Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lomute @ 2021 10 25, 11:22)
Mergaites, gal imestumet nuoroda jcrew laisvalaikio kostiumu su vilna kur visos pirkote?

Turbūt apie šitą kalbat

https://www.jcrew.co...me=hthr-caramel
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 25, 10:16)
Man atrodo, kad ir tarpininkės po 30 pardavinėja. Ko niekada čia nebūtų, manau wub.gif

tikrai taip tarpininkės kelios po 30 mačiau, o pirkėjos po 44-45 pardavinėja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 25 spalio 2021 - 10:24
Įdomu, dar galima tikėtis skaičiukų už tuos pigiuosius kašmyrus ir paltus ar jau viskas? 4u.gif
Atsakyti

tikrai taip tarpininkės kelios po 30 mačiau, o pirkėjos po 44-45 pardavinėja

tai cia db pats geriausias kupit/pradat biznis Lietuvoj :D  Bunke va is kinietisko s turbut matet kokias vestuves issikele  :D 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 25, 11:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ritinelis1" data-cid="72885889" data-time="1635150262"><div><p>tikrai taip tarpininkės kelios po 30 mačiau, o pirkėjos po 44-45 pardavinėja</p></div></blockquote><p>tai cia db pats geriausias kupit/pradat biznis Lietuvoj biggrin.gif  Bunke va is kinietisko s turbut matet kokias vestuves issikele  biggrin.gif </p>

Bet dalyviai už kelionę patys mokėjo. Man čia visada kyla klausimas - kas už ką turi mokėti, kai vestuvės užsienyje.

Pagaliau sužinojau ir kas Saugirdo vaikinas lotuliukas.gif Nu taip smalsu buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 spalio 2021 - 10:42
Labai jau ne kažką,kai tarpininkės savo pastovioms klientėms neužsako,o paskui biznį daro.Esu mačiusi kažkada ,kad pas vieną taip karts nuo karto nutikdavo.Ko gero ir dabar ten pat tas pats vyksta.Ai,ale visos sukas kaip gali ir liūdesėlis ,kad tik taip gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 25, 11:42)
Bet dalyviai už kelionę patys mokėjo. Man čia visada kyla klausimas - kas už ką turi mokėti, kai vestuvės užsienyje.

Pagaliau sužinojau ir kas Saugirdo vaikinas lotuliukas.gif Nu taip smalsu buvo lotuliukas.gif

Nu nu ? Kas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 11:43)
Nu nu ? Kas?  bigsmile.gif

aha...ir man smalsu blink.gif
Atsakyti
O geras, kaip komentarai apie jį trinami. Buvo paminėtas vardas, labai taktiškas komentaras, maždaug - jei jau atvirai, tai kodėl apie Liutaurą nieko neužsimenate?
Truputį pagooglinus, sudėjus du kart du ir radau kas čia toks https://www.facebook.com/L.Galinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 spalio 2021 - 10:51
QUOTE(Carlin @ 2021 10 25, 11:16)
viena tarpininkė FB po 30 pardavinėja  biggrin.gif  rašo, kad išskirtinis pasiūlymas  ax.gif

biggrin.gif
Atsakyti

O geras, kaip komentarai apie jį trinami. Buvo paminėtas vardas, labai taktiškas komentaras, maždaug - jei jau atvirai, tai kodėl apie Liutaurą nieko neužsimenate?
Truputį pagooglinus, sudėjus du kart du ir radau kas čia toks https://www.facebook.com/L.Galinis

aha sitas, yra toks pletku kanalas Discordas tai perskaiciau  :D​ 

Atsakyti

Vilnius gavo 722, susimokėjusių lauksiu šiandien nuo 16 iki 21 val. Bendrus kvietimus siųsiu vakarop!

Atsakyti