Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dabartė @ 2020 12 20, 12:36)
Ar jau pirkote? Gal dar spėčiau prisijungti  ax.gif

pirkau,bet galim dar parinkti 4u.gif
Atsakyti
Tie visi lankstus kurjeriai tikriausiai pas mane šiuo metu važiuoja 🤣 iš yoox per 3 darbo dienas siuntą gavau ko ner buvę. Šią savaitę apie 10 siuntų atėjo, nei viena nevėlavo. Sukasi kaip pasiutę vyrukai. Mano favoritas ups kurjeris Laimonas 😁
Atsakyti
hmzz gal dar iki Kaledu spesime gruodzio 11 siunta pasidalinti smile.gif.. kaip tik skaiciuka atejo
Atsakyti

hmzz gal dar iki Kaledu spesime gruodzio 11 siunta pasidalinti smile.gif.. kaip tik skaiciuka atejo

Jeigu gausiu iki antradienio, tai per treciadieni greituoju budu 

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2020 12 20, 12:12)
man pvz. Omniva nebuvo dar pasišiukšlinus niekada ir l. greit pristato į kitus miestus ir pati greit gaunu...  ax.gif

Aš irgi prisiskaičius apie Omniva blogų dalykų, su nerimu išsiunčiau mamai į provinciją žieminius batus ir visą krūvą dovanėlių, nu ir gavo per pora dienų, žodžiu, iš Vln Omniva bent jau man viskas ok. O laisvą L skyrių, aišku, reikėjo pagaudyt, bet ryte buvo, matyt iš po vakarinio išėmimo dar nebuvo užpildyti, nors terminalas mažiukas prie manęs.
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 20, 12:14)
aš labai noriu naujo rankinuko verysad.gif

įtikinai darbdabį algą pakelt kaip ta Milda_Noreikaite iš Instagramo bigsmile.gif
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 20, 13:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="TrioSSS" data-cid="72755540" data-time="1608462322"><div><p>hmzz gal dar iki Kaledu spesime gruodzio 11 siunta pasidalinti vartotojo įkelta nuotrauka.. kaip tik skaiciuka atejo</p></div></blockquote><p>Jeigu gausiu iki antradienio, tai per treciadieni greituoju budu </p>

burtus reik burt wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
JustArm, o visos dėžės Kauno strigo ar kokia viena?
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2020 12 20, 14:05)

neerzinkit Kauno biggrin.gif
Atsakyti
Lyskit nesierzine i JCREW sukniu po 15 pirkti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 20, 12:18)
Bus. 11 dienos sąskaitos eina jau.

Čia jūs apie tuos kremus Peterthomas kalbat? Tai gavau sąskaitą už jį 11 dienos. Dar žinau, kad turiu gaut jcrew marškinių sąskaitą 😊 bet jei kremo neatiduos iki kalėdų bus bišk bėdelė  biggrin.gif nebepirkau mamai grožio procedūrų dovanų čekio, sakiau dėsiu vokan. Tai bus laaabai liūdnas maišelis, pridėčiau nors kremą dėl apimties  biggrin.gif

Gavau sesderma kremus sau. Viskas būtų ok su jais. Jezau bet kvapas 😱 aš taip smarkiai nesikvepinu, kaip prikvepinti tie kremai. Tai sakiau sunaudosiu ir dėsiu kryžiuką.

pradžiuginot, laukiu tada ir aš labai skaičių bigsmile.gif bigsmile.gif

mano oda linkusi raudonuoti, šiaip problematiška, stengiuosi parfumuotos kosmetikos vengti, akivaizdžiai matosi, kad mažiau jautri oda pasidarė. Tie parfumai realiai niekam nereikalingi kremuose...

Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 20, 14:42)
Lyskit nesierzine i JCREW sukniu po 15 pirkti. biggrin.gif

rankinuko norisi... unsure.gif
Atsakyti
Šilkinė aukštoms nebrangiai https://www.jcrew.co...=fuchsia-yellow
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 20, 14:37)
JustArm, o visos dėžės Kauno strigo ar kokia viena?
Papildyta:

neerzinkit Kauno  biggrin.gif

😎
Atsakyti
Kaunas dėžių dar negavo, nei vienos. Jei atvež rytoj, tai visus skubius siuntinius tikiuosi atiduoti per antradienio vakarą ir dalinsiu trečiadienį iki 10val., todėl pasiplanuokite laiką atsiėmimui, vėliau atiduoti negalėsiu ir susitiksime po Kalėdų smile.gif
Atsakyti