už prekes ir jų persiuntimą
Deja ne viskas tiko.., o brolio kedukai su defektu (parašiau laiškutį)
Aš paskendau šiuose usa10, 42 realiai.
Gal kas norite? 50 eur. juodi
https://www.samsclub...ort/15234913223
QUOTE(Evameda1 @ 2026 02 19, 10:22)
merginos, ka perkat iš šitų konkrečiau? gal esat kokius atspalvius išbandę? man reikia šviesaus, bet ne per šviesaus
QUOTE(obuoline @ 2026 02 23, 10:35)
merginos, ka perkat iš šitų konkrečiau? gal esat kokius atspalvius išbandę? man reikia šviesaus, bet ne per šviesaus

Su spalva sis perkamiausias.
QUOTE(obuoline @ 2026 02 23, 10:35)

Su spalva, kaip ir minejo, as irgi medium turiu. Dabar ziema man gal vos vos sviesesne galetu buti, bet vasara bus super.
Dabar uzsisakiau glow, tai ten tik viena spalva.
Turime laisvas:
Moteriskas Charter Club 100% Cashmere Turtleneck Sweater, XL dydis, Warm Praline Heather spalva, jau LT - 59

Kate Spade Bleecker Medium Crossbody Tote, spalva Timeless Taupe - $134

Forte Cashmere V-Neck Cashmere Sweater, M dydis, Sand spalva, jau LT - 44

Moteriški New Balance 9060 Suede Sneaker, dydis 7.5US (vidpadis 25cm), spalva Vintage Rose + Sea Salt, jau LT - 108

Unisex New Balance 530 Sneakers, dydis moteriškas 9.5US (vidpadis 27cm), spalva Green, jau LT - 74

Clinique Blended Face Powder, 0.88 oz., spalva Transparency 3, jau Lietuvoje - 46

Michael Kors Emilia Small Leather Crossbody Bag, spalva Black, jau Lietuvoje - 80

Moteriška Ann Taylor Lace Trim Mixed Media Top, dydis L, spalva Green Marais - $32.25

Moteriška Hale Bob Shinta Silk Collared Top, dydis XS, 100% šilkas, jau LT - 125

Moteriškas Quince Cashmere Turtleneck Sweater, dydis S, spalva Charcoal, jau LT - 99

Moteriskas Charter Club 100% Cashmere Turtleneck Sweater, XL dydis, Warm Praline Heather spalva, jau LT - 59

Kate Spade Bleecker Medium Crossbody Tote, spalva Timeless Taupe - $134

Forte Cashmere V-Neck Cashmere Sweater, M dydis, Sand spalva, jau LT - 44

Moteriški New Balance 9060 Suede Sneaker, dydis 7.5US (vidpadis 25cm), spalva Vintage Rose + Sea Salt, jau LT - 108

Unisex New Balance 530 Sneakers, dydis moteriškas 9.5US (vidpadis 27cm), spalva Green, jau LT - 74

Clinique Blended Face Powder, 0.88 oz., spalva Transparency 3, jau Lietuvoje - 46

Michael Kors Emilia Small Leather Crossbody Bag, spalva Black, jau Lietuvoje - 80

Moteriška Ann Taylor Lace Trim Mixed Media Top, dydis L, spalva Green Marais - $32.25

Moteriška Hale Bob Shinta Silk Collared Top, dydis XS, 100% šilkas, jau LT - 125

Moteriškas Quince Cashmere Turtleneck Sweater, dydis S, spalva Charcoal, jau LT - 99