Dabar galvoju kokio ilgio tas kombikelnes geriau imt - ar į trumpąją pusę,ar į ilgąją
?Man turbūt reiktų,būtų geriausiai +-30 inseam,o yra 29 arba 31
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 07, 18:53)
Aš turiu amazono appsą, man viskas išsisaugo. Nesuprantu kas tau ty daros
QUOTE(rapoja @ 2021 10 07, 19:17)
Dabar galvoju kokio ilgio tas kombikelnes geriau imt - ar į trumpąją pusę,ar į ilgąją
?Man turbūt reiktų,būtų geriausiai +-30 inseam,o yra 29 arba 31 
Aš man rods jų kelnes tall turiu, tai man liuks.
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 19:23)
Koks dar appsasas kompe
QUOTE(linamog @ 2021 10 07, 17:41)
Pradejo eiti atsaukinejimo laiskai is JCREW, nebepriimame tu kasmyru uzsakymu. Kitas prekes galima siusti.
Nude trench 35.95$ su nuolaida
Nude trench 35.95$ su nuolaida
visus atšaukė ?
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 07, 19:28)
Oi šmanaus naujo neįgijai? Aš įgijau, kaifuoju
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 19:41)
Įgijau, bet nuo telefono aš nemoku kaifuot
Sveikos, noriu parekomenduoti prisijungti prie Marshalls.com, Rudaplauke sake gali pirkti.
Marshalls dabar yra uz gera kaina korejietiskos DR Jart kosmetikos, kultine lupu kauke Laneige po 10 $.
Buvau cia nare ilgai ir pastaruosius 3 metus JAV gyvenau, tad isimylejau Marshalls ir TJ Maxx ir pries metus jie atidare online parduotuves. Prekes papildo kas savaite, bet jungtis reikia per vpn.
Marshalls dabar yra uz gera kaina korejietiskos DR Jart kosmetikos, kultine lupu kauke Laneige po 10 $.
Buvau cia nare ilgai ir pastaruosius 3 metus JAV gyvenau, tad isimylejau Marshalls ir TJ Maxx ir pries metus jie atidare online parduotuves. Prekes papildo kas savaite, bet jungtis reikia per vpn.
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 07, 19:54)
Įgijau, bet nuo telefono aš nemoku kaifuot
jie visi mane biesina, daugiau ar mažiau 
Užtat amazonkės appse bais patink man, išsaugai kašiką vėlesniam laikui ten tokia opcija yra ir kai nupinga nusiperki, arba kai nelieka lieki su liūliu nutysusiu
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 20:01)
Užtat amazonkės appse bais patink man, išsaugai kašiką vėlesniam laikui ten tokia opcija yra ir kai nupinga nusiperki, arba kai nelieka lieki su liūliu nutysusiu 
Man šopintis telefu- panašiai kaip kokioj maxima bazėj- pavargsti ir jokio kaifo.
Papildyta:
-------------------------
ką perkat jei jau megztinių nebus?
QUOTE(ciurlionis @ 2021 10 06, 20:10)
WHOLESALE.FRAGRANCESHOP labai laukiam uzsakymu
sie sako panasus i Baccarat Rouge 540
https://wholesale.fr...in-fs89450.html
sie sako panasus i Baccarat Rouge 540
https://wholesale.fr...in-fs89450.html
Kokia kaina siu kvepaliuku?😊
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 07, 19:06)
Man šopintis telefu- panašiai kaip kokioj maxima bazėj- pavargsti ir jokio kaifo.
Papildyta:
Papildyta:
smulkmenas - RL šilko skarą, naktinius, dar iš hm premium šilko gumeles ir paauksuotą pakabuką paėmiau kai ekstra nuolaida buvo, įdomu kaip kokybė bus
noriu ko nors nežinau ko