Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Visos prekes is cia po 19.99$
Atsakyti
Dabar galvoju kokio ilgio tas kombikelnes geriau imt - ar į trumpąją pusę,ar į ilgąją biggrin.gif ?Man turbūt reiktų,būtų geriausiai +-30 inseam,o yra 29 arba 31 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 07, 18:53)
Ir jau seniai taip  devil.gif

Aš turiu amazono appsą, man viskas išsisaugo. Nesuprantu kas tau ty daros unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 10 07, 19:17)
Dabar galvoju kokio ilgio tas kombikelnes geriau imt - ar į trumpąją pusę,ar į ilgąją  biggrin.gif ?Man turbūt reiktų,būtų geriausiai +-30 inseam,o yra 29 arba 31  rolleyes.gif

Aš man rods jų kelnes tall turiu, tai man liuks.

QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 19:23)
Aš turiu amazono appsą, man viskas išsisaugo. Nesuprantu kas tau ty daros  unsure.gif

Koks dar appsasas kompe fear.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 07, 17:41)
Pradejo eiti atsaukinejimo laiskai is JCREW, nebepriimame tu kasmyru uzsakymu. Kitas prekes galima siusti.

Nude trench 35.95$ su nuolaida

visus atšaukė ?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 07, 19:28)
Aš man rods jų kelnes tall turiu, tai man liuks.
Koks dar appsasas kompe  fear.gif

Oi šmanaus naujo neįgijai? Aš įgijau, kaifuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 19:41)
Oi šmanaus naujo neįgijai? Aš įgijau, kaifuoju  biggrin.gif

Įgijau, bet nuo telefono aš nemoku kaifuot biggrin.gif jie visi mane biesina, daugiau ar mažiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu parekomenduoti prisijungti prie Marshalls.com, Rudaplauke sake gali pirkti.
Marshalls dabar yra uz gera kaina korejietiskos DR Jart kosmetikos, kultine lupu kauke Laneige po 10 $.
Buvau cia nare ilgai ir pastaruosius 3 metus JAV gyvenau, tad isimylejau Marshalls ir TJ Maxx ir pries metus jie atidare online parduotuves. Prekes papildo kas savaite, bet jungtis reikia per vpn.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 07, 19:54)
Įgijau, bet nuo telefono aš nemoku kaifuot  biggrin.gif jie visi mane biesina, daugiau ar mažiau  biggrin.gif

Užtat amazonkės appse bais patink man, išsaugai kašiką vėlesniam laikui ten tokia opcija yra ir kai nupinga nusiperki, arba kai nelieka lieki su liūliu nutysusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 20:01)
Užtat amazonkės appse bais patink man, išsaugai kašiką vėlesniam laikui ten tokia opcija yra ir kai nupinga nusiperki, arba kai nelieka lieki su liūliu nutysusiu  biggrin.gif

Man šopintis telefu- panašiai kaip kokioj maxima bazėj- pavargsti ir jokio kaifo.
Papildyta:
-------------------------

ką perkat jei jau megztinių nebus?
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 10 06, 20:10)
WHOLESALE.FRAGRANCESHOP labai laukiam uzsakymu
sie sako panasus i  Baccarat Rouge 540

https://wholesale.fr...in-fs89450.html

Kokia kaina siu kvepaliuku?😊
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 07, 19:06)
Man šopintis telefu- panašiai kaip kokioj maxima bazėj- pavargsti ir jokio kaifo.
Papildyta:
-------------------------
ką perkat jei jau megztinių nebus?

smulkmenas - RL šilko skarą, naktinius, dar iš hm premium šilko gumeles ir paauksuotą pakabuką paėmiau kai ekstra nuolaida buvo, įdomu kaip kokybė bus ax.gif

noriu ko nors nežinau ko unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti