Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Jolete @ 2021 08 03, 16:26)
Labai nais Spyglio šortų ir džempo duetas  4u.gif  jeigu kuriai netiktų, mielai nupirkčiau M dydį.

aš kažkokį turiu įtarimą, kad man gali labai netikt M dydis šortų, pamečiau kelis kg. Ryt pasiimsiu - parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 08 03, 21:07)
aš kažkokį turiu įtarimą, kad man gali labai netikt M dydis šortų, pamečiau kelis kg. Ryt pasiimsiu - parašysiu.

Gal nuorodas turite komplektėlio? 4u.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 08 02, 08:58)

Nebeturiu
Atsakyti
aš labai dėkinga už šiuos Jcrew marškinukus. superiniai bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 08 03, 21:11)
Gal nuorodas turite komplektėlio?  4u.gif Ačiū iš anksto  4u.gif

https://www.jcrew.co...e=bandana-patch
https://www.jcrew.co...e=bandana-patch
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2021 08 03, 18:40)
Kauno pirkėjoms, įskaitant ir ilgą sąrašą su skolomis, išsiunčiau el.laiškais kvietimus atsiimti prekytes iki mano atostogų, kurios bus 08.15-08.29. Jei kas laiškų nepamatys, rašau dar ir čia. Nauja dėžutė turėtų būti dalinama antradienį 08.10, jei viskas gerai ir gausiu pagal planą, siųsiu kvietimus kai tik galėsiu atiduoti, ir taip, galiu palaikyti daiktus iki naujos dėžutės gavimo 4u.gif

laba, jūs apie 666 siuntą kalbat? ( dalinama nuo 08 10 d.)
Atsakyti
Su šita siunta gausiu - gausiu vieną atliekamą, lininę, S dydžio suknelę, turėtų būti labai kokybiška, nes pradžioje kainavo 98 dolerius, pirkta su didele nuolaida, 26 eur su siuntimu 4u.gif Vilnius

Modelis geriau matosi melsvoje 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 04 rugpjūčio 2021 - 08:01
o kažin kada gausim kvepalus, kur iš Walmart prieš du mėnesius užsakinėjom? rolleyes.gif Gal jau Lietuvoj?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif , merginos gal kas esate/buvote šiom dienom Lenkijoje? O gal šiaip žinote ar į baseinus, atrakcionus galima laisvai patekti? Ar nereikia pvz. kokių tai galimybių pasų ar pan.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2021 08 04, 10:48)
Sveiki 4u.gif , merginos gal kas esate/buvote šiom dienom Lenkijoje? O gal šiaip žinote ar į baseinus, atrakcionus galima laisvai patekti? Ar nereikia pvz. kokių tai galimybių pasų ar pan.?  ax.gif

Ką tik skaičiau, kad žmonių masė, kaip per Kaziuką - plauki su banda, o eilės prie vienos atrakcijos po 1,5 valandos.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 04, 11:55)
Ką tik skaičiau, kad žmonių masė, kaip per Kaziuką - plauki su banda, o eilės prie vienos atrakcijos po 1,5 valandos.

blink.gif nekas...
Atsakyti
O į Jūrmalą su neskiepytu vaiku/paaugliu jau irgi nebeišeina patekt cool.gif Ten mažiau žmonių vandens atrakcionų parke rolleyes.gif
Atsakyti