Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Asstule @ 2021 10 25, 17:56)
kiek šitoje temoje bus tų sąžiningų, parduodančių netikusius kašmyrus už tuos kelis eurus  biggrin.gif Pirkčiau ir XS, ir S, ir M  4u.gif  biggrin.gif

Kas čia bendro su sąžine biggrin.gif nežinau, iš principo po tokio moralinio spaudimo neparduočiau, geriau geram žmogui pažįstamam tiesiog padovanot, nei pardavinėt čia už 6 eu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2021 10 25, 17:39)

O kaip su dydžiais?
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 18:10)
Kas čia bendro su sąžine  biggrin.gif nežinau, iš principo po tokio moralinio spaudimo neparduočiau, geriau geram žmogui pažįstamam tiesiog padovanot, nei pardavinėt čia už 6 eu biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif man irgi taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 10 25, 17:33)
<p>gal galima batu nuoroda?</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaimingaMergina" data-cid="72886092" data-time="1635170670"><div><p>Ačiū už siuntinį vartotojo įkelta nuotrauka

Batai nerealūs, pirkau dar “už brangiai”, dabar jie išvis už centus 🙈

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.part.lt/perziura/1a654a373c6a6bfb5d69ae65c95d1162810.jpeg'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p></p>

QUOTE(Argija @ 2021 10 25, 17:36)
Puikiai atrodo good.gif

4u.gif

QUOTE(vvjuka @ 2021 10 25, 17:39)

aga, šitie
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 18:10)
Kas čia bendro su sąžine  biggrin.gif nežinau, iš principo po tokio moralinio spaudimo neparduočiau, geriau geram žmogui pažįstamam tiesiog padovanot, nei pardavinėt čia už 6 eu biggrin.gif

Aš jei pardavinėsiu, tai tikrai brangiau nei pirkau, nes ne vieną naują daiktą pardaviau už pusę kainos ir dar mažiau rolleyes.gif
Atsakyti
Aj aš tai pasigirsiu, kad mačiau tą megztinį iki dar Čiurlionis įkėlė, bet nepirkau, NES man netinka raudona spalva ir man jo nereikėjo. Net už tris dolerius, net kašmyro..

Ką, aš veltui pas psichologą lankiaus, kad išmokt klausyt savęs ir savo norų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Aj aš tai pasigirsiu, kad mačiau tą megztinį iki dar Čiurlionis įkėlė, bet nepirkau, NES man netinka raudona spalva ir man jo nereikėjo. Net už tris dolerius, net kašmyro..

Ką, aš veltui pas psichologą lankiaus, kad išmokt klausyt savęs ir savo norų lotuliukas.giflotuliukas.gif

As irgi nepirkau nes panasu turiu😀 net uz dyka neimu daiktu kuriu man nereikia, visko ir taip per daug turiu😅

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 10 25, 18:18)
Ką, aš veltui pas psichologą lankiaus, kad išmokt klausyt savęs ir savo norų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Panašu, kad kitą seansą mokėkite mažiau, nes ne kažką padėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 10 25, 18:18)

Ką, aš veltui pas psichologą lankiaus, kad išmokt klausyt savęs ir savo norų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hmmm ,bet galėjai chebrai užrodyt leb.gif biggrin.gif
Atsakyti
Klaipedos 653 dež. skaičiukai jau baigti? 4u.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu 8 dydis, kas mėgsta spalvas https://www.vinted.l...-jcrew-paltukas
Man reikia 10 (kas turit? biggrin.gif ) ir neėsti frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 spalio 2021 - 17:46
QUOTE(zibuteg @ 2021 10 25, 18:17)
Aš jei pardavinėsiu, tai tikrai brangiau nei pirkau, nes ne vieną naują  daiktą pardaviau už pusę kainos ir dar mažiau  rolleyes.gif

Tame ir esmė, kad niekas nepardavinės už kainą, už kurią pirko ax.gif Nors temoje nemažai kas stebisi, kad jau pardavinėjama už didesnę kainą biggrin.gif
Atsakyti

Nerealu už tą pačią, nes čia puiki kalėdinė dovana artimiesiems wub.gif

Dar spalva raudona turi tikti dovanotajai ar bile papigiai nupirkta ir tiks netiks nesvarbu.  :D​ 

Atsakyti