Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merginos, kurie kombiai vaikams geresni, Didriksons ar Reima? Neapsisprendziu, kuri pirkti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos dar neperka, atostogauja? Iki kada?
Atsakyti
Ačiū už 665 siuntą, jcrew factory L ombre zydras sortai ir dzempas puikiai tiko na man nedidintas L :) baisiai gražus!!
Atsakyti
Ačiūūū mergytės kas parašėte dėl keliavimo šiomis dienomis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

man liko vienos sąskaitos sulaukt ir bus pertraukėlė mėnesiui kokiam biggrin.gif

Man irgi viena liko  :D 

Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 08 05, 19:36)
Merginos, kurie kombiai vaikams geresni, Didriksons ar Reima? Neapsisprendziu, kuri pirkti  unsure.gif  4u.gif

Sakyciau Reima pilnesniems vaikams, nes pagal dydi maniske Reimoj Plauke. Didriksons patogesni pasirode 😊
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 08 05, 16:02)
o e-knygų neieškojot ?

ne, čia neieškojau unsure.gif

QUOTE(niedulis @ 2021 08 05, 17:07)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kriziukas" data-cid="72857208" data-time="1628169191">
<div>
<p>Ačiū vartotojo įkelta nuotrauka
Merginos, bandau laimę čia vartotojo įkelta nuotraukaGal kas padėsit.

Uždavė dukroms perskaityti knygas vasarai, deja, niekaip nerandam. Reikalingos - K. Binkio "Atžalynas" bei "Portugalijos karalius" – Selma Lagerlef.

Pirkti nėra, jau ieškojau, bibliotekoje neturi vartotojo įkelta nuotrauka

Gal kas turite ir galėtumėt paskolinti ar parduoti?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>“Portugalijos karalių” matau parduodant sena.lt. Bet leidimas 1958 metų. Kažin kaip su vertimu tokių metų.</p>

Tą mačiau, bet irgi galvoju, kad labai seno leidimo unsure.gif

QUOTE(Loram @ 2021 08 05, 17:31)
Koks miestas? IBiblioteka.lt galima pasižiūrėti ir užsisakyti tinkamoje bibliotekoj

Vilnius ax.gif

QUOTE(vjolanta @ 2021 08 05, 18:10)
Sveiki, aš saviškei čia radau, jei tinka, kad per kompiuterį skaitys:  http://ebiblioteka.m...lijos_karalius/

Ačiū, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Kadangi tris dienas nesulaukiu atsakymo, rašau čia, gal Rudaplaukė pamatys.

Rudaplauke, Gal galit atsiūst trūkstamas sąskaitas 665. Esu gavus vieną, ji apmokėta, bet dalintoja sako esu skoloj.
Noriu kuo greičiau apmokėt ir atsiimt prekes.
Atsakyti
Birželio 18 d. sąskaitos baigtos. Šiandien, popiet, dar bus liepos pradžios užsakymų sąskaitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 08 06, 09:38)
Sakyciau Reima pilnesniems vaikams, nes pagal dydi maniske Reimoj Plauke. Didriksons patogesni pasirode 😊

Aciu 4u.gif Didrikosons turejo, viskas ok, tik kapisonui priekaistu turiu biggrin.gif Reima lyg brangesni, tai galvoju, gal ir pranasumu turi. Bet, jei sakai, pilnesniems, tai mano sakalinis iskristu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2021 08 06, 09:39)
Birželio 18 d. sąskaitos baigtos. Šiandien, popiet, dar bus liepos pradžios užsakymų sąskaitos  4u.gif

Negavau paskutinės sąskaitos iš walmart, kaip tai baigtos. Atsakyta buvo kad prekė gauta reikia laukti sąskaitos????
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2021 08 06, 10:54)
Negavau paskutinės sąskaitos iš walmart, kaip tai baigtos. Atsakyta buvo kad prekė gauta reikia laukti sąskaitos????

ar aš iš Walmart tebelaukiu unsure.gif
Atsakyti