Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rastafarinas @ 2021 08 04, 14:07)
Tai,kad man rodos, 666 dar skaičiai nebaigti. - Ar baigti? Vakar vakare vienus gavau. Ka-kaip dar tikuosi daugiau  biggrin.gif

aš ir nesakiau, kad jie baigti ar nebaigti smile.gif bet šios siuntos dalinimo tikėjausi jau šią savaitę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 04 rugpjūčio 2021 - 14:25
QUOTE(Lina K. @ 2021 08 04, 15:03)
<p></p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72856592" data-time="1628076116">
<div>
<p>Na nžn nžn, niekada tiek žmo ių nesu mačius.

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://postimg.cc/Wt0sK2s1'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p>
</div>
</blockquote>
<p>Va Šibeinikas ir Trogiras prieš savaitę (Pasirodau smile.gif4u.gif  wub.gif</p>

Aš dabar šalia trogiro. Dega aplink kalnai. 😪
Atsakyti

Griztam is Lenkijos jei i Suntago tai merginos siulau aplenkti siuo metu kas norite atsiusiu foto i messengeri jokiu sertikatu nereikia jokiu atstumu kaukiu suntago parke nedevi tik ieina ir viskas eile val maziausiai jei nepirksite online, siulau 4 val ne kaip mes visai dienai

jokio ispudzio nepadare o vat zoosodas tai mums patiko net buvom ryte  o paskui buvo tokia eileeeee

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurga_m: 04 rugpjūčio 2021 - 16:30
QUOTE(agise @ 2021 08 04, 10:48)
Sveiki 4u.gif , merginos gal kas esate/buvote šiom dienom Lenkijoje? O gal šiaip žinote ar į baseinus, atrakcionus galima laisvai patekti? Ar nereikia pvz. kokių tai galimybių pasų ar pan.?  ax.gif

Buvom Energylandijoj, neprase joku pasu, eiliu nebuvo, max 5 min laukem. Austrijoj ir prie sienu ir kavinese ir muziejuose reikejo pasu, Kroarijoj tik.parsuotuvese kaukes, Lenkijoj didzioji dalis zmoniu net parsuotuvese be kaukiu. Bet jei nebuciau paskiepyta nerizijuociau be testo vaziuot.
Atsakyti

Aš dabar šalia trogiro. Dega aplink kalnai. 😪

:unsure: 😪 Aha, vyras sakė, kad dega Trogyras. 

Atsakyti
Sveikos,

ačiū už prekes smile.gif

Gavau šiuos Toms US8 dydį, man vos vos didoki,
vartotojo įkelta nuotrauka
Gal kas noretumete mainytis i 7,5?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 04 rugpjūčio 2021 - 20:55
pries savaite vyras su dukra is Austrijos atostogu grizo,vyras paskiepytas , o dukrai visur testo reikejo kur ejo pramogaut (11 metu ) , vaiksciojo su dokumentu kur nurodyta kokia diena valanda buvo testas atliktas. Grieztai tikrino. Lt griztant atgal vaziuojant isvis nestabde ,nieko netikrino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 04 rugpjūčio 2021 - 21:10
QUOTE(agise @ 2021 08 04, 10:48)
Sveiki 4u.gif , merginos gal kas esate/buvote šiom dienom Lenkijoje? O gal šiaip žinote ar į baseinus, atrakcionus galima laisvai patekti? Ar nereikia pvz. kokių tai galimybių pasų ar pan.?  ax.gif

Mes prieš kelias savaites Energylandia buvom ir Lenkikoje po viešbučius su SPA pasimalėm. Tai niekur nieko nereikalavo, Krokuvoj tik viešbučio SPA ribojo žmonių skaičių. O Varšuvoje net ir ant to neužtaikėm, bet labai nedaug žmonių buvo.
Energylandia tikrai žmonių nedaug, prie amerikietiškų kalnelių iki 10 min. laukėm. Max gal 15 min stovėjom prie populiariųjų.
Čekijoje tik kalnuose viešbutyje skiepų prašė, bet už tai ten spa nieko neriboja.
Atsakyti
Mielos pirkėjos, skubiai ieškau, kas galėtų priimti ir padalinti Klaipėdos siuntą. Gausit pirmadienį 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naują su visom etiketėm Coach Mini Camera rankinę. Spalva Taupe, tinkanti prie visko 4u.gif 100 eur.

https://www.coachout...var_color=IMBH8
Atsakyti
Kada pradėsite darbus? smile.gif
Atsakyti
Noriu pagirti šiuos Jcrew marškinukus, labai smagūs. O populiarieji RL džinsai (ant manęs) man nepasiteisino - nėra elastano, tai nelabai patogūs, bet bais gražūs. Vyras vis sako - nusiplauk dažus, apsitaškei biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti