Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(minha @ 2021 10 25, 15:09)
<p>Nesislepia tai Naglimantas su Luku, faina man ju pora smile.gif

Tie tikrai labai faini ir atskirai,ir kartu good.gif Ir Alfutė dar lb faina biggrin.gif
Kažkada ateis laikas,kai nebesislėps ir kiti .
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 10 25, 15:08)

Puiku, nusiunčiau 4u.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU

KVIECIAME JUNGTI
S

RUBAI, AVALYNE

www.fossil.com
www.macys.com
www.walmart.com
www.ninewest.com
www.marshalls.com
www.finishline.com
www.overstock.com
www.levis.com-30%
www.adidas.com - $30 nuo $100
www.shop.samsonite.com -30%
www.gapfactory.com ~39%
www.gap.com ~39%
www.jimmyjazz.com
www.loft.com - 66%
www.costco.com
www.guess.com
www.sierra.com
www.kohls.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com
www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.franceluxe.com
www.theperfumespot.com
www.maxaroma.com - 15%
www.watchstation.com - 40%
www.bathandbodyworks.com
www.lookfantastic.com - 20%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.colourpop.com-$5 nuo $35
www.peterthomasroth.com
www.florencebymills.com
www.winkylux.com - 10%
www.timelessha.com
www.tanforless.com
www.skinstore.com
www.kiehls.com
www.walgreens.com
www.swansonvitamins.com
www.puritan.com - $25 nuo $100
www.vitacost.com - 10%

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 10 25, 15:21)
Tie tikrai labai faini ir atskirai,ir kartu good.gif Ir Alfutė dar lb faina  biggrin.gif
Kažkada ateis laikas,kai nebesislėps ir kiti .

kas yr Alfute ir Naglimantas blink.gif
tai bet žmonės ir viešinas, kad juos skaitytų, aptarinėtų, žavėtųsi arba ne. Kas nenori nesiviešina. O na kalbėjimas yra žmogiška savybė, mes visi daugiau ar mažiau vieni apie kitus kalbam.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 10 25, 14:17)
Bus galima paltus į kašmyrus ir atvirkščiai mainyt  biggrin.gif

Kokius čia pigius paltus jūs šlavėt? ax.gif Aš matau paleidau šį pirkimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 10 25, 15:30)
Kokius čia pigius paltus jūs šlavėt?  ax.gif  Aš matau paleidau šį pirkimą  biggrin.gif

Paltus aš irgi praleidau ,bet jie tuo labiau ir faini,kad pigūs ax.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 14:17)
neturiu nei discordo nei tiktok'o, instagramo praktiskai nenaudoju, karta per menesi uzmetu akis.. esu visisikai beviltiska  ax.gif  biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 14:42)
As pintereste ir yotube skudurus ziurau, as beviltiskesne. Reik po stresuoto darbo kazkur nusinulint  biggrin.gif

Oi nereik,moterys,nesiteisinkit-yra kaip yra,gi čia visos savos,kam teisintis biggrin.gif biggrin.gif
Aš tai discordo nežiūrau ir nereik man jo cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 25 spalio 2021 - 14:43
QUOTE(rapoja @ 2021 10 25, 15:42)
Paltus aš irgi praleidau ,bet jie tuo labiau ir faini,kad pigūs ax.gif  smile.gif
Papildyta:
Oi nereik,moterys,nesiteisinkit-yra kaip yra,gi čia visos savos,kam teisintis  biggrin.gif  biggrin.gif

trumpai Crew mačiau, ted dar švarkų buvo 8 dol ir 50 off. smile.gif
_
Užsisakiau pūkinę iš 32 degrees, dabar man lb faina kuo ploniau po apačia ir ant viršaus puchavyks biggrin.gif
Atsakyti

thumbup.gifteisingai pasaket. niekieno reikalas kas ka veikia ir ka skaitos. gal pvz. mano darbas yra media monitoringas

aj gal ir beviltiska as bet man pvz idomu kodel pvz Gureviciute issikyre su Dima, as televizijos neziuriu, 15 min straipsniu neskaitau, uztat nueini i discorda ir viska suzinai  :D ir siaip ten ir be pletku yra ka paskaityt, yra ir apie politika ir apie kovida forumai, as dar nuo bangos laiku visokius forumus megstu, todel va ir supermamkes zinau, bet gaila jau mirusios, apart sitos temos :D  ir neturiu as cia ko gedytis :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 25, 15:46)
, todel va ir supermamkes zinau, bet gaila jau mirusios, apart sitos temos biggrin.gif  ir neturiu as cia ko gedytis unsure.gif </p>

kad kitos temos mirusios,tai tikrai gaila,visai juk įdomių būdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 10 25, 15:30)
tai bet žmonės ir viešinas, kad juos skaitytų, aptarinėtų, žavėtųsi arba ne. Kas nenori nesiviešina.  O na kalbėjimas yra žmogiška savybė, mes visi daugiau ar mažiau vieni apie kitus kalbam.

tai yra jų darbas, už tai jie gauna pinigus ir sakyčiau, net gi labai gerus. O kiekvienas uždirba taip, kaip nori. Vieni viešinasi, kiti kinietiškas prekes stumdo už brangiai, o kiti pavydi ir piktus komentarus rašo, nes turi dirbti neįdomų darbą už mažai pinigų biggrin.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 25, 15:46)
aj gal ir beviltiska as bet man pvz idomu kodel pvz Gureviciute issikyre su Dima, as televizijos neziuriu, 15 min straipsniu neskaitau, uztat nueini i discorda ir viska suzinai  biggrin.gif ir siaip ten ir be pletku yra ka paskaityt, yra ir apie politika ir apie kovida forumai, as dar nuo bangos laiku visokius forumus megstu, todel va ir supermamkes zinau, bet gaila jau mirusios, apart sitos temos biggrin.gif  ir neturiu as cia ko gedytis

kai turėjau šunį ir važinėjau su juo po parodas, banga buvo neatsiejama gyvenimo dalis biggrin.gif net gi labai gerų draugų turiu iš tų laikų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 10 25, 15:30)
Kokius čia pigius paltus jūs šlavėt?  ax.gif  Aš matau paleidau šį pirkimą  biggrin.gif

Šiuos juodos spalvos 4u.gif
https://www.jcrew.co...olor_name=black
Atsakyti
BELK papildoma 25% nuolaida Beauty

MACYS papildoma 10-15-25% su kodu FRIEND

LEVIS papildoma 30% nuolaida su kodu TREAT30

OLD NAVY papildoma 39-40% nuolaida nuo raudonu kainu su Super Cash

GAP papildoma 39-40% nuolaida su Gap Cash

GAP FACTORY papildoma 57% nuolaida Clearance prekems su kodu ir Gap Cash, likusioms prekems apie 39-40% nuolaida

OVERSTOCK papildoma 17% nuolaida daugeliui prekiu

JCREW papildoma 60% nuolaida sale, papildoma 70% nuolaida sale maudymukams ir dar musu 15% kodas

TOMMY HILFIGER papildoma 40% nuolaida krepsy

CLINIQUE 8-iu priemoniu dovana perkant uz 45$

ADIDAS papildoma 30$ nuolaida nuo 100$

REEBOK papildoma 50% nuolaida sale prekems

HARNEY papildoma 20% nuolaida su kodu TRICKORTREAT21
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 spalio 2021 - 15:06