Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 25, 11:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72885912" data-time="1635151899"><div><p>O geras, kaip komentarai apie jį trinami. Buvo paminėtas vardas, labai taktiškas komentaras, maždaug - jei jau atvirai, tai kodėl apie Liutaurą nieko neužsimenate?
Truputį pagooglinus, sudėjus du kart du ir radau kas čia toks <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/L.Galinis'>https://www.facebook.com/L.Galinis</a></p></div></blockquote><p>aha sitas, yra toks pletku kanalas Discordas tai perskaiciau  biggrin.gif​ </p>

O kaip i ta discorda patekti?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 10 25, 12:05)

A ko tau ten? Viska cia suzinot gali biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O Kaunas dar nesidalino 672? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 10 25, 11:12)
O Kaunas dar nesidalino 672?  unsure.gif

dalinosi smile.gif
Atsakyti

kazkaip patekau  :D nors dabar pakeiciau kompa ir panasu kad uzblokuotas  :unsure: isivedziau kazkaip discord pletkai i google, ten uzsiregistruoji, tada joinini ta kanala, tada patvirtina tave ir gali skaityt  :D 

siaip pats discordas tai yra normalus forumas, nes mano draugas programeris ji darbiniais reikalais naudoja, tikrai ne pletkam apie Jagelavciute skaityt  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 08:28)
Ir as gavau, aciu wub.gif

o aš negavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 25, 12:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ericute" data-cid="72885923" data-time="1635152709"><div><p>O kaip i ta discorda patekti?</p></div></blockquote><p>kazkaip patekau  biggrin.gif nors dabar pakeiciau kompa ir panasu kad uzblokuotas  unsure.gif isivedziau kazkaip discord pletkai i google, ten uzsiregistruoji, tada joinini ta kanala, tada patvirtina tave ir gali skaityt  biggrin.gif </p><p>siaip pats discordas tai yra normalus forumas, nes mano draugas programeris ji darbiniais reikalais naudoja, tikrai ne pletkam apie Jagelavciute skaityt  biggrin.gif​ </p>

Jį naudoja žaidimų pokalbiams, kad būtų patogu žaidėjams. Čia man sūnus taip sakė. Mano laikais buvo mircas, oj, kokie geri laikai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 spalio 2021 - 11:24
QUOTE(kaciora @ 2021 10 25, 12:23)
o aš negavau  unsure.gif

Aš ir dar negavau, bet tikiuosi šiom dienom gal dar gausiu☺
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2021 10 25, 13:14)
dalinosi  smile.gif

hm, o kodel aš negavau pakvietimo unsure.gif
Atsakyti

Jį naudoja žaidimų pokalbiams, kad būtų patogu žaidėjams. Čia man sūnus taip sakė. Mano laikais buvo mircas, oj, kokie geri laikai bigsmile.gif

a tai vat kam jis ji naudoja  :D  :D  :D  galvojau darbiniam reikalai matai :huh2:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgota @ 2021 10 25, 13:25)
Aš ir dar negavau, bet tikiuosi šiom dienom gal dar gausiu☺

ir aš labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2021 10 25, 12:03)
<p><strong>Vilnius gavo 722, susimokėjusių lauksiu šiandien nuo 16 iki 21 val. Bendrus kvietimus siųsiu vakarop!</strong></p>

O aš nei vienos sąskaitos negavau verysad.gif kaip čia taip?
Atsakyti