Sveikos, merginos dar neperka, atostogauja? Iki kada?
Ačiū už 665 siuntą, jcrew factory L ombre zydras sortai ir dzempas puikiai tiko na man nedidintas L :) baisiai gražus!!
Ačiūūū mergytės kas parašėte dėl keliavimo šiomis dienomis!
man liko vienos sąskaitos sulaukt ir bus pertraukėlė mėnesiui kokiam
Man irgi viena liko
QUOTE(braskee84 @ 2021 08 05, 19:36)
Merginos, kurie kombiai vaikams geresni, Didriksons ar Reima? Neapsisprendziu, kuri pirkti

Sakyciau Reima pilnesniems vaikams, nes pagal dydi maniske Reimoj Plauke. Didriksons patogesni pasirode 😊
QUOTE(Alexia @ 2021 08 05, 16:02)
o e-knygų neieškojot ?
ne, čia neieškojau
QUOTE(niedulis @ 2021 08 05, 17:07)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kriziukas" data-cid="72857208" data-time="1628169191">
<div>
<p>Ačiū
Merginos, bandau laimę čia
Gal kas padėsit.
Uždavė dukroms perskaityti knygas vasarai, deja, niekaip nerandam. Reikalingos - K. Binkio "Atžalynas" bei "Portugalijos karalius" Selma Lagerlef.
Pirkti nėra, jau ieškojau, bibliotekoje neturi
Gal kas turite ir galėtumėt paskolinti ar parduoti?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Portugalijos karalių matau parduodant sena.lt. Bet leidimas 1958 metų. Kažin kaip su vertimu tokių metų.</p>
<div>
<p>Ačiū
Merginos, bandau laimę čia
Uždavė dukroms perskaityti knygas vasarai, deja, niekaip nerandam. Reikalingos - K. Binkio "Atžalynas" bei "Portugalijos karalius" Selma Lagerlef.
Pirkti nėra, jau ieškojau, bibliotekoje neturi
Gal kas turite ir galėtumėt paskolinti ar parduoti?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Portugalijos karalių matau parduodant sena.lt. Bet leidimas 1958 metų. Kažin kaip su vertimu tokių metų.</p>
Tą mačiau, bet irgi galvoju, kad labai seno leidimo
QUOTE(Loram @ 2021 08 05, 17:31)
Koks miestas? IBiblioteka.lt galima pasižiūrėti ir užsisakyti tinkamoje bibliotekoj
Vilnius
QUOTE(vjolanta @ 2021 08 05, 18:10)
Sveiki, aš saviškei čia radau, jei tinka, kad per kompiuterį skaitys: http://ebiblioteka.m...lijos_karalius/
Ačiū, pabandysiu
Birželio 18 d. sąskaitos baigtos. Šiandien, popiet, dar bus liepos pradžios užsakymų sąskaitos
QUOTE(spygliz @ 2021 08 06, 09:38)
Sakyciau Reima pilnesniems vaikams, nes pagal dydi maniske Reimoj Plauke. Didriksons patogesni pasirode 😊
Aciu
QUOTE(JustArm @ 2021 08 06, 09:39)
Birželio 18 d. sąskaitos baigtos. Šiandien, popiet, dar bus liepos pradžios užsakymų sąskaitos 
Negavau paskutinės sąskaitos iš walmart, kaip tai baigtos. Atsakyta buvo kad prekė gauta reikia laukti sąskaitos????
QUOTE(sypsniuke @ 2021 08 06, 10:54)
Negavau paskutinės sąskaitos iš walmart, kaip tai baigtos. Atsakyta buvo kad prekė gauta reikia laukti sąskaitos????
ar aš iš Walmart tebelaukiu