Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sypsniuke @ 2021 08 06, 11:54)
Negavau paskutinės sąskaitos iš walmart, kaip tai baigtos. Atsakyta buvo kad prekė gauta reikia laukti sąskaitos????

Kurios datos užsakymas? Aš tik vakar gavau 06.06 užsakymo skaičius 😉 Gal jūsų prekės iškeliavo su liepos pr.siunta ir dar gausit skaičius 🙄
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2021 08 06, 10:18)
Kurios datos užsakymas? Aš tik vakar gavau 06.06 užsakymo skaičius 😉 Gal jūsų prekės iškeliavo su liepos pr.siunta ir dar gausit skaičius 🙄

Čia birželio 3 d.uzsakymas, kvepalai iš JAV prekės išsiųstos tai Lietuvoje kas siunčia skaičius laukiu sąskaitos ir norėčiau atsiimti...
Papildyta:
QUOTE(sypsniuke @ 2021 08 06, 10:55)
Čia birželio 3 d.uzsakymas, kvepalai iš JAV prekės išsiųstos tai Lietuvoje kas siunčia skaičius laukiu sąskaitos ir norėčiau atsiimti...

Nepavyks pradanginti
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2021 08 06, 11:56)
Papildyta:

Nepavyks pradanginti

Manau bus tarp liepos pradžios sąskaitų, nėra ko panikuoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2021 08 06, 12:56)
Papildyta:

Nepavyks pradanginti

Niekas nieko nesiruošia pradanginti. Walmart 06 - 03 kvepalų negavau nei vienų. Taip kad nesišvaistykit kaltinimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2021 08 06, 12:01)
Niekas nieko nesiruošia pradanginti. Walmart 06 - 03 kvepalų negavau nei vienų. Taip kad nesišvaistykit kaltinimais  4u.gif

Ačiū, kad atsakėt. Daug prekių atšaukia tai dėl to ir nebesuprantu.
Atsakyti

Gal būtų norinčių keistis - turiu 4 norėčiau 2 dydžio :)

https://factory.jcre...me=antique-navy

Atsakyti
JustArm, o sąskaitas siunčiat jūs ar Rudaplaukė? Gal galit pažiūrėt mano 665? 4u.gif
Nežinau jau į ką kreitis, pašte nieks neatrašo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitnes @ 2021 08 06, 16:18)
JustArm, o sąskaitas siunčiat jūs ar Rudaplaukė? Gal galit pažiūrėt mano 665?  4u.gif
Nežinau jau į ką kreitis, pašte nieks neatrašo  unsure.gif

Pasižiūrėkit pašte reklamos ir šlamšto skyrelius, gal ten yra sąskaita 🤔 jums sąskaita buvo siųsta.
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2021 08 05, 19:37)
Sveikos, merginos dar neperka, atostogauja? Iki kada?

Atostogauja,dar nežinom kada pradės pirkti,bet labai laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2021 08 06, 17:48)
Pasižiūrėkit pašte reklamos ir šlamšto skyrelius, gal ten yra sąskaita 🤔 jums sąskaita buvo siųsta.

Viskas peržiūrėta. Vieną saskaitą už coach gavau, ji apmokėta, bet dalintoja rašo, kad esu skoloj.
Atsakyti

Ir aš bandau laimę. Gal kas nori keistis RL populiarieji aptaškyti džinsai, turiu 27d, dėvėti 2 kartus, visgi dideli. Gal kas turi 26d ir nori keistis?

Atsakyti

Ir aš bandau laimę. Gal kas nori keistis RL populiarieji aptaškyti džinsai, turiu 27d, dėvėti 2 kartus, visgi dideli. Gal kas turi 26d ir nori keistis?

Atsakyti