Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2021 10 25, 18:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72886135" data-time="1635174241"><div><p>Nerealu už tą pačią, nes čia puiki kalėdinė dovana artimiesiems vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dar spalva raudona turi tikti dovanotajai ar bile papigiai nupirkta ir tiks netiks nesvarbu.  biggrin.gif​ </p>

lyg nerašė,kad 'tiks netiks nesvarbu' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2021 10 25, 18:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72886135" data-time="1635174241"><div><p>Nerealu už tą pačią, nes čia puiki kalėdinė dovana artimiesiems vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dar spalva raudona turi tikti dovanotajai ar bile papigiai nupirkta ir tiks netiks nesvarbu.  biggrin.gif​ </p>

Taip, žinoma. Aš gi nesiūlau jums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 10 25, 18:26)
hmmm ,bet galėjai chebrai užrodyt  leb.gif  biggrin.gif

temoj jau buvo paskelbta už kelių sekundžių kol tekstą rinkau smile.gif
Atsakyti
O man to Jcrew kašmyro spalva labai graži, mėgstu raudoną ir ją primenančią ax.gif Net jei dydis netiks tikrai nepardavinėsiu, nes labai užknisa išmatavimus siųsti ir rodyti nuotrauką gyvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 10 25, 18:34)
temoj jau buvo paskelbta už kelių sekundžių kol tekstą rinkau smile.gif

A tada gerai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 10 25, 18:35)
O man to Jcrew kašmyro spalva labai graži, mėgstu raudoną ir ją primenančią ax.gif Net jei dydis netiks tikrai nepardavinėsiu, nes labai užknisa išmatavimus siųsti ir rodyti nuotrauką gyvai biggrin.gif

Paimsime iš namų, kad siųsti nereikėtų biggrin.gif
Atsakyti
Kiek aistru del Kriu kasmyru. biggrin.gif Ciurlionis temoje buvo idejusi juos, pirkom dviese, pastas luzo, nors is esmes netikejome, kad atsius. Smagu nors tiek, kad didzioji darbo dalis nenuejo veltui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 25, 17:41)
Kiek aistru del Kriu kasmyru. biggrin.gif Ciurlionis temoje buvo idejusi juos, pirkom dviese, pastas luzo, nors is esmes netikejome, kad atsius. Smagu nors tiek, kad didzioji darbo dalis nenuejo veltui.  ax.gif

wub.gif Ačiū už jūsų nebevaises pastangas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 25, 17:40)
Paimsime iš namų, kad siųsti nereikėtų biggrin.gif

Mano dydyje suplonėjusi ponia paskęsit, nebet oversize mėgstat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 25, 18:41)
Kiek aistru del Kriu kasmyru. biggrin.gif Ciurlionis temoje buvo idejusi juos, pirkom dviese, pastas luzo, nors is esmes netikejome, kad atsius. Smagu nors tiek, kad didzioji darbo dalis nenuejo veltui.  ax.gif

Tikrai džiugu, kad jūsų darbas nenuėjo perniek ir kad paskirtos dovanos pasieks savininkes 4u.gif Ačiū Jums už įkeliamus lobynus wub.gif
Atsakyti
Gal yra kokia nuolaida overstock?
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 10 25, 18:51)
Gal yra kokia nuolaida overstock?

Taip, 17%
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 10 25, 18:18)
Aj aš tai pasigirsiu, kad mačiau tą megztinį iki dar Čiurlionis įkėlė, bet nepirkau, NES man netinka raudona spalva ir man jo nereikėjo. Net už tris dolerius, net kašmyro..

Ką, aš veltui pas psichologą lankiaus, kad išmokt klausyt savęs ir savo norų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip ir sakyk, kad psichologas visus pinigus pasiėmė devil.gif

Iš kur džinsai foto? ax.gif

Atsakyti