Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turime laisvus:

J.Crew Cashmere slim-fit crewneck sweater, XS dydis, Neon Seamist spalva - $28.16
vartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew Cashmere cropped boatneck sweater in stripe, S ir M dydis - $36.80
Atsakyti
Nebekrenta skaiciai 😬 tikiuosi dar ne pabaiga 🙉
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 10 25, 15:57)

dukrai ėmiau (jei gausiu sąsk.) , bet paskui pagalvojau, ar netrauks pūkų, siūliukų visokių ? Vyriškas crew tamsus tai labai traukia.
O jei negavau sąsk. kašmyro "pa tri no malenkoje" tai jau nebegausiu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 25 spalio 2021 - 15:49
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 25, 15:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="72886032" data-time="1635162786"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukateisingai pasaket. niekieno reikalas kas ka veikia ir ka skaitos. gal pvz. mano darbas yra media monitoringas</p></div></blockquote><p>aj gal ir beviltiska as bet man pvz idomu kodel pvz Gureviciute issikyre su Dima, as televizijos neziuriu, 15 min straipsniu neskaitau, uztat nueini i discorda ir viska suzinai  biggrin.gif ir siaip ten ir be pletku yra ka paskaityt, yra ir apie politika ir apie kovida forumai, as dar nuo bangos laiku visokius forumus megstu, todel va ir supermamkes zinau, bet gaila jau mirusios, apart sitos temos biggrin.gif  ir neturiu as cia ko gedytis unsure.gif </p>

ir kodel?
Atsakyti
Ačiū už siuntinį 4u.gif

Batai nerealūs, pirkau dar “už brangiai”, dabar jie išvis už centus 🙈

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 25, 15:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="72886032" data-time="1635162786"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukateisingai pasaket. niekieno reikalas kas ka veikia ir ka skaitos. gal pvz. mano darbas yra media monitoringas</p></div></blockquote><p>aj gal ir beviltiska as bet man pvz idomu kodel pvz Gureviciute issikyre su Dima, as televizijos neziuriu, 15 min straipsniu neskaitau, uztat nueini i discorda ir viska suzinai  biggrin.gif ir siaip ten ir be pletku yra ka paskaityt, yra ir apie politika ir apie kovida forumai, as dar nuo bangos laiku visokius forumus megstu, todel va ir supermamkes zinau, bet gaila jau mirusios, apart sitos temos biggrin.gif  ir neturiu as cia ko gedytis unsure.gif </p>

Ta prasme? Neziurit ziniu, nesidomit, tai negaunat info is pirminiu saltiniu. O skaitot pletkus. Tai visa jusu gaunama info gali but Melagienos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonono: 25 spalio 2021 - 16:10
WATCHSTATION papildoma 40% nuolaida sale prekems su kodu SHOPEARLY
Atsakyti
QUOTE(esute @ 2021 10 25, 10:06)
Būtent šita spalva po du dolerius su kapeikom
https://www.jcrew.co...ame=vibrant-red

kokia graži spalva. Jei kam netiks xs-s, rašykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 10 25, 16:48)
dukrai ėmiau (jei gausiu sąsk.) , bet paskui pagalvojau, ar netrauks pūkų, siūliukų visokių ? Vyriškas crew tamsus tai labai traukia.
O jei negavau sąsk.  kašmyro "pa tri no malenkoje" tai jau nebegausiu ?

Trauks, bet lengvai nusivalo su ikejos ritinuku, užtai šilta labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 10 25, 16:04)
Ačiū už siuntinį  4u.gif

Batai nerealūs, pirkau dar “už brangiai”, dabar jie išvis už centus 🙈

o kaip dėl dydžio? pagal atsiliepimus - stipriai mažinti. Koks jūsų atsiliepimas šia tema? smile.gif
Atsakyti
aš ir gavau sask, jeeee bis.gif kaip ačiū komandai 4u.gif dabar tik bijau, kad XS bus mažas, reikėjo S imti, tad jei kam S bus didelis ir reiks XS gal susikeisim yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2021 10 25, 17:19)
o kaip dėl dydžio? pagal atsiliepimus - stipriai mažinti. Koks jūsų atsiliepimas šia tema? smile.gif

mano įprastas dydis 9/9,5. Šių ėmiau 9,5 ir puikiai tinka, yra pakankamai vietos pirštams ir ne per siauri.
Atsakyti