Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 12:09)
A ko tau ten? Viska cia suzinot gali  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu va,kad ne viską biggrin.gif man kažkada baisiai parūpo tas discordas,kai Jagelavičiūte ten kažkokią akciją darė prieš dicordo pletkininkes. Tai parūpo kas te per dalykai biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 14:17)
neturiu nei discordo nei tiktok'o, instagramo praktiskai nenaudoju, karta per menesi uzmetu akis.. esu visisikai beviltiska  ax.gif  biggrin.gif

Žiauriai pavydžiu, nes man ištikro jaučiu yra priklausomybė nuo soc medios. Vis žadu pasidaryti pertraukas, bet nepavyksta verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, gavau ir aš, tik už viena… tai idomu ar dar bus, o jei tik vienas tai idomu kam pasiseke, ar man, ar mamai po eglute 😁
Atsakyti

gal galima batu nuoroda?

Ačiū už siuntinį 4u.gif

Batai nerealūs, pirkau dar “už brangiai”, dabar jie išvis už centus 🙈

1a654a373c6a6bfb5d69ae65c95d1162810.jpeg

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 10 25, 16:04)
Ačiū už siuntinį  4u.gif

<...>

Puikiai atrodo good.gif
Atsakyti
O aš labai laukiu DKNY kašmyriuko ir kelnių.. Kad tik tiktų...
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 10 25, 17:33)
<p>gal galima batu nuoroda?</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaimingaMergina" data-cid="72886092" data-time="1635170670"><div><p>Ačiū už siuntinį vartotojo įkelta nuotrauka

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.part.lt/perziura/1a654a373c6a6bfb5d69ae65c95d1162810.jpeg'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p></p>

Gal šitie
https://www.jcrew.co...ame=slate-green
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 16:44)
Nebekrenta skaiciai 😬 tikiuosi dar ne pabaiga 🙉

Krenta krenta, ką tik neseniai gavau už likusius kašmyrus sąskaitą bigsmile.gif Na bus visos damos apdovanotos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 25 spalio 2021 - 16:47
QUOTE(Cypass @ 2021 10 25, 14:15)
Tai žinoma nėra tas 30 daug už kašmyrą, bet kas pardavinėja juos iš principo nieko pas ją neperku, bendravimo kultūros trūksta stipriai. unsure.gif

As vintede nusipirkau:-) Bet numanau apie ka jus cia🙈
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2021 10 25, 17:39)

Aš va ką tik už juos skaičius gavau 🥰
Atsakyti
Pasisekė, kam pavyko pagauti ir gauti tuos pigius kašmyriukus mirksiukas.gif Man tą pačią dieną parašė, kad atšaukė užsakymą verysad.gif

Šiaip tai koks kieno reikalas, kas už kiek pirko, ir kas už kiek parduoda ax.gif
Aišku keista, jei tarpininkė neužsako, o pati pasku pardavinėja už daug didesnę kainą ax.gif Pažiūrėsime, kiek šitoje temoje bus tų sąžiningų, parduodančių netikusius kašmyrus už tuos kelis eurus biggrin.gif Pirkčiau ir XS, ir S, ir M 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2021 10 25, 17:56)
Šiaip tai koks kieno reikalas, kas už kiek pirko, ir kas už kiek parduoda  ax.gif
Aišku keista, jei tarpininkė neužsako, o pati pasku pardavinėja už daug didesnę kainą  ax.gif Pažiūrėsime, kiek šitoje temoje bus tų sąžiningų, parduodančių netikusius kašmyrus už tuos kelis eurus  biggrin.gif Pirkčiau ir XS, ir S, ir M  4u.gif  biggrin.gif

Nerealu už tą pačią, nes čia puiki kalėdinė dovana artimiesiems wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 spalio 2021 - 17:04

Ta prasme? Neziurit ziniu, nesidomit, tai negaunat info is pirminiu saltiniu. O skaitot pletkus. Tai visa jusu gaunama info gali but Melagienos biggrin.gif

Kas man idomu as paskaitau lrt.lt 😀 ir kazi ar ten aptarinejami dalykai yra pasakojami per zinias😀

bet panasu kad nebepaskaitysiu nes ji man uzblokavo naujam darbo PC ir ant apple neveikia😬

Atsakyti