Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 25, 14:03)

Sitie man rods labai nesislepia. Adekvatus tokie.

QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 14:17)
neturiu nei discordo nei tiktok'o, instagramo praktiskai nenaudoju, karta per menesi uzmetu akis.. esu visisikai beviltiska  ax.gif  biggrin.gif

As pintereste ir yotube skudurus ziurau, as beviltiskesne. Reik po stresuoto darbo kazkur nusinulint biggrin.gif
Atsakyti
Turime laisvus:

Montale Black Aoud 3.4oz uz $62.68, prisides ship apie 2$

Ardenbeauty for Women 1oz uz $8.62, prisides ship apie 2$

Encre Noire A L' Extreme for Men 3.3oz uz 23.10, prisides ship apie 2$

Burberry Touch for Men 3.4oz uz $24.75, prisides ship apie 2$

Moteriski Bearpaw Rosie 6US dydis juodi uz 23.97$
vartotojo įkelta nuotrauka

Moteriskos Armani Exchange Casual pants, 10US dydis, Camel spalva, jau Lietuvoje - €45

Moteriskas merino vilnos Banana Republic golfas
Atsakyti
O pigiuosius paltus is J.Crew gavote kas nors? Mano atsauke, jei kam per mazas bus 0dydis parasykit ax.gif
Atsakyti
Ar turite jcrewfactory papildomą 20%?

Ai, dar printerest tai turiu, karoliukus jame žiūriu, tai dar nelabai atsilikusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 25, 13:33)
Tai, kad ji aitišnikė, tai, jei nežinotų, nepasidomėtų, būtų keista.
Ir va tokie jūsų pastebėjimai irgi fek, lyg jau žemiau plintuso, jei pletkai įdomu. Nuo to žmogus nei blogesnis, nei geresnis, neprivalo visi būti vienodi, kaip 33 numerio kaliošai.
Ir iš viso, kas per taktas spręsti apie kitą iš vieno sakinio, nei jūs pažįstate, nei ką.
O ant manęs galite varyti - taip, mano gyvenimas žiauriai booooring, tai belieka tik pletkus skaityti pirmadienį. Užjauskite, priimu visas paguodas.

thumbup.gif teisingai pasaket. niekieno reikalas kas ka veikia ir ka skaitos. gal pvz. mano darbas yra media monitoringas
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 10 25, 14:52)
Ar turite jcrewfactory papildomą 20%?

turime
Atsakyti
TH vyriski sandalai 22.19$

Kasmyro suknele

Atsakyti

Nesislepia tai Naglimantas su Luku, faina man ju pora :) siuos tai pirma kart matau :))) o principe Z. R viska labai teisingai isdeste :)

Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 10 25, 13:35)
Aš apie kašmyrus, na jei kas gausit perdaug L dydžio pasiūlykite, nes pražiopsojau kai visos šlavėt ax.gif
Nereik už tą pačią kainą, na bet ir ne už 40eur biggrin.gif

As net neuzmaciau kada nesveikom kainom pirkot😊Uz 30 nusipirkau, bet, manau, galima uz kasmyra tiek moket:-)
Atsakyti
QUOTE(ramka ta pati @ 2021 10 25, 15:10)
As net neuzmaciau kada nesveikom kainom pirkot😊Uz 30 nusipirkau, bet, manau, galima uz kasmyra tiek moket:-)

Tai žinoma nėra tas 30 daug už kašmyrą, bet kas pardavinėja juos iš principo nieko pas ją neperku, bendravimo kultūros trūksta stipriai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 10 25, 14:50)
O pigiuosius paltus is J.Crew gavote kas nors? Mano atsauke, jei kam per mazas bus 0dydis parasykit  ax.gif

Bus galima paltus į kašmyrus ir atvirkščiai mainyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 10 25, 15:15)
Tai žinoma nėra tas 30 daug už kašmyrą, bet kas pardavinėja juos iš principo nieko pas ją neperku, bendravimo kultūros trūksta stipriai. unsure.gif

kur cia truksta tos kulturos biggrin.gif
Atsakyti