Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 25, 12:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ritinelis1" data-cid="72885889" data-time="1635150262"><div><p>tikrai taip tarpininkės kelios po 30 mačiau, o pirkėjos po 44-45 pardavinėja</p></div></blockquote><p>tai cia db pats geriausias kupit/pradat biznis Lietuvoj biggrin.gif  Bunke va is kinietisko s turbut matet kokias vestuves issikele  biggrin.gif </p>

Tos vestuves tai tik eiline reklama ir tiek. biggrin.gif
Tikrai nenoreciau tokios keliones,kuria visa praleisciau kepdama kotletus ir gamindama valgyti...
Kiek Saugirdas kele fimukus,tiek Bunke sukosi aplink puodus,kepe kotletus,pjauste misraines..
Atsakyti

Tos vestuves tai tik eiline reklama ir tiek. biggrin.gif
Tikrai nenoreciau tokios keliones,kuria visa praleisciau kepdama kotletus ir gamindama valgyti...
Kiek Saugirdas kele fimukus,tiek Bunke sukosi aplink puodus,kepe kotletus,pjauste misraines..

neseku nei vieno nei kito, neidomu, tik kartais paskaitau discorde pletku kai turiu laisvo laiko :D  man isvis ju visu gyvenimas toks liudnas, kiekvienam zingsni visi tuos telefonus isstrauke, viska filmuoja, viska transiuoja :unsure: 

Atsakyti
Ir as labai laukiu uz Jcrew lobi skaiciuku wub.gif
Atsakyti
Galiu L dydį perleisti 4u.gif
https://www.jcrew.co...oductCode=AY829
Atsakyti
visos turbūt laukiam skaičių, ypač už tą pigų kašmyrą biggrin.gif
Atsakyti
Matosi, kad šiandien neturiu ką veikti nail.gif

Dar viena pora popc1.gif

https://www.15min.lt...s-1050-901338#_

https://www.zmones.l...90-aa000054c883
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 25, 12:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jovita 35" data-cid="72885967" data-time="1635156075"><div><p>Tos vestuves tai tik eiline reklama ir tiek. vartotojo įkelta nuotrauka
Kiek Saugirdas kele fimukus,tiek Bunke sukosi aplink puodus,kepe kotletus,pjauste misraines..</p></div></blockquote><p>neseku nei vieno nei kito, neidomu, tik kartais paskaitau discorde pletku kai turiu laisvo laiko biggrin.gif  man isvis ju visu gyvenimas toks liudnas, kiekvienam zingsni visi tuos telefonus isstrauke, viska filmuoja, viska transiuoja unsure.gif </p>

Jūsų liūdnesnis jei discorde sėdit ax.gif soriukas.
Atsakyti
neturiu nei discordo nei tiktok'o, instagramo praktiskai nenaudoju, karta per menesi uzmetu akis.. esu visisikai beviltiska ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

omg.. 100% 

ne drabužių nuorodos, o kas su kuo guli. Svetima gėda...  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2021 10 25, 14:07)
Jūsų liūdnesnis jei discorde sėdit  ax.gif  soriukas.

Tai, kad ji aitišnikė, tai, jei nežinotų, nepasidomėtų, būtų keista.
Ir va tokie jūsų pastebėjimai irgi fek, lyg jau žemiau plintuso, jei pletkai įdomu. Nuo to žmogus nei blogesnis, nei geresnis, neprivalo visi būti vienodi, kaip 33 numerio kaliošai.
Ir iš viso, kas per taktas spręsti apie kitą iš vieno sakinio, nei jūs pažįstate, nei ką.
O ant manęs galite varyti - taip, mano gyvenimas žiauriai booooring, tai belieka tik pletkus skaityti pirmadienį. Užjauskite, priimu visas paguodas.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 14:17)
neturiu nei discordo nei tiktok'o, instagramo praktiskai nenaudoju, karta per menesi uzmetu akis.. esu visisikai beviltiska  ax.gif  biggrin.gif

O aš nieko neturiu ir nereikia biggrin.gif Net fb kartais atsidarau kompe, kad info iš darželio sužinoti, nes telefone irgi neturiu jokio mesengerio ir nenoriu turėti. ax.gif
Atsakyti
Aš apie kašmyrus, na jei kas gausit perdaug L dydžio pasiūlykite, nes pražiopsojau kai visos šlavėt ax.gif
Nereik už tą pačią kainą, na bet ir ne už 40eur biggrin.gif
Atsakyti